Samsung Galaxy Tab A SM-T510 2019 32GB 10.1 inç Wi-Fi Tablet PC Gümüş Yorumları

Samsung Galaxy Tab A SM-T510 2019 32GB 10.1 inç Wi-Fi Tablet PC Gümüş yorum ve tavsiyeleri

(538 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Beğendik

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    2019 da alınacak en iyi tabletlerden biri almak isteyen herkse tavsiye ederim çok hızlı bir tablet

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Oğlumuza aldık ders ve oyun için tüm özelliklerine bayıldık Samsung kalitesi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi diyemem ama iyi diyebilirim:)

    Merhabalar.Normalde yorum yapmam ama benim gibi üniversite öğrencisi olan arkadaşlar için yazmak istedim.Şöyle ki, tablet ,balonlu naylon ile sarılı bir şekilde geldi.Kartonun içinde geldi.Paketleme iyiydi.Kutudan şarj cihazı ve tablet çıkıyor.Bunun yanında garanti belgesi bir de. Ürünü aldım ve aldığım gibi güncellemesini yaptım.Açıkçası dokunmatiğini daha iyi beklerdim ama ne yazık ki fena değil diyebilirim.Ben bu tableti alırken amacım oyun oynamaktan ziyade internete girmek,sosyal medya,pdf,slayt,vidyo müzik,dizi film vb. iydi. Malesef bu nedenle oyun kısmına dair yorum yapamayacağım .İncelemeler var bu konuda bakabilirsiniz internetten. Genel olarak performansına gelirsek,geçişler,uygulama açma konusunda hani 3 gb ram olsa tam olacakmış diyebilirim.Sesi muhteşem ama bir tasarım hatası var ki gerçekten hayretik, sağ yan taraftaki tableti tutttuğunuz yerde hoparlörlerden birini kapatıyorsunuz.Oradan tutmamaya alışmanız lazım ya da bir yere oturtmaya.İnternet ve batarya performansını beğendim.Denemek amacıyla tüm gün vidyo dizi sosyal medya olsun takıldım.40 dk da yüzde 6 gibi bir şarj yiyor.Hesap yaparsanız 10 ila 11 saatlik bir performans var ki gerçekten o kadar sürüyor yüzde 12 lerde şarjına taktım ben.Yalnız ilgimi çeken bir diğer hususta şarjın dolduğuna dair ne bir uyarı ışığı ne bir ses,gerçekten garipsedim.Umarım göremediğim bir ayarı vardır.Ekranda çok fazla parmak izi bırakıyor,hoşuma gitmedi bu kısmı.Kamera performansını beğenmedim diyebilirim keskinlik yok ne yazık ki.Halbuki Huawei mediapad t5 almama sebebim kamera idi.Bir de android yazılımına güncelleme yapmaması...Bİr de bilmeniz gereken bir şey var bu tablet kalem desteklemiyor, Mediapad t5 de öyle.Yukarıda saydığım özelliklerin yanında,fazla yüksek beklentiye girmeyeceklere öneririm.Türkiye şartlarında fiyatına göre fena olmayan bir tablet alınır.p/f oranında yüksek bir ürün diyebilirim tabi yine Türkiye şartları.Ayrıca Hepsiburada'ya doğum günüm için yaptığı indirimden ötürü teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    video izlemek ve küçük kızım oyun oynasın diye aldım.ekran görüntüsü kalitesi beklediğimden iyi çıktı. form faktörü de güzel görünüyor. siyah görüntüde white bleeding yok. fiyatı uygun kaliteli bir giriş seviye tablet. galadan aldım çok hızlı kargoladı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    yeni ve güncel

    Yeni 2019 model tab a 10.1 kibar zarif gayette akıcı sosyal media film dizi izlemek için kullanıyorum sorun yok bu fiyata alınabilir en iyi tablet

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    ürün gala iletişim aracılığı ile 1 günde elime ulaştı. Almadan önce baya bi araştırdım. Şarj, ses, görüntü, dizayn olarak çok hoşuma gitti buradaki yorumlara her zaman bakar ona göre almaya karar veririm. Kullanım açısından da 32 gb kapasite ile bazı şeyler de yeterli hafıza kartı ile de yükselttim önemli işlerimi office sunum ve pdf vs her şeyi rahat ve büyük bir ekran da yapmama olanak sağlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans ürünü.

    Bu fiyata alınabilecek en iyi ürün bence. 2 haftalık kullanım sonucu eleştirebileceğim tek kusuru dokunma hassasiyetinin mükemmel olmaması. Bazen tıklamıyor...

  • HepsiB. aracılığıyla
    tablet adına alabileceğiniz en iyi lerinden biri

    Kutulama harika işlemci hızı çok iyi ram yeterince şarjı kesintisiz 2 gün rahat gider hafif tek olumsuz u büyük olması onuda klıf ile minibook gibi kullanarak çözdüm. İşin özeti bizdekiler tablet ise bu ürün ne acaba verdim para yı hayırlı günlerde yerler not. kargo 2. gün geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 yıldızı hak etti

    Son derece güzel. Ekranı göz alıcı, android son versiyonla gelmesi güzel. Tabletin kalitesi güzel, hız fiyatına göre son derece tatmin edici. Olmuş. 5 yıldız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Uygun Fiyata Herseye Yeten Tablet

    Cok hizli gonderi, mukemmel paketleme, uygun fiyata kaliteli urun. Oyun ya da netflix herseyin ustesinden gelecek kapasitede. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ram sorun

    metal kasa olması cazip kılıyor fakat 2gb ram,TFT ekran olması ve bu fiyat olmasi cazip olma avantajını düşürüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    semih bargan

    gayet basarili ve performansi guzel

  • NI1 aracılığıyla, 18.11.2022

    Fiyata göre performans çok iyi. Tavsiye edilir..

  • Amazzon aracılığıyla, 05.07.2022
    2 sene kullaniyoruz şükür

    2 sene kullaniyoruz ve şükür bir sıkıntı yok, tableti düşürmediği süreçte zaten bir şey olmuyor onlara

  • Amazzon aracılığıyla, 27.04.2022
    Kaliteli

    Uzun süredir çocuğum kullanıyor kaç defa düşürmesine rağmen sıkıntı çıkarmadı performansı gayet iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 30.03.2022
    Samsung Kalitesi

    Ürün aldığımız 2020 yılından bu ayna en ufak bir sorun çıkarmadı. Fiyat tam iki katı hatta daha fazla olmuşsa da tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.03.2022
    hızlı kargo , uygun fiyat

    Olumlu yönleri: hızlı kargo. güzel paketleme. uygun fiyat.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.02.2022
    fiyat performanslı

    Olumlu yönleri: fiyat performanslı bi ürün ne iyi ne kötü Olumsuz yönleri: idare eder

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy Tab A SM-T510 2019 32GB 10.1 inç Wi-Fi Tablet PC Gümüş kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy Tab A SM-T510 2019 32GB 10.1 inç Wi-Fi Tablet PC Gümüş yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat