Asus ROG Strix XG49VQ 49 inç 4ms 144Hz UltraWide QHD Curved Gaming Monitör Yorumları

Asus ROG Strix XG49VQ 49 inç 4ms 144Hz UltraWide QHD Curved Gaming Monitör yorum ve tavsiyeleri

(30 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla

    Ürünü Vatan mağazasında gördüm gerçekten muhteşem görünüyor. Yakından görmenizi tavsiye ederim hayran kalırsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Bence en iyisi 49 inçler arasında çok araştırarak aldım ve bana en iyisi bu geldi aldığımın günden bu yana hiç bir sıkıntıya raslamadım aldığınız zaman bana hak vericeksiniz.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.07.2023
    Belki beklentilerim daha fazlaydı

    Ürün gerçekten de iyi ve sağlam fakat tahmin ettiğiniz veya beklentiniz kadar değil bunu söyleyebilirim

  • Amazzon aracılığıyla, 04.06.2023
    Süper

    Ips panel olmasi tn panele göre daha iyi görsel demek

  • Amazzon aracılığıyla, 03.06.2023
    Kırmızı çizgi bozuldu

    Ürünü 2 ay öncesi aldım kendi kendine darbe yok temas yok kırmızı çizgi oluşuverdi aklı olan zowıe alsın

  • Amazzon aracılığıyla, 11.05.2023
    Kalite böyle bir şeymiş

    Öncelikle şunu belirtmek isterim ki amazzondan sipariş vermek beni çok şaşırtıyor gece verdiğim kargo gün içinde elime ulaştı teşekkür ederim hız için Arkadaşlar ben daha yeni sahip olabildim bu monitöre daha önce test etme şansım olmadı benq 144hz kullanıyordum yıllardır sistem değişikliği yaptığım için 10yıla yakın kullandığım benq 144 hz monitörün DP girişi olmadığı için gigabyteın 144 hz 27inç bir monitörünü almak gibi bir hata yaptım aslında ondan da memnunum fakat her şeyi yenilerken monitör konusunda elimi açmadığım için üzgünüm FPS oyunlarında 144 hz in yeterli olmadığını düşünüyorum bir şekilde idare ettik ama 144 üstü yenileme hızına sahip olan oyuncular oyunun akıcılığı sebebiyle bazı pozisyonlarda çok avantaj sahibi oluyor. Bu teknoloji gerçekten başka bir şey 144ten 360a geçmiş biri olarak gerçekten şok yaşamaktayım herkese tavsiye ederim bütçeniz elverişliyse ve bilgisayar oyunlarını oynamaktan zevk alıyorsanız ve bunu kaliteli bir şekilde yapmak istiyorsanız amazzona ve asusa teşekkür ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 29.03.2023
    Super

    Super

  • Amazzon aracılığıyla, 20.03.2023
    OKUMADAN ALMAYIN

    144 hz 2k LG (850-b) monitörden geçtim renk ve kalite arıyorsanız cok almanızı tavsiye etmiyorum çünkü ikisini kıyasladığım zaman renk canlılığı ve 2k olmasının etkisi ile çok fazla görüntü kalite farkı var.Cs go oynuyorum ve bu monıtorun yorumlarında oyunda inanılmaz fark ediyor gibi yorumlar gormustum ben 144 hz den bu monıtore gectım ancak öyle vov bir fark yok bilginiz olsun.Bu monıtorle benq dyac 240 hz arasında kalmıstım suan keske benq yu alsaydım dıyorum bir süre sonra muhtemelen onu da alacağım bu monıtor benı çok tatmın etmedı.Ayrıca monıtor 350-400 dolar bandında 16-17.000Tl ye gordum bazı sıtelerde sebebı nedır bılmıyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.03.2023
    E-Spor fps için en iyi monitör

    360 hz olması bir yana monitör sabitleme ayağına bittim ya kesinlikle tek geçerim. Diğer özelliklere gelince monitör 360 hz 1 ms pivot özelliği espor fps özelliği ne ararsan var parası yeten herkes bu monitörü alsın derim

  • Amazzon aracılığıyla, 12.02.2023
    Ben monitör kullanmıyormuşum

    144 hz ips panelden bu monitöre geçtim. Gözle görülür bir fark yaşadım. İndirim yakalayınca hiç kaçırmayın alın. Günün büyük bir bölümünü bilgisayar başında geçirdiğimden gerçekten göz yormuyor. Monitör kullanmıyormuşum onu anladım. Asus bu işi yapıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.01.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Ses kalitesi cok kotu, o da belirtilmis urun sayfasinda zaten, 5W lik speaker kullanmislar, cok zayif o da. Onun disinda her sey guzel.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.01.2023
    Ölü Piksel Çıktı

    Ürünü aldıktan sonra ölü piksel testi yaptım ve monitör de ölü piksel çıktı bu yüzden ürünü geriye iade ettim

  • Amazzon aracılığıyla, 17.12.2022
    Rakpler isyanda . Rakip oyuncular öldürdüğünü geç farkediyor

    ASUS ROG Swift PG259QN, her zamanki ROG görünümünde kendini gösterir. İşçilik her zamanki gibi üst seviyede hareket eder ve ergonomik özellikler mümkün olan her şeyi sunar. IPS ekranı nispeten nötrdür, bu nedenle yarı profesyonel görüntü editörleri de burada ele alınmış hissetmelidir. Ayarlar. fabrikadan tamam, ancak kendiliğinden kalibrasyondan sonra sonuçlar sürekli olarak iyi. Parlaklık dağılımı, renk saflığı ve kontrast bence çok iyi. ASUS ROG Swift PG259QN PC oyunları için tasarlanmıştır. Sadece burada 360 Hz olası güncelleme oranı elde edilebilir. Bunun mümkün olup olmadığı elbette, grafik kartına ve genel sisteme de bağlıdır. 32GB 3600Mhz Asus X570-E oyununda bir AMD 3950X ve bir RTX 3080 şu anda yanımda yüklü. Genel olarak, ASUS ROG Swift PG259QN, profesyoneller için bir oyun ekranıdır, ancak muazzam performanstan da puan uzaklaştırabilir. Yine de eğlence oldukça pahalıya mal oluyor. Ancak, fiyat inanılmaz performans için bana haklı görünüyor. Bu nedenle, model benden mutlak bir satın alma önerisi alır.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.07.2022
    sınıfının en iyilerinden

    çok iyi bir monitör, sınıfının en iyilerinden. ufak bir ips glow var ama beni rahatsız etmiyor

  • Amazzon aracılığıyla, 06.07.2022
    Fiyat garantisi Kusursuz ürün

    Vatanbilgisayar da 19bin liraya yaklaşan bu ürün bu mağazadan aldığım anda 11.750 ye geldi bu açıdan elimizde stok kalmadı gibi bahanelerle ürün gönderimini iptal etmeyen mağazayı kutluyorum temiz insanmışsınız. Üründe kesinlikte bir problem yok kutu içeriği tam çıktı.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.05.2022
    İps panel değil ama yinede görüntü çok iyi

    Bu monitör normal oyuncu tayfası için değil çok lüks kalır bu paraya değer mi degmez .niye viewsonic elite 1080p ips panel iki monitör de elimde oldu gu halde Asus 2k olsa bile görüntü de o canlılık yok birebir bariz bı fark var diyeceksiniz ips panel tabikide ama işte bukadar lüks bi VA panel olsa bile 2k olması durumu kurtarmıyor sim ne anlatsam görmeden kimse inanmaz videolarda gördüklerini de degil bı mağaza dan birebir görmenizi tavsiye ederim böyle bı monitör e bu kadar para vermeyin yazık çünkü geri gönderdi m bu paralara değecek monitör değil kalite güzel taş gibi sağlam mı sağlam herşeyi yle ama ips panelde değil onun için daha soluk daha mat görüntu var keşke bahsettiğim iki monitör ude kontrol etme durumuz olsa

  • Amazzon aracılığıyla, 02.04.2022
    Kalite farkı

    Asus kalite farkını göstermiş yine. Malzeme kalitesi görüntü kalitesi herşey tatmin edici. Fiyatı yüksek gelebilir ama diğer markalar ile arasında ki farkı hissettiriyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.03.2022
    Umduğum gibi değil

    Umduğumu bulamadım ek olarak chakram core mouse almıştım ama mouse dikişli mouse padlerde iyi gitmiyo 2 sinede iade başlattım monitör yerine BenQ Zowie XL2546K 24.5" 0,5ms 240Hz DyAc+ almaya karar verdim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    harika

    Olumlu yönleri: Çok başarılı bir monitör. Görüntü kalitesi berrak. Ekranı zarif. Kaba bir duruşu yok. Oyun oynadığım için en önemli şeylerden biri monitördü benim için. Özellikle pandemi ile beraber eve kapanınca büyük bir ihtiyaç haline geldi. 1 aydır kullanıyorum memnunum. Sorun yaşamadım. Siz de kaliteli grafikler olan bir monitör araşıyındaysanız mutlaka şans verin derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Eğer monitör arayışındaysanız hiç pişman olmayacağınız bir ürün bence. Fiyatını sonuna kadar hak ediyor. Hatta piyasaya göre uygun bile diyebilirim resmen. Çok severek kullanıyorum. 2 haftadır benle. Oyun oynuyorum, çizim yapıyorum ve neredeyse her gün kullanıyorum ama bana mısın demedi çok şükür. Böyle devam eder de uzun soluklu kullanabileceğimi düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus ROG Strix XG49VQ 49 inç 4ms 144Hz UltraWide QHD Curved Gaming Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus ROG Strix XG49VQ 49 inç 4ms 144Hz UltraWide QHD Curved Gaming Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat