Hometech Alfa 400C Intel Celeron N3350 3GB Ram 32GB eMMC Windows 10 Home 13.3 inç Laptop - Notebook Yorumları

Hometech Alfa 400C Intel Celeron N3350 3GB Ram 32GB eMMC Windows 10 Home 13.3 inç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(29 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    Oyun ve çizim programlari vs işlemci ve ekran karti gerektirmeyen işler için yeterli. Ekranı muazzam. Tek kotu tarafi benim eski laptopumun harddiskini taktım, eni boyu sığdı ancak kalınlığı fazla geldi. Hdd takmak için bırakılan alan daha çok yeni ssd hdd ler için sanırım, daha kibar bir hdd lazim oraya. Benimki de sığdı ancak kapak potluk yaptı. Boyle de kullanılır sanırım. Tek eksik bu benim için.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ne kadar para o kadar köfte

    Ürün elime hızlı bir şekilde hasarsız olarak ulaştı. Elimde 500 gb harddisk vardı takayım dedim kastı. Harddisk yeri açılı olduğu için tam oturmadı hangi marka harddisk buraya olur bilemiyorum. Ürün internette yeterince iyi. Bu fiyata tam internet kullanacak kişiler için. Ekran gayet iyi. Bellek 28.4 gb, 17 gb dolu zaten. Şarj süresi gayet iyi. Kötü yorumlar ne beklemiş bu bilgisayardan bilmiyorum. Windows 10 olmasıda kasıyor bence. i5 bilgisayarıma win 10 kurdum oda kasmıştı. Düşük bütçeye bilgisayar işini çözeyim internet ve office yeterli benim için diyenlerin bilgisayarı. Hafif ve şık duruyor. Plastik kokusu var diyorlardı doğru varmış. Sıfır araba alan bu kokuyu seviyor da bilgisayarda niye sevmiyorlar :)))

  • HepsiB. aracılığıyla
    şu an çok memnnum

    Küçük bir problem yaşamama rağmen satıcı ve hepsi burada çalışanlarının yakın ilgi takip sonucu hallederek bilgisayarımı aldım ürün sıfır ambalajında çok temiz

  • HepsiB. aracılığıyla
    ALMAYIN!

    Leş arkadaşlar leş. SSD aldık biraz hızlansın diye takınca WiFi bağlantısı kopuyor ve görmüyor. Çıkardığında oldukça yavaş. Günlük işlerini yapsın diye annemlere aldım ama ayda 3 kez makinayı açan insanlar bile bu nasıl bilgisayar diyor varın siz düşünün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    çok yavaş

  • HepsiB. aracılığıyla
    Günlük işler için ideal

    Günlük kullanım için ideal. İlk izlenimlerim: kasa kibar , klavye kullanımı bana göre gayet güzel, internette hızlı.office yüklü değil tek eksiği bu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Daha önce exper celeron kullandım.. Farkı yok... Malzeme kalitesi düşük.. Fakat temel işlevleri gayet güzel yapıyor..( İnternet, ofis, müzik, film vb).. Ses kalitesi iyi.. Görüntü çokçok iyi.. Tuş takımı idarelik.. Keşke daha uzun bir şarj kablosu olsaydı... Çok ince ve şık tasarımı var..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet kullanışlı

    Bu bilgisayarın yapabilecekleri belli zaten, internette gezersin film izlersin küçük portable programlarla iş görürsün. Bu bilgisayarda photoshop kullandım ram ve işlemci kullanımını ayarladım çözünürlüğe düşük tutunca gayet iş gördü ufak tefek kasmalar dışında. Bu kadarını bile yapabilmesi benim için fazlasıyla yeterliydi. Bilgisayarı ilk aldığınız zaman içine 1kb bile dosya ekleme yapmadan windows 10un tüm güncelleştirmelerini kurmaya fazlasıyla yetiyor tüm kurulumları yaptıktan sonra windows old klasörünü silin. Ayrıca win10 hızlandırma için internetten araştırıp bulun bunlarıda yaptıktan sonra gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ben 2.5 ssd alıp taktım hafıza sorunuda yaşamıyorum gayet güzel kullanışlı bir bilgisayar oldu. Eğer oyun oynamak istiyorsanız gidin oyun bilgisayarı alın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans Ürünü

    Office kullanayım, şarjı uzun gitsin, hafif olsun, filmi izlerim, YouTube girerim diyorsan birebir. Seyahatlerimde kullanmak için aldım ve çok memnunum, gerekli olan her işi yapıyor, şarjı da uzun gidiyor. Oyun, photoshop vs için kesinlikle alakası yok bu işlerin bilgisayarı değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün güzel paketlenmiş olarak geldi. Doğum günü hediyesi olarak arkadaşıma almıştım. Fiyatına göre oldukça kaliteli bir ürün teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2019
    ev

    c sürücüsü 30gb/ bu sorun yaratıyor ama microsoftoun d sürücüsünü kullanma bilgileri internette var. microsft sayfasındaki yöntemi  dikkate alın

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2019

    fiyat performans olarak kabul edilir bir ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2019
    Dört Yıldız

    GÜZEL İDARE EDER

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2019
    Beş Yıldız

    merhaba ağzı olan bilende bilmeyende konuşuyor ayni pc yi bende aldım sarj gayet güzel 6 saat gidiyor hız dersen gayet hızlı herşeyiyle dört dörtlük verdiğin paraya bak yaptığın yoruma firmada sözünün arkasında herkonuda yardımcı oluyor 1000 tl pc alıyorsun i7 le kıyaslıyorsun ayrıca i7 kaç saat sarj gidiyor bazıları kullanmayı bilmıyor bazılarıda ürünü karalıyor ürün harika bu fiyata süper .

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2019
    fiyat performans

    Arkadaşlar bu zaten fiyat performans ürünü yavaş yazmanız anlamsız i7 alın ozaman boş boş yorum yazmayın...

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2019
    İncecik Mükemmel tasarım full hd ips yansıtmasız mat ekran

    Çok hafif İncecik mükemmel bir tasarımı var full hd ips yansıtmasız mat ekranı ile macbooklardan daha iyi görüntü kalitesine sahip , ortalama 8 saat pil ömrü var, şarj adaptörü diğer laptoplar gibi kaba değil küçücük ve kablosu 3 metre gayet yeterli, benim masaüstü yüksek performanslı bir bilgisayarım var bunu yurt dışı seyahatlerimde veya ayak üstü proje sunumu yapmak için office programları için aldım açıkçası beklentimin çok üzerinde çıktı özellikle ekran kalitesi kocaman monitörüm varken filmlerimi burada izliyorum gerisini siz düşünün

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2019
    gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum kaçırmayin

    Ürün çok güzel paketlenmiş olarak elime geldi. Fiyatına göre oldukça kaliteli bir ürün. Çok ince bir tasarımı var. Taşınmasi çok kolay. Ve gayette hızlı şimdiye kadar hiç donma veya kasma görmedim. Ufak tefek tüm işlerinizi bununla hal Edebilirsiniz. Ben şahsen çok beğendim ses kalitesi çok iyi. Bataryası fena değil. Yazı yazacaklar, ders çalışacaklar, film izleyecekler için oldukça kullanislidir. Klavyesi çok iyi gönül rahatligiyla herkese tavsiye ediyorum. İyi günler saticisiylada konuşma fırsatım oldu Allah razı olsun çok iyi bir beyefendi

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2019
    İdare

    Küçük olması nedeni ile taşınması kolay. İnternet'te gezinmek ufak tefek ofis işleri için ideal. Daha ileriki işler için paraya kıyıp daha iyisi alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2019
    Üç Yıldız

    Sizce bataryası birkaç yıl sonra ölür mü? Şu anda bende Dell marka bi laptop var Inspiron serisinden 7 yıllık 2 yıldır bataryası ölmüş diyebilirim. Apple dışında bütün laptopların bataryası ölmeye mahkum mu acaba? Bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2018
    alınır

    ufak tefek kasmalar olabilir ama internet de dolaşirsın oyun olarak zula ,metin2,wolfteam.lol ,gta sanandreas .gta vice sity gibi oyunları oynuyabilirsiniz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hometech Alfa 400C Intel Celeron N3350 3GB Ram 32GB eMMC Windows 10 Home 13.3 inç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hometech Alfa 400C Intel Celeron N3350 3GB Ram 32GB eMMC Windows 10 Home 13.3 inç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat