Profilo OB30P5B80D 4 Gözlü Gazlı Paslanmaz Çelik Yüzeyli Set Üstü Ocak Inox Yorumları

Profilo OB30P5B80D 4 Gözlü Gazlı Paslanmaz Çelik Yüzeyli Set Üstü Ocak Inox yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    Çok güze

    Olumlu yönleri: Ürünü ailemle yaşadığım evde kullanmak amacıyla aldım. Bir süredir kullandığımız üründe dikkatimizi çeken bazı özellikler yer alıyor. Öncelikle gaz emniyeti, her an içimizin rahat etmesini sağlıyor. Dalgınlık sonucu ortaya çıkabilecek kazaları önleyen bu özellik bizim açımızdan oldukça önemli oldu. Çelik ocak ızgarası, gri paslanmaz çelik kullanımı gibi tasarımsal özellikler de bizim beğenimizi kazandı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    Beğendim

    Olumlu yönleri: Öğrenci evinde kullanmak için aldığım ürünü görüntü olarak çok beğendim. Şık ve modern tasarım gri tonu ile bir araya gelince mutfağa farklı bir hava kattı. Paslanmaz çelik kullanımı ise ürünün ömrünü uzatacak özellikler arasında yer alıyor. 4 ocak gözünde kuvvetli, normal ve ekonomik bölümler yer alıyor. Gaz emniyeti ise olası kazaları önleme konusunda önemli özelliklerden biridir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    Tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Evimde kullandığım ocak model olarak eskidiği için modern görünümlü bu ürünü aldım. Kullanmaya başladığım andan beri beni memnun eden ürün klasik 4'lü ocak ebatlarında üretilmiş. Set üstü ocak olarak tasarlanan ürünü fırınımın üzerinde kullanıyorum. Grafit rengi ocak, gri tonlarında beyaz eşyaların kullanıldığı mutfaklara uyum sağlayabilir. Kaliteli bir ocak almak isteyen herkese bu ürünü tavsiye edebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ocağım bozulmuştu, tamir ettirene kadar yenisini alırım diye düşündüm ve Profilo marka bu ocağı almaya karar verdim. Birkaç aydır kullanıyorum ve iyi ki Profilo kalitesine güvenmişim. Hem çok şık gözüküyor hem de harika bir şekilde çalışıyor. Kurulumu için de servis geliyor ve kullanıma hazır bir şekilde teslim alıyorsunuz. Memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    memnunum

    Olumlu yönleri: Profilo markasını eşimin annesi önerdi kendi evlerinde de kullandıkları ve memnun oldukları için. Biz de beğendik oldukça başarılı bir ürün. Bize bir sorun yaşatmadı. Bundan önceki ocağımız çok iyi çalışmıyordu. Keşke daha önceden sipariş etseymişiz bunu. Paketleme ve teslimat konusunda satıcının başarısını tebrik ediyorum. Ürün sorunsuz ve çok hızlı bir şekilde ulaştı elimize.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok başarılı. Memnun kaldık

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Urun coronavirus probleminin yasandigi donemde kisa bir sure icerisinde tarafima ulasti. Urunun elime ulasmasinda emegi gecen herkese kargo sirketlerine cok cok tesekkur ederim. Urun performans olarak iyi tercih edilebilir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Profilo gerçekten muhteşem bir marka. Ben bütün beyaz eşyalarını çok beğeniyorum. Ocak bozulunca bir tane almak zorunda kaldık biraz araştırdım en sonunda bunda karar kıldım çok da memnun kaldım

  • NI1 aracılığıyla, 03.07.2019
    Profilo set üstü ocak

    Paketlemesi çok iyi ürünü kullanma imkanım olmadı.

  • NI1 aracılığıyla, 10.05.2018
    Kaliteli

    ürün malzemesi çok kaliteli tam inox

  • NI1 aracılığıyla, 07.08.2016
    Gayet yeterli

    Daha pahalı marka ve modellere hic gerek yok. Ürün oldukça yeterli

  • NI1 aracılığıyla, 28.11.2015
    Profilo ob30p5b80 inox setüstü ocak

    ürünü bu fiyata başka yerde bulamazsınız. düşünmeden alın derim. Ben aldım ve çok memnunum:)))

  • NI1 aracılığıyla, 17.10.2014
    iyi

    iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo OB30P5B80D 4 Gözlü Gazlı Paslanmaz Çelik Yüzeyli Set Üstü Ocak Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo OB30P5B80D 4 Gözlü Gazlı Paslanmaz Çelik Yüzeyli Set Üstü Ocak Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat