Siemens ER61151LT Ocak Yorumları

Siemens ER61151LT Ocak yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2010
    İyi ama!!

    Üründe siemens kalitesi kendini gösteriyor. Ancak temizlerken çizilmesi dezavantajı yani temizlerken tel vb. kullanmamak gerekiyor. Ocak alacaklara beyaz veya inox ocak almalarını tavsiye ederim. İnox derken açık gri emaye kaplı ocaklardan bahsediyorum. Oldukça kullanışlı...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2010
    ürünün çok kaliteli, süper randıman veriyor, kullanımı kolay.

    tek kusuru parmak bile değince leke oluşuyor ve titiz bir şekilde giderilmesi gerekiyor. zamanınız bolsa bu da kusur sayılmaz. hepimize iyi günlerde kullanmak dileğiyle...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2010
    Güzel ocak

    Ürünü yaklaşık bir aydır kullanıyorum, ateşleme ve yanma çok güzel sadece tek kusur el izi kalması, bunun dışında bir kusuru yok, eski ocağım gibi düğmeleri eritme riski de yok. Alacak arkadaşlara tavsiye edeceğim bir üründür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2009
    fazla söze gerek yok siemens

    öncelikle hepsiburada.com çalışanlarına çok teşekkür etmek istiyorum. ürüne gelince; siemens kalitesi tartışılmaz bunu herkes biliyordur sanırım . ama hata bizde eşim inox ocakta ısrar edince bu ürünü aldık. ama o da gördü ki üzerine su damlasa belli ediyor ve her kullandıktan sonra temizlemek zorundasınız. yani tek kusuru inox olması onun haricinde gerçekten güzel ürün. çok titiz olmayanlara ısrarla tavsiye ederim. teşekkür ederim .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens ER61151LT Ocak kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens ER61151LT Ocak yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat