Simfer 3506 3 Gözü Gazlı 1 Gözü Elektrikli Cam Yüzeyli Ocak Siyah Yorumları

Simfer 3506 3 Gözü Gazlı 1 Gözü Elektrikli Cam Yüzeyli Ocak Siyah yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2021
    iyi değil

    Olumsuz yönleri: teneke gibi cok ince ve bir gozu yanik kalmiyor. dugmeyi birakinca sönuyor. kumteli aradim.. kutuyu acmissin gecmis olsun garantisi gitti dedi. smdi kutuya koyup acilmamis susu verip servis kaydi olusturdum 10 gun oldu halen gelen olmadi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Çok sevdim duruşu özellikle tasarımı çok başarılı 3 adet gazlı 1 adet elektrikli gözü ile aynı anda birden fazla pişirme işi yapabiliyorum. Siyah cam yüzeyi mutfağıma ayrı bir estetik hava kattı teşekkürler gittigidiyor en uygun fiyata ocak satın aldığım için çok mutlu oldum

  • NI1 aracılığıyla, 19.03.2021

    Ocağı çok beğendim çok şık duruyor serviste aynı gün geldi monte etti sorunsuz bır şekilde çalışıyor umarım uzun süre kullanırım.Çok teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.10.2020
    "kaliteli ürün"

    Olumlu yönleri: Her açıdan bir çok markadan daha iyi bence.alan pişman olmaz. Olumsuz yönleri: Olumsuz hiçbişey görmedim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.09.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Ocağın duruşu ve tasarımı çok hoşuma gitti. Siyah cam yüzeyi oldukça şık bir duruş yaratıyor mutfağımda. Bundan önce gümüş rengi bir ocak kullanıyordum ve mutfağımda sırıtıyordu bu baya iyi oldu o yüzden. 4 gözden birisi hotplate'li. Benim sevdiğim bir ürün oldu normal ocakların yaptığını yapıyor tek dikkat çeken dediğim gibi tasarım ve şıklık başka fazla bir ekstrası yok zaten.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2020
    "BEĞENMEDİM"

    Olumsuz yönleri: Açıkçası ocak çok şık. İnanılmaz havalı duruyor. Çok modern ama kullanışlı değil. Ben de görüntüsüne aldandım. Görür görmez çok hoşuma gitti aldım ama şu an pişmanım. 3 gözü gazlı bir gözü elektrikli olması hiç kullanışlı değil. Elektrikli gözü hiç kullanmıyorsunuz gazlı gözü üçe düşüyor bu da yetmiyor. O yüzden tavsiye etmem bu ocağı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: çok seviyorum ankastre mutfakları yakında mutfakta tadilat edeceğiz o yüzden ara sıra bakıyorum modelleere özelliklere falan. Düğmeden ateşlemeli gaz emniyetli dökme demir ocak ızgarası ve italyan sabaf bek takımı gibi özelliklere sahip tasarımı şık cam yüzeyli güzel bir ankastre ocak.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.12.2019
    "fena değil"

    Olumlu yönleri: Şimdilik iyi görünüyor Olumsuz yönleri: Üzeri kaygan gibi. Tencere kaymasından korkuyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.07.2019
    "."

    Olumsuz yönleri: ben mağazada gördüm isim vermeyeyim sevmedim. Çok mat gibi parlamıyor zaten 4 göz ocak extra bir özellik yok. Ankastre alacaksam en iyisini alırım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2019
    "Cok memnunum."

    Olumlu yönleri: 3 ü gazlı 1 i ise elektrıklı calısan toplamda 4 gözü ile hem çok kullanıslı hem de gorunumu de guzel bır set ustu ocak. Bence bu fıyata da daha guzelını bulamazdım. Cok memnunum.

  • NI1 aracılığıyla, 30.10.2018

    Şuan kullaniyorum.iyi görünüyor..

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2016
    SİMFER 3506

    ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN

  • NI1 aracılığıyla, 17.12.2015
    teşekkürr ederimmmmm....

    teşekkürr ederimmmmm....

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Simfer 3506 3 Gözü Gazlı 1 Gözü Elektrikli Cam Yüzeyli Ocak Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Simfer 3506 3 Gözü Gazlı 1 Gözü Elektrikli Cam Yüzeyli Ocak Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat