Acer Swift 3 SF314-56 NX.H4DEY.001 Intel Core I3-8145U 4GB Ram 128GB SSD Windows 10 14 inç Laptop - Notebook Yorumları

Acer Swift 3 SF314-56 NX.H4DEY.001 Intel Core I3-8145U 4GB Ram 128GB SSD Windows 10 14 inç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(35 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Caps lock ışığı dışında kendisinden istenileni veren bir cihaz.

    Ürünün malzeme kalitesi güzel. Gövde ve alt kapak fırçalanmış metal. Klavyesi çok kaliteli hissettirmese de hissiyatı güzel. caps lock ışığı yok malesef. ekran aydınlatması beyaz renkte. 4 gb ram onboard olarak geliyor. Takviye ram için boşta 1 slot var. 4 yada 8 gb ram alarak dilerseniz ram kapasitesini artırabilirsiniz. Cihazda 128 gb m2 ssd mevcut. Ayrıca hafıza kapasitesini arttırabilmek adına 2,5 inç bir hdd yada ssd alınıp takılabilir boş yer mevcut fakat bunun için ek olarak anakart bağlantısını yapabilmek için flex kablo almak zorundasınız. Direk olarak takılmıyor malesef.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.06.2021
    A kalite ürün

    Olumlu yönleri: Aldığım günden beri sorunsuz kullanıyorum. Bence bu kalitede şu anda bilgisayar apple dışında yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Kargolanma süreci

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.05.2020
    "Acer mi ASLA....."

    Olumsuz yönleri: Aldığım günden beri sorun yaşıyorum... kimsede yardimci olmadi... Bozuk bilgisayarla baş başa kaldim..

  • Media Markt aracılığıyla, 09.04.2020
    HIZLI VE GÜZEL BİLGİSAYAR

    ACER MARKASININ ÜRETTİĞİ GÜZEL BİR BİLGİSAYAR YENİNESİL TEKNOLOJİ

  • Media Markt aracılığıyla, 24.03.2020
    iyi

    güzel görüntüsü var

  • Media Markt aracılığıyla, 03.03.2020
    f/p ürünü

    Bu fiyata alınabilecek en iyi bilgisayar.

  • Media Markt aracılığıyla, 17.01.2020
    Hızlı ve sağlam kargo ��

    Dün aldık, bugün elimize ulaştı. Ürün sık tasarlanmış ve günlük kullanım için uygun görünüyor. Şimdilik tek sorun, şarj girişinin şarj aletinin ucunu tav kavramaması. Ucu kolaylıkla çıkıyor bu durum zamanla batarya ömrünü etkileyebilir... Ama genel olarak fiyatına göre çok uygun bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2020
    F/P ürünü

    Öncelikle malzeme kalitesi kötü diyen arkadaşlar var ürünün kasası çok iyi fırçalanmış aliminyum ve hissiyat olarak size o kaliteyi sağlamlığı hissettiriyor, ürün çok hafif pili uzun süre gidiyor, klavye aydınlatmalı, ekran gövde oranı çok iyi üstten vr alttan az var yanlar cok ince 1080 p olması çok iyi 4 k ve 8 k video açıp kasıp kasmadığını denedim en ufak kasma yok. Yerine göre 3.4 lere kadar cıkıyor işlemci hızı office olsun günlük işler olsun muazzam pc ha oyunda oynatır ama düşük seviyedeki düşük ayarlarda ama oyun pcsi deil zaten, fan çoğu zaman çalışmıyor çalışsada o kadar sessizki çaloşıp çalışmadığını anlamıyorsunuz mouse padi çok iyi tuşbasma yerlerinin üstü bile pad alanı gayet büyük fare ihtiyacı olmadan kullanılabilir. Şarj aleyi küçüvük kompakt. Ben win10 pro kurdum sorunsuz çalışıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2019
    Fiyat Performans Ürünü

    Muadili olan laptopların kat kat üstünde bir laptop ilk açılış oyun performansı görüntü kalıtesiyle fark atıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2019
    Performans iyi malzeme kalitesi biraz düşük

    Bilgisayar malzeme kalitesi olarak pek iyi olduğu söylenemez ama net bir şekilde fiyat performas ürünü olduğunu söyleyebilirim 8.nesil işlemcisi olması Touch padinin büyük olması öne çıkarıyor.genel kullanım için ideal oyun ve mühendislik için tercih edilebilecek bilgisayar dedğil

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2019
    Fiyat / Performans Ürünü

    Hafifliği çok iyi. Black Friday kampanyası ile aldım biraz geç ulaştı ama olur o kadar. flash bellek ile windows10 kurulumunu kolayca gerçekleştirdim. Şimdilik sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2019
    Bu fiyata müthiş

    Cuma indirimiyle almıştım. Mükemmel bir bilgisayar. Full alüminyum şasisi var çok sağlam. Ekranı canlı, 8 saat pili gidiyor, hafif. Updgrade düşünenler için içinde 1 adet ram slotu boş. Ayrıca gerekli kabloyu alırsanız SATA harddisk de ekleyebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2019
    Ürün çok kaliteli ve parasını hak ediyor.

    Efsane Cuma nedeniyle 8 gün sonra teslim aldım.Ürüne windows kurarken sıkıntı çektim.İSO dosyanız hazır bulunsun ve işten anlayan birisine yaptırın.ürüne gelince çok şık ve hafif bir dizaynı var.Ürün prestijli.Hızı harika ve pil ömrü uzun.Kesinlikle parasının karşığını veriyor.Ürünü tavsiye ederim.Yorumu aldığım pc den yazıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2019
    malzemesi çok kaliteli

    Pil süresi gerçekten uzun. max 12 saat yazıyor ama nette gezme dizi izleme exel falan derken 7-8 saati buluyor. Bu da iyi bir sonuç aslında. Malzeme kalitesi üst düzey plastik laptoplarla karşılaştırmayın. Şarj aleti telefon şarj adaptörü kadar bu çok güzel bir sürpriz oldu. İşlemcisi 7. nesil i5 ler ile aynı performansı veriyor. Ekran kalitesi standart ips lerden çok daha iyi. Renkler ne eksik ne fazla herşey çok iyi. Full hd ekranda herşey çok küçük oluyor ama zaten önerilen ekranı %150 oranında büyüterek kullanmak. Klavye ışıklı ve çok hoş duruyor tüm tuşlar çok rahat okunuyor. Parmak izi okuma o kadar da iyi değil. Bir cep telefonu performansı beklemeyin. Ben genel olarak çok memnun kaldım. Photoshop, exel son derece akıcı ve son olarak da bu işlemler sırasında fan çalışmıyor ya da çalışsada sesi duyulmuyor. Touchpad kullanmak eski bilgisayarımda işkence iken bunda yağ gibi akıyor. Touchpad 2 parmak 3 parmak hatta 5 parmak fonksiyonlarına sahip. Multitouch, sekme kaydırma vb çok rahat şekilde yapılabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2019
    Beş Yıldız

    Süper cihaz. Hızı asıl bilgisayarımdakine yakın hiç kasma yapmıyor yağ gibi. 4gb ram chromeda 10 15 sekmeye kadar kasmadan yetiyor. 1 tane de boşta slot var. Klavyede aydınlatma var. Şarjı epey iyi gidiyor. Donanımhaberde testlerini paylaştım ürün koduyla aratıp bulabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2019
    Kaliteli

    efsane cuma kampanyası ile uygun fiyata aldım. Gercek bir ultrabook diyebilirim. kasa kalitesi, ekran kalitesi ve parlaklığı (%20 de kullanıyorum), ergonomisi cok iyi. Batarya süresi 10 saat düzeyinde. ışıklı klavyesi ve kullanışlı hassas bir touchpadı var. Daha önce kullandığım lenovo 720s i aratmadı.

  • Media Markt aracılığıyla, 28.11.2019
    almayı düşünüyorum inşallah memnun kalırım

    almayı düşünüyorum inşallah memnun kalırım.i3 8nesil olması fiyatına göre iyi

  • Media Markt aracılığıyla, 22.11.2019
    swift

    tasarımı kasası çok güzel hızlı sadece ssd biraz az

  • Media Markt aracılığıyla, 14.11.2019
    Güzel ürün

    Uzun zamandır takip ediyordum, küçük, hafif ve kullanışlı olması önemliydi ve acer swifti tercih ettim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer Swift 3 SF314-56 NX.H4DEY.001 Intel Core I3-8145U 4GB Ram 128GB SSD Windows 10 14 inç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer Swift 3 SF314-56 NX.H4DEY.001 Intel Core I3-8145U 4GB Ram 128GB SSD Windows 10 14 inç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat