Bosch MSM67190 Siyah Blender Set Yorumları

Bosch MSM67190 Siyah Blender Set yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 16.11.2020

    kalitesi cok kotuydu iade ettim

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Ürün güzel fakat çırpıcısı çok kaliteli değil

  • Trendyol aracılığıyla, 02.07.2020

    I didn't get the blender. I get a packet with 5 poşet for wacuumcleaner.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.05.2020
    "Beğendim"

    Olumlu yönleri: Ürünü çeyizim için aldım, henüz kullanmaya fırsatım olmadı ancak gayet sağlam, işlevli ve güzel görünüyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.05.2020

    Olumlu yönleri: mükemmel bi ürün tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 05.05.2020

    Bu ürünü buradan almadım. Annemde kullanıyoruz 2 yıldır çok memnunuz ben kendi çeyizim içinde aynı ürünü tercih ettim. 1000w olanı çıkmış ondan aldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.04.2020
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Yakın bir arkadaşım düğün hediyesi olarak almış. Görünce çok beğendim. Hem kaliteli hem de çok şık.. Bir kaç haftadır kullanıyorum ve çok memnunum. Motoru çok kuvvetli olmasını geçtim benim için en önemlisi kolay yıkanabilir olması. Bu hepsinden mutlu etti beni açıkçası. .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.11.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Mükemmel sonuçlar için güçlü 750 Watt motoru ile çok hızlı ve pratik. Bütün işlemleriniz için 12 farklı hız seçeneği ve turbo özelliği tek dokunuşla elinizin altında. Paslanmaz çelik ayağı ve 4 kanatlı bıçağı ile püre yapmak, karıştırmak ve doğramak çok daha kolay. Blender'ınızı mutfak asistanınıza dönüştüren mutfak robotu aksesuarı. Entegre aksesuarlar: krem şanti, yumurta akı ya da hafif hamur karıştırmak için kullanışlı çırpma teli ile ile fiyatına göre çok özellikli bir ürün. tüm bu özellikleri ile hayatınızı kolaylaştıracak. kolayca sökülüp takılabilen aparatları kolay bir şekilde yıkanabilir ve paslanmaz özelliğe sahip. kargo oldukça başarılı 3 gün içinde geldi ve çalışanları çok başarılı. hızlıve güvenli teslimat. teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.10.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Hem tasarım olarak hem işlev olarak mükemmel bir blender set. Turbo özelliği çok iyi. Paslanmaz çelik ayağı ve 4 kanatlı bıçağı ile püre, meyve suyu, soğan domates doğrama ve tüm rende işleri çok kolay. 12 farklı hız seçeneği var. Blender ayağı kolayca çıkarılabiliyor. Motor harici parçalar bulaşık makinasında yıkanabiliyor. Şeffaf kabı da ölçekli ve güzel.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Detokslu içecekler yapmaya başlayabilirim!!!!

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Çok kaliteli uzun ömrülü bir set tavsiye ederim. Bütün aparatları sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Gayet iyi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch MSM67190 Siyah Blender Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch MSM67190 Siyah Blender Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat