Siemens ER61121LT Ocak Yorumları

Siemens ER61121LT Ocak yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2012
    şık

    şık ve zarif bir ürün .. çok kullanışlı ...piyasadan fiyat araştırması yapmadım ama burda uygun olduğunu düşünüyorum. bu sebeple herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2011
    Güzel bir ürün

    Ürünü annemler için almıştık. Çok memnun kaldık. Servisini çağırıp kurduruyorsunuz. Ürün doğalgaza uyumlu olarak geliyor ancak gelmesede sorun değil servisi ücretsi değiştiriyormuş. Bunun dışında ürün geldiğinde şanssızlık diyeceğim bir düğmesinde sorun vardı. Servisi küçük bir işlemle düzeltti. Siemens kalitesinden vazgeçmem diyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2011
    çok güzel

    bu ürünü alırken gaz emniyet sisteminin olması ve siemens olması benim için etken oldu. alalı nerdeyse bir sene oluyor. hiç sorun çıkartmadı gayet memnunum.aldığımda heryerden araştırdım, en uygun fiyatlı yer hepsiburada idi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2011
    Tek eksiği kapağı...

    Ürünü HBdan aldım. Yılbaşı yoğunluğuna rağmen kısa sayılabilecek bir sürede teslim edildi. Kurulumunu yetkili servis halletti. Doğalgaz dönüşümünü de ücretsiz yaptılar.. Dikkatimi çeken bir özellik; eskiden set üstü ocakların düğme aralarından içine dökülen taşan / sıçrayan sıvılar sızar ve bir süre sonra çakmak otomatiğini bozardı. Artık çevrilen düğmenin altında düğmeyle iç içe giren bir kapak daha var, sanırım bunu önlemek için akıl edilmiş güzel bir yenilik... Gaz kesme emniyeti yüzünden ilk yakışta belli bir süre (1,5 - 2 sn falan) basılı tutma zorunluluğunu beğenmeyenler olmuş ama; bu, laf olsun diye değil kullanıcının can güvenliği için icat edilmiş bir şey, biz alışkın olduğumuzdan problem olmadı... Niye mükemmel değil peki? derseniz, bir de üst kapağı olsaymış mükemmel olurdu derim... Gerçi kapağı bir defa açıp bazen yıllarca oynatmıyoruz ama; bilmiyorum belki bugüne kadar hep kapaklı ocaklar kullandığımız için bana eksiklik gibi geldi...

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2010
    çok güzel bir ocak

    Gaz emniyet sistemi çok güzel.Bir şekilde ocak sönerse, gazı 2-3 saniye içinde kesiyor.Bu tip ocaklarda, ocak yandıktan sonra bir süre düğmeyi bırakmamanız gerekiyor.Bu konuda çok endüşe duymuştum.Fakat ocağı kullanmaya başladığımda gördüm ki; bu o kadar da dert edilecek bir şey değilmiş.Hemen yanıyor.Doğalgazlı olarak kullanmak isterseniz, servisi ücretsiz olarak dönüşümünü yapıyor.Ben çok memnunum.Tavsiye ederim( 2 aydır kullanıyorum)

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2009
    İyi ama çakmak problem olabiliyor

    Ürünü aldık kullanıyoruz gayet iyi. Bundan önceki ocağımızda siemens ti ve bunun neredeyse aynısıydı. Çok temiz kullandığımız için yeni gibiydi fakat gaz muslukları bozuldu çünkü misafirler tarafından taşırılan çay suyu zamanla çakmağı ve musluğu bozdu. Çakmağı ateşlemek zor olduğundan bilmeyenler aşırı şekilde bastırarak ocağı yakmaya çalışıyorlardı ve zarar veriyorlardı. Biz bunu hesap etmeden tekrar bir benzerini aldık ama bunun çakmağı daha da zor. Çevirirken çakmağın çakması için belli bi süre bekletip tekrar çeviriyosunuz. Biz hala zaman zaman yakamıyoruz :) Çakmak daha basit olabilirdi

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2009
    ürün gayet güzel

    Ürün gayet güzel çalışıyor, yanlız ilk aldığımızda gaz emniyetinin nasıl devreye girdiğini bilemedik, kullanım klavuzundada bu belirtilmemiş. İnternetten ufak bir araştırmadan sonra 10 sn beklememiz gerektiğini öğrendik. Şu an için çok memnunuz, herkeze tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens ER61121LT Ocak kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens ER61121LT Ocak yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat