HP DeskJet V1N05B All-in-One A4 Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

HP DeskJet V1N05B All-in-One A4 Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 02.10.2020
    Kablosu Yok kartuş yarım

    Bilgisayar bağlantı kablosu kutudan çıkmadı. Wifi özelliği kullanılıyor fakat kabloyla çok daha hızlı pratik çalışıyor. Kablosunun olmadığını ve Kartuş içinde mürekkebi çok az bunu belirtmelerini beklerdim.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.09.2020
    Fiyat&Performans ürünü

    Aradığınız ürün F/P ürünü ise ihtiyacınızı tam karşılar. Çok fazla basım yapacaksanız Laser ürünleri tercih edebilirsiniz fakat basım sayınız çok değil ise oldukça güzel performans veriyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.09.2020
    kartuş çok az gidiyor

    baskı hızı ortalama sayılır, lakin kartuş 50-60 çıktı sonra bitiyor tam rezalet. madem böyle yedek kartuj da ver üzerinde. resmen insanlar kandırılıyor bu şekilde. 65-70 lira daha verip kartuş dolum seti alacağız şimdi de.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.09.2020
    Ürün harika, amazzon harika, teşekkürler

    İçinden kurulum CD si çıksa çok iyi olurdu. Windows a girilip kurulamıyor. Farklı şekilde çözdük sorunu. Onun dışında harika bir ürün, evde çok iyi iş görecek

  • Amazzon aracılığıyla, 09.09.2020
    süper 5 yıldız

    Çok memnun kaldik. Açılmamış kutulu olarak geldi. amazzon a tşk ederim. Renkli fotoğraf çıktısı çok net ve parlak. Çocukların dersleri için aldık fazlasiyla işimizi görecek

  • Amazzon aracılığıyla, 31.08.2020
    Wifi, fiyat

    amazzon a tesekkur ederim hizli kargo ve uygun fiyat icin. Siparis verdigim ertesi gun yazici elime ulasti.Yazici kablosu olmadan bagli oldugunuz wi-fi uzerinden; bilgisayar, telefon ve tabletinizi kolaylikla baglayabiliyorsunuz. HP Smart programi uzerinden tum yazici islevlerini kullanabiliyorsunuz. Ev kullanimi icin ideal bir fiyat / preformans urunu diyebilirim.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.08.2020
    Saglam firma

    Bekledıgimden iyi saglam kutulanmıs guvenli tebrıkler

  • Amazzon aracılığıyla, 14.08.2020
    F/p ürümü

    Ürün gayet kullanışlı tam bir f/p ürünü. Evde kullanacaklar için yeterli . Bu fiyata tercih edebileceğiniz en iyisi .

  • Amazzon aracılığıyla, 12.08.2020
    uygun

    ben oldukça beğendim, araştırmalarım sonucunda piyasada alınabilecek en uygun fiyatlı ve kullanışlı cihaz diye düşünerek aldım. wifi özelliği olduğu için ayriyetten kabloya gerek kalmıyor, telefondan da çıktı alabiliyor. şimdilik demo da olsa kartuşlarını full dolu gösteriyor. amazzon'un kendisinden satın aldım ayrıca. kargo hizmeti (kolay gelsin kargo) de harikaydı, eve gelmeden iki saat önce arayıp evde olup olmadığımı sordular. temassız olarak kargomu teslim alabildim.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.06.2020
    Fiyat

    Fiyat/performans mükemmel

  • Amazzon aracılığıyla, 07.06.2020
    kartuş hk.

    Pirnterın çok pratik kullanımı var az yer kaplıyor ancak, kartuş masrafı var, ilkokul 2. sınıf öğrencisi için bile yeterli olmuyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.04.2020
    Bos kartuşlu urun gonderiyolar ilgilenmiyorlar

    Sakın bu ürünü almayın yazıcı aliyoruz kartusu bos cikiyor satıcısıyla 1 haftadir iletisime zor geciyorum surekli oyaliyor berbat sakın almayın.ne satici ne urun 10 uzerinden 0

  • Amazzon aracılığıyla, 21.10.2019
    teslimat sorunsuz

    fonksiyonlu

  • Amazzon aracılığıyla, 19.12.2018
    Güzel printer, hızlı teslimat

    Gayet güzel, sorun yok. Ertesi gün elime geçti

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP DeskJet V1N05B All-in-One A4 Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP DeskJet V1N05B All-in-One A4 Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat