AOC CQ32G1 32 inç 1ms 144Hz FreeSync 2K QHD Curved Gaming Monitör Yorumları

AOC CQ32G1 32 inç 1ms 144Hz FreeSync 2K QHD Curved Gaming Monitör yorum ve tavsiyeleri

(106 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 16.06.2023
    Standart

    Renk kalitesi yeterli. Film ve oyunlarda tatmin edici. Pc ilk açıldığında kablodan kaynaklı olabileceğini düşündüğüm kenar alt kısımlarda görüntü bozulmaları oluyo ama sonra hemen düzeliyor. Dert edicek bi problem değil, bilinmesi açısından söylüyorum.Fiyat performans için memnun edici bir oyuncu monitörü diyebilirim.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.04.2022
    Performans süper

    Vaktiyle iyi ki almışız şimdilerde hiçbirine paramız yetmezdi Zaman geriye dönmüyor maalesef

  • İnce Hesap aracılığıyla, 24.12.2021

    Oval ekran olayı çok hoşuma gitti oldukça beğendim ve memnun kaldım oyuncu sistemlerine yakışır bir monitörmüş ben ilk defa kullanıyorum çok aşırı bir şekilde beğendim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Bu monitör öncelikle beni tasarımı ile çok etkiledi. Ekranı 3 taraftan çerçevesiz bir görünüm sunuyor ve kullanım alanına şıklık katıyor. Oldukça sağlam metal bir stand üzerinde kullanabiliyorsunuz. IPS paneline sahip olduğu için ekranı oldukça parlak ve geniş bir görüş açısı sunuyor. Oyun oynarken maksimum performans alıyorum. Çok memnun olarak kullanıyorum bu monitörü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Alacağım monitör hem bütçemi zorlamasın hem de kaliteli özellikte olsun diyerek, bu monitörü satın aldım. Tam anlamıyla bu ürün, bir fiyat-performans ürünü. 300 cd olan ekran parlaklığı asla göz yormuyor. Displayport ve sync teknolojisi, freesync özelliklerinin bir araya toplanması monitörün kalitesini ikiye katlamış resmen. Çok iyi bir oyun deneyimi sağlıyor. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir monitör.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Oyun oynamayı çok sevdiğimden dolayı monitör başında vakit geçirmeyi seviyorum. Uzun süre ekrana bakınca göz yorgunluğu problemi yaşıyordum. Bu monitörün ekranı çok kaliteli ve göz yormadığı için satın aldım. Ürün flicker free teknolojisini de özellikleri arasında barındırdığı için ekranda titreşen ışık seviyesi azaltılmış doğru akım uygulaması sayesinde de göz yormuyor. Herkese tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 24.11.2021

    Fps ve simülasyon oyunlarını çok beğeniyorum ve bir oyun oynarken en çok aradığım olay kuşkusuz gerçekliktir, bu cihaz sayesinde grafikleri net olarak görebiliyorum dolayısıyla performanslı bir ürün güvenle kullanabilirsiniz

  • Amazzon aracılığıyla, 19.11.2021
    Çooook fazla hayaletlenme

    Monitör istediğim gibi çıkmadı. Çooook fazla hayaletlenme var.... allah aşkına neden yazımıyorsunuz.....işin yoksa iadesiyle falan uğraş

  • Amazzon aracılığıyla, 17.11.2021
    Süper ürün

    Ürün köşeden köşeye yaklaşık 80 cm, yani kabaca 70x40 cm ölçülerinde (3-5 cm fazla olabilir). Öne arkaya eğilme özelliği var fakat sağa sola dönme olayı yok, açıkçası buna ihtiyacım da yok. Üründe ölü piksel yok, ufo testinde de bir sıkıntı göremedim bu boyutta bir monitör için 2k az diyenler olabilir fakat bu boyutta monitöre bakma mesafesi göz önüne alındığında piksel sayma gibi bir durum söz konusu değil, kimse 32" monitöre 30cm den bakmaz.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.11.2021
    Tavsiye edilir.

    Gönderi çok hızlı paketleme güzeldi.Sıfır kutusunda geldi. İncelediğimiz kadarıyla ölü piksel çıkmadı, görüntü kalitesi çok güzel. Ancak fatura gönderilmemiş, elektronik fatura olduğu için mi bilemedik.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.11.2021
    Parasının karşılığını fazlasıyla veren bir monitör

    Gerçekten çok zarif bir yapısı var (Düzenleme: 20.11.2021). Görüntüsü de gayet güzel (çözünürlük ve renk gösterimi açısından). Diğer artı yönleri: 1-) İçinden HDMI ve DP kablolarının çıkması çok güzel. Halbuki ürün içeriğinde bunlar belirtilmemiş. 2-) Çevreci üretim. 3-) Türkçe OSD. 4-) Ölü piksel çıkmadı. 5-) Işık sızması yok. Eksi yönleri: 1-) 2021 yılında halen alttan saçma sapan tuş yönetimi ile menüleri ayarlamak zor! 2-) Kutu içerisinde gelen ürün cd'si ile internet sitesindeki sürücü (driver?!) ne şe yaradığını bilen yok! Zira ne setup dosyası var ne de kurulumu yapabilecek bir arayüzü var? Özetle; Fiyatının karşılığını veren bir monitör. Not: Bazı arkadaşlar "neden IPS değil" diyor. Garip bir soru. Hakeza IPS modelleri de var da bu paraya yok! Belki teknolojinin, paraya bağlı olarak ek özellikle sunabildiğinin farkına varmışlardır artık!

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.11.2021
    teşekkür ederim.....

    Olumlu yönleri: teşekkür ederim....

  • Amazzon aracılığıyla, 11.11.2021
    Va panel 144hz

    Kavisli yapısı ve paneli çok iyi kullanış yönünden beni rahatsız etmeyen panelde ufak bir çizik var ve az bir ışık sızması var bunlarda monitör açıp kapanırken belli oluyor bu monitörü alana kadar başka monitörler denedim ama bu gerçekten çok iyi

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 04.11.2021

    Kocaman ekran biraz uzaga koymak gerekiyor ekrani, qhd cozunurlugu iyi (bi 4k olmasa da gayet yeterli). Fiyat performansi cok iyi bir urun.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.10.2021
    Dead Pixel

    Dead Pixel Var Monitorde

  • Amazzon aracılığıyla, 21.10.2021
    monitör harika

    monitör güzel kusuru falan yok taslimatta iyiydi fakat ben taksit seçeneğini seçtiğim halde tek çekim yapılmış para bütün bi şekilde çekildi bu kötü bir şey bunun dışında sıkıntı yok

  • Amazzon aracılığıyla, 19.10.2021
    On numara ürün👍

    1 günde teslim edildi. Ürün kalite olarak bir numara. Oyunun içine alıyor resmen. HDMI 2.0 ile 144 hz direk çalışıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.10.2021
    Güzel ve narin

    1.5yıl kullanmıştım bu monitörü. Arabayla başka bir yere taşırken ekranı içten kırıldı. O yüzden tekrar aynısından aldım. Gayet memnun kaldığım fps oyunları için yeterli ve güzel bir monitör. Fakat çok narin elinizle dahi ekrana dokunmamanız gerekiyormuş, bir yerden bir yere asla taşımayın.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.10.2021
    Arızalı Ürün

    Ürünü sağlam teslim ancak, ürünü paketten çıkardığımda bilgisayarıma taktıktan sonra ürünün sağ orta tarafında hasar gördüm bu bir sorun değil bence monitör efsane almanızı tavsiye ediyorum ben iade ettim tekrar satın alacagım.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.10.2021
    Harika bir fiyat performans ürünü

    Harika bir fiyat performans ürünü fiyatını %100 hakediyor ghosting falan diyenler olmuştu almaktan vazgeçmiştim ama aldım denedim ve çok iyi bir verim aldım tavsiye ederim amazzona da hızlı ve güzel paketleme için teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
AOC CQ32G1 32 inç 1ms 144Hz FreeSync 2K QHD Curved Gaming Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. AOC CQ32G1 32 inç 1ms 144Hz FreeSync 2K QHD Curved Gaming Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat