JVC LT-40VF52T 102 cm Full HD Smart LED TV Yorumları

JVC LT-40VF52T 102 cm Full HD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Ürün güzel. Bütün içerikler mevcut. Fiyat performans olarak gayet iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) fevkalade

    Olumlu yönleri: fiyata göre çok uygunve görüntü kalşite çok iyyi smart harika

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Daha önce duyduğum bir marka değildi. Ama inceledik. Bayağı hoşumuza gitti eşimle ve aldık. Yaklaşık 7 aydır kullanıyoruz. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Çok ta memnunuz. Görüntü ve ses kalitesi çok başarılı. Fiyatı inanılmaz ucuz. Yani fiyatının daha üzerinde bir kaliteye sahip. Üstelikl uydu alcısı da dahili. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.05.2020

    Fiyat fayda da çok iyi. Bütün özellikleri muntazaman çalışıyor. Hepsini deneyimledim. VESTEL'DEN 3 sene garantisi var ama muhakkak VESTEL whatsapp hattına bağlanın ve yakınınızdaki servislerden montaj fiyatı alın. Aynı servis 105 te dedi 90 da . Standart yok. Kutuyu açmayın. Vestel yetkili servisinin açması gerekiyormuş ve kargodan kutuyu iyice kontrol edin. Kendiniz şubeye gidebiliyorsanız gidin ve kutuda bir sıkıntı varsa tutanak tutturun. Son olarak arayüzlerdeki menülerin harfleri gerçekten küçük. Gözleri iyi görmeyen biri kullanacaksa zorlanabilir. Bilginiz olsun.

  • Trendyol aracılığıyla, 11.04.2020

    Fiyat performans olarak müthiş bir ürün kesinlikle tavsiye ediyorum. Güzelce paketlenmiş hiç sıkıntısız elime ulaştı. TV kalite olarak çok iyi uygulama olarak kumanda da Netflix YouTube ve Amazon prime tuşu var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.04.2020
    iyi

    Olumlu yönleri: fiyat aralığına baktığımızda orta derece olarak değerlendirilebilir. O da şuan ki kullanıcılar 4k aradıkları için, diğer türlü gayet güzel 40 inç full hd çözünürlük, smart tv, dahili wi fi olan uydu alıcılı güzel bir tv.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.03.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çok çok iyi

    Olumlu yönleri: 4 odam var üçüne bu televizyondan aldım. gerçek bir fiyat performans ürünü

  • NI1 aracılığıyla, 12.02.2020

    Görüntü güzel geçişler hızlı değil bu fiyata iyi ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) soluk

    Olumlu yönleri: tv nin tam karşısından bakınca görüntü normal fakat yandan bakıldığında renklerinde solma var. saçlar gri gibi oluyor. diğer fonksiyonları gayet iyi. gönderici de başarılıydı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.12.2019
    .

    Olumlu yönleri: Urun gayet guzel. ekran goruntusu ve ses cok iyi. youtube ve netflixe cok hizli baglaniyor. kanal gecisleri hizli. Olumsuz yönleri: kargoda gecikme olmasi ve kurulumda vestel servisi ücret istiyor. 42 inc alti oldugu icin

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.12.2019
    "açıklama ile eşleşiyor"

    Olumlu yönleri: jvc nin 2. smart tv sini aldım. ben memnunum. bazen puhu tv ve blu tv de sorun oluyor, yayıncının formatını tanımıyor ama güncelleme ile hallolur sanıyorum. netflix de sorun yok. dahili wifi çok iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.12.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ürün açıklamalardaki gibiydi.

    Olumlu yönleri: Açıklamalardaki gibiydi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
JVC LT-40VF52T 102 cm Full HD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. JVC LT-40VF52T 102 cm Full HD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat