Vestel VSO 940B 4 Gözlü Gazlı Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Beyaz Yorumları

Vestel VSO 940B 4 Gözlü Gazlı Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(54 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    uygun

    Fiyat ve kalite olarak gayet uygun ...Ankastreye yeri olmayanlar için ideal..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünü teslim aldım. Paketin bir tarafı ezilmişti biraz korktuk hasar almıştır diye ama servisi çağırıp kurulumu yaptırdık bir sorun görünmüyor. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    muhteşem hizmet

    Ürünü çok araştırdıK. En uyguna buradan aldık. 2 günde SÜPER PAKETLENMİŞ HASARSIZ teslimat saglandı. PİYASAYA GÖRE EN UCUZA SUNAN FİRMAYA TESEKKURKER

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Çok memnun kaldım. Gaz düğmelerinin önde olması çok büyük bir avantaj sağladı. Harika tasarımı ile mutfağıma da gayet yakıştı. 4 gözü var ve beyaz cama sahip olan bir ocak. Izgarası emaye ve çok kaliteli. Kolayca temizlenebiliyor. Asla çizilme vs. yaşamadım. Set üstü olmasını özellikle tercih ettim. Gaz söndürme emniyeti sayesinde taşan yemeklerde vs. kendiliğinden sönüyor ve asla gaz sızdırmıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Önden düğmeli, 4 gözlü gazlı ve gaz sönme emniyetli bu set üstü ocak ile tüm beklentim karşılandı resmen. Beyaz camlı yüzeyi göz alıcı bir tasarıma sahip gerçekten. Tüm bu teknik özelliklerinin yanı sıra kolayca temizlenmesi ve çizilme vs. yapmaması da aşırı işime yaradı. Sık sık temizleyemesem de asla leke tutmuyor. Çalışan kadınlar için çok pratik bir ürün. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Inox önden düğmeli tasarımı ile çok kullanılışlı bir ocak. Beyaz renkli cam yüzeyleri ile çok şık bir görünümü var. 4 gözü de hızlıca ateşlenebiliyor. 60 cm genişliği ile oldukça rahat yerleşim imkanı sağlıyor. Standart ölçüleri ve kaliteli malzemeleri ile kesinlikle tüm beklentiyi karşılıyor. Cezvelik bölümü de çok kullanışlı gerçekten. Herkese öneririm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.12.2021
    Başarılı

    Olumlu yönleri: ürününüz kargoya verilmistir mesajının geldiği gün kargonun gelmesi ilgincti dogrusu bu kadar hızlı beklemiyordum...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    memnun değilim

    Olumsuz yönleri: Yaklaşık bir ay önce aldığım set üstü ocağım üzerinde çatlaklar oluşmaya başladı. Bu durumu bildirdiğimde dış etkenlerin bunda neden olduğunu ve ocağın fiyatına yakın bir fiyat ile bunu düzeltebileceklerini söylediler. O günden sonra ocağı kullanmak dahi istemedim. Eşimle beraber çok daha sağlam benzer sorunları yaşamayacağımız bir set üstü ocak aldık ve oldukça memnunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2021
    çok iyi

    Olumlu yönleri: Kısa sürede elimize ulaşan ve gelir gelmez deneyip bayıldığımız bir ürün oldu. Memnunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2021
    gereksiz pahalı

    Olumsuz yönleri: Ürünü annem almış ama ben beğenmedim. Altı üstü bir ocak, bu kadar para edecek bir şey yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.12.2020
    5 yıldız

    Olumlu yönleri: satın aldıktan kısa bir süre sonra satıcı anında kargoya verdi ve 1 gün sonra da geldi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Ürün elime ulaştı ve kullanışlı güzel. Kargo firması önceden bilgilendirdi ve Vestel’in servisi de güzeldi. Olumsuz yönleri: Beklediğim süreden uzun zamanda geldi ve kolide hasar vardı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: gerçekten güzel bir ürün. Beyaz ve cam yüzeyli olmasına bayanlar bayılıyor. Düğmeden ateşlemeli gaz emniyetli emanye ızgaralı şık bir ocak modeli. Kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Görsel olarak da harika gözüküyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2020
    4 dörtlük ocak

    Harika bir ocak vestel kalitesi ve hepsi burada güvencesiyle başka ürünlere bakmayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2019
    Üç Yıldız

    Ürünü 2 yil once yaei fiyatinaaldim. Guzel ocak ayari olsun gaz ayari olsun fakatt gelelim ki kose kismindan paslanma yapti bile. Yorum sizin.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.08.2019

    Arkadaşlar kısa vadede sorun yok gibi görünüyor ancak uzun vadede sorunlar çıkartıyor. Ona vereceğim paraya keşke başka ürün alsaydım. Tavsiye etmiyorum

  • NI1 aracılığıyla, 14.06.2019
    Ürünü Beğendim

    Ürünü sipariş verdikten 2 gün sonra elimize geçti iletişim ve hızlı gönderim den dolayı mağazaya teşekkür ediyorum kullanışlı ve güzel şık duruyor beğendim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: 4 gözlü, cam yüzeyli guzel gorunumlu bır ocak. Cam yuzeylı olması aynı zamanda temızlıgını de kolaylastırıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2019
    memnunum

    Olumlu yönleri: Ankastre ocaklardan bir farkı yok. Çok kaliteli ve şık duruyor. Beyaz olması da daha güzel bence. Çok beğendm memnunum.

  • NI1 aracılığıyla, 28.03.2019
    güzel

    Ürün güzel servis kötü. verdikleri randevu saatine uymuyor lar 5 ten sonra gelmiyorlar gelen işini tam yapmıyor ocağımdan tıslama sesi geliyor yanarken ayarları tam yapmamışlar.Üstelik bir bağlantı hortumuna 100 tl para aldılar .Yeniden servis çağırdım bakalım ne olacak

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel VSO 940B 4 Gözlü Gazlı Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel VSO 940B 4 Gözlü Gazlı Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat