AOC C32G1 31.5 inç 144Hz 1ms Curved Gaming Monitör Yorumları

AOC C32G1 31.5 inç 144Hz 1ms Curved Gaming Monitör yorum ve tavsiyeleri

(89 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 06.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün faturası gelmedi iade edicem fatura gelmeyecekse

  • Amazzon aracılığıyla, 09.04.2022
    Performans süper

    Vaktiyle iyi ki almışız şimdilerde hiçbirine paramız yetmezdiZaman geriye dönmüyor maalesef

  • Trendyol aracılığıyla, 27.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    görünüş olarak güzel ama görüntü kalitesi düşük

  • Trendyol aracılığıyla, 06.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    fiyat performans ürünü tavsiye edilir

  • Amazzon aracılığıyla, 19.11.2021
    Çooook fazla hayaletlenme

    Monitör istediğim gibi çıkmadı. Çooook fazla hayaletlenme var.... allah aşkına neden yazımıyorsunuz.....işin yoksa iadesiyle falan uğraş

  • Amazzon aracılığıyla, 17.11.2021
    Tavsiye edilir.

    Gönderi çok hızlı paketleme güzeldi.Sıfır kutusunda geldi.İncelediğimiz kadarıyla ölü piksel çıkmadı, görüntü kalitesi çok güzel.Ancak fatura gönderilmemiş, elektronik fatura olduğu için mi bilemedik.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.11.2021
    Süper ürün

    Ürün köşeden köşeye yaklaşık 80 cm, yani kabaca 70x40 cm ölçülerinde (3-5 cm fazla olabilir). Öne arkaya eğilme özelliği var fakat sağa sola dönme olayı yok, açıkçası buna ihtiyacım da yok. Üründe ölü piksel yok, ufo testinde de bir sıkıntı göremedim bu boyutta bir monitör için 2k az diyenler olabilir fakat bu boyutta monitöre bakma mesafesi göz önüne alındığında piksel sayma gibi bir durum söz konusu değil, kimse 32" monitöre 30cm den bakmaz.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.11.2021
    Parasının karşılığını fazlasıyla veren bir monitör

    Gerçekten çok zarif bir yapısı var (Düzenleme: 20.11.2021).Görüntüsü de gayet güzel (çözünürlük ve renk gösterimi açısından).Diğer artı yönleri:1-) İçinden HDMI ve DP kablolarının çıkması çok güzel. Halbuki ürün içeriğinde bunlar belirtilmemiş.2-) Çevreci üretim.3-) Türkçe OSD.4-) Ölü piksel çıkmadı.5-) Işık sızması yok.Eksi yönleri:1-) 2021 yılında halen alttan saçma sapan tuş yönetimi ile menüleri ayarlamak zor!2-) Kutu içerisinde gelen ürün cd'si ile internet sitesindeki sürücü (driver?!) ne şe yaradığını bilen yok! Zira ne setup dosyası var ne de kurulumu yapabilecek bir arayüzü var?Özetle;Fiyatının karşılığını veren bir monitör.Not: Bazı arkadaşlar "neden IPS değil" diyor. Garip bir soru. Hakeza IPS modelleri de var da bu paraya yok! Belki teknolojinin, paraya bağlı olarak ek özellikle sunabildiğinin farkına varmışlardır artık!

  • Amazzon aracılığıyla, 11.11.2021
    Va panel 144hz

    Kavisli yapısı ve paneli çok iyi kullanış yönünden beni rahatsız etmeyen panelde ufak bir çizik var ve az bir ışık sızması var bunlarda monitör açıp kapanırken belli oluyor bu monitörü alana kadar başka monitörler denedim ama bu gerçekten çok iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 24.10.2021
    Dead Pixel

    Dead Pixel Var Monitorde

  • Amazzon aracılığıyla, 21.10.2021
    monitör harika

    monitör güzel kusuru falan yok taslimatta iyiydi fakat ben taksit seçeneğini seçtiğim halde tek çekim yapılmış para bütün bi şekilde çekildi bu kötü bir şey bunun dışında sıkıntı yok

  • Amazzon aracılığıyla, 19.10.2021
    On numara ürün👍

    1 günde teslim edildi. Ürün kalite olarak bir numara. Oyunun içine alıyor resmen. HDMI 2.0 ile 144 hz direk çalışıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.10.2021
    Güzel ve narin

    1.5yıl kullanmıştım bu monitörü. Arabayla başka bir yere taşırken ekranı içten kırıldı. O yüzden tekrar aynısından aldım. Gayet memnun kaldığım fps oyunları için yeterli ve güzel bir monitör. Fakat çok narin elinizle dahi ekrana dokunmamanız gerekiyormuş, bir yerden bir yere asla taşımayın.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.10.2021
    Arızalı Ürün

    Ürünü sağlam teslim ancak, ürünü paketten çıkardığımda bilgisayarıma taktıktan sonra ürünün sağ orta tarafında hasar gördüm bu bir sorun değil bence monitör efsane almanızı tavsiye ediyorum ben iade ettim tekrar satın alacagım.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.10.2021
    Harika bir fiyat performans ürünü

    Harika bir fiyat performans ürünü fiyatını %100 hakediyor ghosting falan diyenler olmuştu almaktan vazgeçmiştim ama aldım denedim ve çok iyi bir verim aldım tavsiye ederim amazzona da hızlı ve güzel paketleme için teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.10.2021
    Güzel

    Üründe ölü piksel, ghosting gibi sorunlarla karşılaşmadım. Şu anlık laptopuma bağlı olarak kullanıyorum ve görüntü kalitesi çamur gibi geliyor umarım kısa sürede alışırım onun dışında 144hz farkını çok beğendim 60 a göre mause kullamınında bile fark ediyor 4/5

  • Amazzon aracılığıyla, 07.10.2021
    Dikkat

    Ürünü bugün aldım gayet güzel ama ışık sızması var iade etmeyi düşünüyorum

  • Amazzon aracılığıyla, 06.10.2021
    Birkaç ufak sıkıntı dışında gayet güzel.

    Ürünü fiyatına göre değerlendirecek olursam tam anlamıyla mükemmel bir ürün. Birazdan söyleceyeğim eksikler ürünün kötü olduğu anlamına gelmiyor. Öncelikle bana geldiği anda çalıştırdım. Ölü piksel yoktu fakat ekranın sol üst tarafında üretilirken yapıldığını düşündüğüm bir hata sonucu nohut büyüklüğünde bir karartı var. Muhtemelen siz alırsanız sizde olmaz diye düşünüyorum. Bir diğer küçük hata ise ekran siyah olduğu zaman ışıklar belirli bölgelerde daha parlak oluyor. (Işık sızması deniyor sanırsam.) Ayrıca bazı zamanlar ekranın ışığı yaklaşık 4-5 saniye kadar hafif bir şekilde artıp azalıyor. Fakat monitörün gerek tasarımı olsun gerek özellikleri olsun şuan çok memnunum. Almayı düşününler için kesinlikle öneririm. Bir sorun olması durumunda amazzon güvencesi ile rahat bir şekilde iade edebilirsiniz. Tek puan kırmamın sebebi ise yukarıda saydığım hatalardandır. Ama monitör gayet güzel.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.10.2021
    Kaliteee....!!!

    İlk defa monitör alacaktım. bi baktım işin içinde sadece boyut yok, IPS, VA, TN aklım çok karışmıştı çok uzun araştırmalar sonucu bunu aldım ve çok memnunum 144hz 1ms farklı bi hismiş. Bu arada g-sycn açabiliyorsunuz

  • Amazzon aracılığıyla, 30.09.2021
    Mukemmel

    1500 TlYe indirimden aldim, su ana kadar kullandigim en iyi monitor kesinlikle tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
AOC C32G1 31.5 inç 144Hz 1ms Curved Gaming Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. AOC C32G1 31.5 inç 144Hz 1ms Curved Gaming Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat