Beko BKK 3098 M Vitaminist Mor Blender  Yorumları

Beko BKK 3098 M Vitaminist Mor Blender yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    Kaliteli ürün

    Olumlu yönleri: Tuş analog hassasiyeti çok güzel ve direk tak çalıştır win 10 görüyor alacak arkadaslara tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 01.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Cihaz gayet şık ve kibar. 2 tane ayrı kabı var ve kapların malzemesi çok kaliteli. 2 hız kademesi olması kullanım konforu açısından gayet iyi. Cihaz bana teslim edilirken karton kutusu epey yıpranmış ve yırtık idi. İlk başta tereddüt ettim acaba iade cihaz mı gönderdiler diye, sonra sorunsuz çalıştığını görünce sorun etmedim. Ama sıfır neticede, ambalaja dikkat edilmesi daha iyi olabilirdi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    Memnunum

    Olumlu yönleri: Sebze ve meyveleri öğüterek suyunu rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Aynı zamanda da buzlarınızı parçalayarak da soğuk içecekler elde edebiliyorsunuz. Milkshake seviyorsanız yapmaya ve içmeye doyamayacaksınız. Beko markasının kalitesi muhteşem. Bu zamana kadar aldığım hiçbir ürününden sorun yaşamadım. Güvenle tavsiye vereceğim markalardan biridir. Gitti gidiyor sitesinden de kolayca bu ürüne ulaşıp alabilirsiniz. Kullanımından keyif alacaksınız.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kullanışlı kaliteli bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.01.2021
    F310

    Olumlu yönleri: Her oyunu rahat bir şekilde tanıyor , hassasiyet gayet iyi , bu arada mode tuşunu kapalı tutmazsanız d-pad ile sol analog yerleri değişiyor bunu unutmayın mode tuşu kapalı kalmalı.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.09.2020

    Güzel , kullanışlı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.09.2020
    Güzel

    Olumlu yönleri: Tek kişilik, detoks tarzı şeyler yapmaya uygun çok pratik bir blender. Yalnız yaşayan insanlar için bence yeterli. Az yer kaplıyor olması da çok iyi bir avantaj, görüntüsü de oldukça zarif ve çekici bence hem tasarımı açısından hem de kullanım pratikliği açısından çok başarılı bir ürün. Ben severek kullanıyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.09.2020

    ORJİNAL KURUTA PAKETLEMESİ GAYET İYİ. KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM. KARGO ERTESİ GÜN GELDİ.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.08.2020
    HARİKA

    Olumlu yönleri: Harika bir ürün, motoru oldukça güçlü ve güzel iki farklı hız ayarı olduğu için hızını kendim ayarlıyorum bıçakları keskin olduğu için yiyecekleri güel parçalıyor ve lezzetli içecekler hazırlıyorum aksesuarları işe yarıyor ve bulaşık makinesinde yıkamaya özelliği olan güzel bir ürün kalitesinden memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2020
    MEMNUN KALDIM

    Olumlu yönleri: Küçük ebatlı olduğu için mutfakta çok yer kaplamıyor, şık ve modern bir tasarımı var, 350 watt motor gücü ile yiyecekleri iyi parçalıyor, çelik bıçakları paslanmıyor ve baya keskin, yiyecekleri karıştırmayı ve lezzetli içecekler hazırlamak için müthiş bir ürün kaliteli ve sağlam performansından memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: bu modelin aynısından bir ay önce aldım. Çok beğendim. Aksesuarların bulaşık makinesinde yıkanabilir olması , sessiz çalışması , kullanım rahatlığı. Özetle tüm özellikleriyle memnun kaldığım bir sürahi tipi blender modeli. Alacak olan arkadaşlar için fikir vermiş olayım kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    beko vitamins

    Olumlu yönleri: Beko diğer markalardan oldukça kaliteli,mağaza paketlemesi süper,memnunum teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.07.2019
    .

    Olumlu yönleri: sağlıklı detoks karışımlarımı rahatlıkla yapabildiğim bir ürün. Çok da kolay temizleniyor. Her sabah kullanıyorum. Baya da sessiz çalışıyo. Her anlamıyla iş gören bi ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.05.2019
    süper

    Olumlu yönleri: Doğum sonrası aldığım kiloları vermek için diyetisyene gitmiştm. Bana çok fazla smoothie tarifleri içeren detox diyetler yazmıştı. Smoothie yapmak için bu blender ı aldım. Çok da memnunum. Aynı zamanda buzlu içecekler soğuk kahve meyveli yoğurtlar ve çeşitli smoothiler yapıyorum. sürahisi aynı zamanda çıkıp termos gibi kullanıldığı için her yere de götürebiliyorum hazırladığım içecekleri.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.05.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) urun hakkinda

    Olumlu yönleri: Bu ürünü beko mağazalarında görmüştüm. Sipariş buradan sipariş verdim. Ürün orijinaldir. Ben beğendim. Teşekkür ederim her markanın bazı ürünleri birincidir derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BKK 3098 M Vitaminist Mor Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BKK 3098 M Vitaminist Mor Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat