Çetintaş S848 S 4 Gözlü Gazlı Metal Yüzeyli Setüstü Ocak Yorumları

Çetintaş S848 S 4 Gözlü Gazlı Metal Yüzeyli Setüstü Ocak yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.02.2020

    On numara beş yıldız 🌟

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2019
    Tasarımı için aldım,Kalitesini beğenmedim

    20 yıllık eski ocağımdan daha kalitesiz duruyor. Detay isterseniz, alt kısmındaki saç bel vermiş durumda, Montajcı arkadaş çok nazik davranmasına rağmen bağlantı borusu her tarafa oynuyordu. bu da insana pek güven vermiyor. Düğmeleri siyah geldi, Siyah ama kapkara ,düğme konumunu gösterecek işaret varsa da görünmüyor, düğmelerde birer beyaz çizgi olması çok mu zor? Ateşin ayarı için eğilip de tencerenin altına bakmak zorundasınız. ızgaraları da ayarsız çıktı üzerine ne koyarsanız sallanıp duruyor. Son olarak eski ocağımı kullandığım yerde bunun kablosu yetmedi.. .Kullandığım, ve eskisini attığım için iade etmiyorum..yakın zamanda mecburen bir MARKA ile değiştireceğim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2019
    Dört Yıldız

    Çetintaş 545 T 4 Gözü Gazlı Beyaz Setüstü Ocak-Doğalgaz siraişi verdim fakat bu ürünü göndermişler. yalnızca bir köşesinde ufak bir darbe var çok dikkat çekmiyor. Ürünü değerlendirelim. Yanması görünüşü üstündeki malzeme kalitesi muhteşem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2018
    oneri

    Ocağın kalitesi ağırlığı sağlam duruşu güzel. Bana göre gözleri az yanıyordu hirdavatcidan 1 takım 7lik lokma başlı aeg Bosch profilo uyumlu yazan model ocak memesi alıp en büyük göz hariç diğer gözlerin memelerini 7lik lokma uçlu tornavida ile 5dk da değiştirdim ve bütün gözler bol bol mükemmel yanar oldu eve gelip ocağı gören herkes hayran kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2018
    kaliteli

    Ürünü bir mağazada gördükten sonra buradan sipariş verip herseyciniz saticisindan aldım. Ürün çok kaliteli tuşlar önde eğimli ısıya maruz kalmıyor. Yetkili servis eve gelip kurulumu yaptı. Dugmeden ateşleme gaz emniyeti falan var. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2018
    Sağlam.

    Bu ürünün, gaz kesme olmayan versiyonunu Eylül 2008'de satın almıştım, hâlâ kullanıyorum. Sağlam bir ocak. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2017
    güzel kaliteli ürün

    Bu ürünü bayiden aldım aynı fiyata gaz kesme emliyetli 290tl ye aldım servis gelip kurdu görerek aldım dümeleri de çok güzel yerde üste değil yandada değil üste olunca kızgın tava değip düğmeleri eritebiliyor yada düğme deliklerinden su girebiliyor dolayısı ile bouluyor yanda oluncada ufak çocuklar için ulaşması kolay oluyor çok güzel bi yerde konumlandırılmış ayrıca gaz kesme emliyeti işe yarıyor gaz açık kalınca otomatik kesiyor çakmak ateşlemeden gaz gelmiyor.yemek taşıp kaçak yapma olasılığı yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2016
    güzel

    bu ocağı bir mağazadan almıştım bir sene önce. gerçekten kaliteli Türk malı bir ürün.servis kurulumunu yapıyor .mağazalarda daha pahalı burada fiyatı da uygun tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Çetintaş S848 S 4 Gözlü Gazlı Metal Yüzeyli Setüstü Ocak kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Çetintaş S848 S 4 Gözlü Gazlı Metal Yüzeyli Setüstü Ocak yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat