Apple Macbook Pro Touchbar MUHN2TU-A Intel Core i5 8257U 8GB Ram 128GB SSD macOS 13.3 inç Uzay Grisi Laptop - Notebook Yorumları

Apple Macbook Pro Touchbar MUHN2TU-A Intel Core i5 8257U 8GB Ram 128GB SSD macOS 13.3 inç Uzay Grisi Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(37 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Tek Kelimeyle On Numara!

    Ürünü 15 Gündür kullanıyorum. İzlenimlerimi aktarmak istiyorum. Ürünü Turuncu Bilgisayardan aldım. Belirtilen Gün içerisinde Kargo ile tarafıma ulaştı. Paketleme oldukça başarılıydı. 2 kat kargo poşedine konulmuştu. Cihaz Fabrikanın Paketlediği Uluslararası Elektronik Cihaz Standartları bandrolü olan güzel bir kutudaydı. Kutunun etiketini ilk siz açıyor olmanız gerçekten çok güzel. Bu kutunun içerisinden de Macbook pro nun kutusu sizi karşılıyor. Ürünü açar açmaz kurulumdan sonra cihaz Mojave sürümünden Catalina’ya güncelleniyor. Macbook pro’da her santiminde apple Kalitesini hissediyor olmanız muhteşem. Cihazın performansı beklediğinizden daha iyi şarjı 10 saat kullanımdan sonra %10 altına düşüyor. e-ticaret Panelleri ile calışan birisiyim. Gün icersinde aktif olarak kullanmama rağmen kasma takılma donma gibi bir sorunla karşılaşmadım. Bu arada tek fanlı olmasına rağmen 2018 model macbook prodan daha az ısınıyor. Kesinlikle Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Klasik macbook pro ve cihazın menteşe kısmında ezikler çıktı

    Cihazı uzun bir süre deneyimledim. Açıkca söyliyeyim eski macbook pro’lardan hiçbir performans farkı yok. Bu bende hayal kırıklığı yaşattı. İkinci çöküşüm cihazın menteşesi ile alt kasanın birleşim bölgesinde küçük ezikler farkettim. Biri sanki ince bir tornavida ile otursun diye ittirmiş. Kutudan çıkarırken en ince ayrıntısına kadar inceleyin. Ondan sonra cihazı açın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    memnun edici

    nötron satıcı dan aldım cihazı...2 günde elime ulaştı.. paketleme yeterliydi.. garanti konusunda herhangi bir sıkıntı yoktu.cihazın kullanımına gelecek olursak... Adobe programlarını kullanmak için satın aldım... Adobe Photoshop ve illüstratör programlarını , YouTube dan müzik dinlemeleriniaynı anda kasmadsn sıkıntısız kullanabilirsiniz... touch bar da gayet kullanışlı...ısınma sorunu yaşamadım.ancak touch bar kısmındsa fazla ısı hisediyimi söyleyebilirim...

  • Teknosa aracılığıyla, 30.05.2020
    Bü tür ürünler TEKNOSA dan alınır...

    Mac Book pro ne zamandır istediğim bilgisayardı. Ancak diğer PC lere göre nerede ise fiyatı iki katı olunca bir türlü almak nasip olmamıştı. Ancak TEKNOSA da indirimli fiyatı görünce ve de piyasanın altında satıldığını görünce aldım. Bir de bu tür ürünleri bilindik firmalardan almak lazım... Ürün açılmamış bir şekilde iyi paketlenmiş olarak geldi.., Alışverişin adresi TEKNOSA teşekkür ederim bütün çalışanlarına...

  • Media Markt aracılığıyla, 22.05.2020
    Başarılı ürün

    Her zaman kaliteli

  • Media Markt aracılığıyla, 22.05.2020
    128gb

    Alan yeterli gelmeyebilir ama cloud kullanılabilir

  • Media Markt aracılığıyla, 22.05.2020
    güzelll

    Alıyoruz bakalım hadi hayırlısı

  • Teknosa aracılığıyla, 16.05.2020

    Kendime 1 ay once aldim, cok memnunum! kasmiyo,hafif,hersey on numara calisiyor sadece tek eksikligi cok kolay kirliniyo, her yerde parmak izleri kaliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 16.04.2020
    teknoraks

    hiç beğenmedim urunu...................

  • Media Markt aracılığıyla, 15.04.2020
    YEni kampanya bekliyoruz

    Kampanya varken oğluma aldım. Çok güzel ürün .Fiyatı da çok iyiydi. Yeni kampanya olursa kendime de alacağım

  • Teknosa aracılığıyla, 06.04.2020

    Aldığıma pişman değilim pro modeline para veriyoruz sonuçta hiç donmayan takılmayan bir bilgisayar istiyorsanız ta karşınızda olan bu makineyi kullanabilirsiniz sadece ssd az bence ama saniyeler içinde bilgisayar açılıyor çok hızlı.

  • Teknosa aracılığıyla, 05.04.2020

    Çok hafif tasarımı çok güzel rahatça taşıyabiliyorum. tasarım ve montaj programlarında oldukça başarılı ekran görüntüsü mükemmel renkler çok canlı ve parlak inanılmaz gerçek. şarjı çok uzun gidiyor ve çabuk doluyor. evde de vakit geçirmek film izlemek ve müzik dinlemek keyifli oluyor çok beğendim teşekkürler

  • Teknosa aracılığıyla, 04.04.2020

    Ekran bana göre küçük olmasına rağmen güzel bir görüntü veriyor. touchbar çok şık gözüküyor ve kullanımı kolay ben autocat uygulaması için aldım işimi görüyor fazla hız sevmiyorum sadece işini yapıyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 03.04.2020

    Günlük kullanım için güzel bir bilgisayar niyetim vardı ilk defa kullanıyorum o kadar da zor bir ürün değilmiş normal bilgisayarın birkaç ayar değişiği va apple ekosistemimi yaptım telefonumda apple tabletimde aynı şekilde çok verimli kullanıyorum herseyini. ekran biraz küçük gibi gözükse de taşınabilirlik açısından bence çok ideal.

  • Teknosa aracılığıyla, 03.04.2020

    Hem evimde hem de işte kullanıyorum. tasarım programlarında çok başarılı ekran görüntüsü çok iyi renkler çok canlı parlak ve gerçek. hafif olduğundan taşıması çok kolay. şarjı uzun gidiyor ve kısa sürede şarj oluyor. ekran büyüklüğü de benim için yeterli teşekkür ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 02.04.2020
    Efsane

    Kaliteli pratik kullanım

  • Teknosa aracılığıyla, 02.04.2020

    Tek eksiyi 13 inç ekranına veriyorum bence çok daha iyi olması gerekiyordu en azından 15 inç olarak yine taşınması kolay olurdu tocuhbar çok pratik ve görsel olarak güzel gözüküyor. diğer tüm özellikleri yerinde tuşları vs çok hassas biraz karışık geldi diğer markalara göre ama çözeceğim

  • Teknosa aracılığıyla, 02.04.2020

    İşyerimde tamamlayamadığım işlerimi evde tamamlayabilmek için aldım. tasarımını çok beğendim şık ve hafif bir bilgisayar. performansı mükemmel ve görüntü kalitesi çok iyi. işimden arta kalan zamanlarda da internet dizilerimi izlemek eğlenceli oluyor çok beğendim.

  • Teknosa aracılığıyla, 01.04.2020

    eski bilgisayarımın performansı fena değildi aslında ama işim gereği sürekli seyahatteyim ve çok ağır olduğu için taşıması çok zordu. bu hem çok hafif hem de tasarımı çok güzel. aynı zamanda i5 işlemcisi oldukça yüksek performans sunuyor. ben aynı andı bir kaç programı sürekli kullanıyorum. herhangi bir yavaşlama söz konusu olmadı. şarjı ise 12 saate yakın gidiyor. bu benim için çok iyi oldu.

  • Teknosa aracılığıyla, 31.03.2020

    Eski bilgisayarımın performansı düşüktü çalışırken sürekli donma yaşıyordum. bu aldığım MacBook işimi çok hızlandırdı işlemcisi süper. rengini ve tasarımını çok beğendim. görüntü ve ses kalitesi de oldukça başarılı şarjı ise çok uzun gidiyor neredeyse bir mesai saati kadar diyebilirim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple Macbook Pro Touchbar MUHN2TU-A Intel Core i5 8257U 8GB Ram 128GB SSD macOS 13.3 inç Uzay Grisi Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple Macbook Pro Touchbar MUHN2TU-A Intel Core i5 8257U 8GB Ram 128GB SSD macOS 13.3 inç Uzay Grisi Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat