Philips SHE9000/10 Kulaklık Yorumları

Philips SHE9000/10 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına Göre iyi

    Ürünün sesi güzel tabiki kullandığınız cihazında önemi büyük aldığınız seste, ben Nexus4 cihazımda poweramp uygulaması ile kullanıyorum ve hediye çekimle aldım ürünü gayet memnunum.Sesi tatmin edici Bass ağırlıklı bir kulaklık zaten kutusunun arkasındada derecelendirme kısmında belli oluyor.Ses yalıtımı gayet yeterli.köpük olan başlıklarda kullanımı çok rahat hiç hissetmiyorsunuz kulaklığı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2015
    iyi

    tek kelimeyle süper ama kullancagınız cıhaz ses çıkışı çok önemli bende htc m8 var vallah resmen kopuyorum bu ürü kesin tavsiye ederim inan pişman olmazsın

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2014
    süper bir kulalık verdiğiniz paraya değer .

    on numara bir kulaklık daha önce taçlı kullanmıştım phillips 2 sene goturdu benı kablosu bozulmasına ragmen hala çalışıyordu bu üründe ses kalitesi görüntüsü yalıtımı basları tizleri filan süper sesten anlayan beyegenir tok bir sesi var .

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2014
    Kaliteli malzeme, güçlü ses çıkışı...

    Bu ürünü Samsung HS3000 BT cihazımın kalitesiz kulaklığına bir alternatif olarak seçtim. Çok harika bir seçim yapmışım. Bir çok kulaklık tecrübem var ve diye bilirim ki bu belki de en iyisi. Baslardan tizlere her frekansta çok temiz ve güçlü ses veriyor. Dış ortamdaki sesi size duyurmuyor. Paketinden 1 sünger, 3 silikon başlık çıkıyor. Hepsiburada.coma da teşekkür ederim. 4 günde kargoya verilir demesine rağmen cuma akşamı verdiğim sipariş pazartesi sabahı Giresunda elimdeydi. Bence gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHE9000/10 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHE9000/10 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat