Zanussi ZOB35712BK Ankastre Fırın Yorumları

Zanussi ZOB35712BK Ankastre Fırın yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.05.2023

    Merhabalar 14 yildir zanussi marka firin ocak davlumbaz set aldim 14 yildirda kullaniyorum cok memmunum yabanci marka 1 kez tamir gormedi firinni efsane kesinlikle tafsiye ederimmm muhtesem bir urun

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.01.2022

    Zanussı fırın üstüne bir başka fırın tanımam gerçekten harika

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 23.06.2021

    Yemek yapmayı sevmeyen insanlar için ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2016
    Web sitelerine baktım ; Türkçe sayfa seçenekleri yok . Almıyorum.

    Zanussi yeni duyduğum bir marka . Ankastre fırın takımı bakıyorum . Bu kadar övülen bu marka nedir , nerelidir diye bakayım dedim ki ne göreyim : web sitelerinde Türkçe dil seçeneği yok . Direkt olarak gözümden düştü .

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2016
    çokkk hızlı hepsiburada..

    çokkk hızlı geldi fırın güzel daha denenmedi

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2016
    ürün, hizmet mükemmel

    bir çok markayı hem araştırdık hem de gidip inceledik. Ama bu özelliklerde fırın ilk kez zanusside gördük. Gerçekten alacaklara öneririm fiyat performans ürünü budur!! bir kere içerisinde tavuk çevirme fonksiyonu olan, pizza pişirme, buz çözdürme, alt üst pişirme olan tek gördüğümüz fırındı. baktığımız ürünlerde hep biri eksikti. Teşekkürler Zanussi harika fırın yapmışsınız..horoz lojistik ile geldi ve sağolsunlar ilgilendiler. İzmit servisi de bir o kadar ilgiliydiler. Randevu aldıktan sonra gün içerisinde gelmeden aramaları, hizmetleri , kibarlıkları ve işlerini güzel yapmaları da bir kez daha Zanussi dedirtti. Teşekkürler hepsiburada.com, horoz lojistik ve zanussi izmit servisi.

  • NI1 aracılığıyla, 11.05.2016
    zanussi firin

    güzel içindeki aparat çeşitliliği ile iyi bir ürün fiyatı da uygun geldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2016
    Tavsiye ederiz

    Bu konu hakkında inanın belki bir ay boyunca araştırma yaptım. bir çok markada karar kılıp almak üzere iken değiştirdim. Sonunda zanussi de istenilen her özelliğin olduğunu ve özelliklere ayrı ayrı para harcamayacağımı öğrendim. Son olarak yetkili servisinden şikayetleri gelmediğine dair sorulara olumlu cevap aldım. Kısa zamanda geldi ve iki gün içerisnde kuruldu. şimdilik çok memnunum tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2016
    Ürün gerçekten mükemmel

    Kesinlikle tavsiye ediyorum. Reklamı bol ürünlere 2 katı fazla para vermeyin. servisi montajı çok kolay oldu hemen gelip taktılar. Tek kelime ile mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2016
    Ğüzel

    Gayet güzel bir ürün ama türkçe kullanma kılavuzu çıkmadı kutudan tavsiye ederiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2015
    jet gibi hizmet

    fırının gelmesi geç oldu ama montajı çok daha hızlı kargo şirketi eve bıraktı arkasından yetkili servis e bilgi verdim.aradan 3 saat geçti servis tak telefon biz montaj için arıyoruz şok oldum.kullanımı çok kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2015
    Cok basarili

    Firin gayet basarili. Alt ust esit pisirme opsiyonu ile tum yiyecekleri esit pisiriyor. Saat alarm ve diger tum opsiyonlari ile harika. Pisirdikden sonra kesinlikle fazla kokmuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.08.2015
    zanussi ankastre fırın

    çok beğendik kullanışlı ve kaliteli

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Zanussi ZOB35712BK Ankastre Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Zanussi ZOB35712BK Ankastre Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat