Philips 55PUS7504 55" 139 Ekran 4K UHD Android LED TV Yorumları

Philips 55PUS7504 55" 139 Ekran 4K UHD Android LED TV yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 20.04.2021
    philips bu ürünü geri çağırmalı

    yaklaşık bir yıl oldu hala philips kalitesinde bir ürün değil, yazılım hatası çok görüntü isteneni vermiyor özellikleri ile hiç bir alakası yok ama servis bu olağan durumu düzeltmeye çalışıyor. daha bir de özel w&b ses kalitesinden bahsediliyor inşaallah bu sıkıntılar yakın zamanda düzelir

    Ürünü önermiyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 14.06.2020
    müthiş

    yorumlara baktığımda hep aynı ağızdan çıkmış yorumlar görüyorum kasıtlı olarak yapılmış gibi geldi. Ürünü 6 aydan fazladır kullanıyorum müthiş görüntü kalitesi ve malzeme kalitesi tartışılmaz ambilight zaten anlatılmaz. Android olması elinizi çok güçlendiriyor sesli komut sorunsuz çalışıyor diğer x markalar gibi eliniz kolunuz bağlı değil kesinlikle tavsiye ederim.

    Ürünü öneriyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 24.02.2020
    Kaliteli güzel tv

    led aydınlatma özelliği ile salon lambalarını yakmadan tv izleyebiliyorsunuz. Android tv de herhangi bir yavaşlık yok. USb mouse ve klavye ile kullanmak daha hızlı gezinmenizi sağlıyor. Ancak kumandayı hiç beğenmedim. Böyle bir üründe kumandanın tamamının ışıklı olmasını beklerdim. Gri üzerine beyaz yazılar ile tuşlar hiç okunmuyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.02.2020
    TAVSİYE EDİLİR

    Hızlı teslimat. Ambilight özelliği çok güzel bir ortam yaratıyor. Görüntü kalitesi, ince çerçevesi ve android olması çok iyi.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.02.2020
    Başarılı

    Ürünü yıl başından önce kasım kampanyaları esnasında aldım. Kargo amazzon kendisi getiriyor. Ürün hızlı bir şekilde temiz ve sağlam ulaştı elime tabi bu görünen dış kısım için geçerli. Uzun bir süre taşınma dolayısıyla kurulum yaptıramadığım için kutuyu açmadan bekledi cihaz. Ocak gibi kurulumu yapıldı servisten gelen beyefendi gayet yardımcı oldu herhangi bir hasar ya da arıza yoktu. Şu ana kadar görebildiğim en net eksik ağ üzerinden oynatmaya çalıştığım filmlerin "srt" uzantılı alt yazılarını göremiyor haliyle altyazısız oynatıyoruz. Playstoredaki uygulamalarda da aynı sorun var. Belli çözümler internette mevcut ancak henüz tam deneyemedim. Genel itibariyle ürünü çok beğendim. Amblight zaten ayrı bir olay.. ayrıca hdr özelliği bir artı..

  • Amazzon aracılığıyla, 01.02.2020
    Model farkı var.olmaması gerekliydi dolandırıldığımı hisettim

    Bu ürünü 55pus7504 modeli diye aldım kurulumu servis tarafından yapıldı fakat tv bilgisini ekranda görüntülediğimde 55pus7304 olarak gördüm fiyat olarak daha ucuz ve kalitesi düşük olduğundan iade ettim

  • Trendyol aracılığıyla, 21.01.2020

    Ürün başarılı özellikle ambilight özelliği ayrı bir hava katıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2020
    Harika

    Güzel bir televizyon tek eksi tarafı ses kalitesini pek beğenmedim ve ışık sızması biraz var. Birde kanal geçişleri yavaş o kadar. Fiyata göre alınabilecek en yüksek puanlı TV.

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2020

    ÜRÜNÜ BEGENMEDIM

  • Amazzon aracılığıyla, 18.12.2019
    Çok yavaş kanal geçişi

    Dahşli uydu ile kanal geçiş hızı aşırı yavaş. Böyle olduğunu bilseydim almazdım. Menüleri karmaşık ve kullanışsız. Onun dışında sorun yok.

  • Teknosa aracılığıyla, 09.12.2019
    Kalite

    Kalitenin zirvesi, yazılım android olduğu için play storeda ne varsa yükleyebiliyorsunuz. Ambilight özelliği maç izlerken ve film seyrederken mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2019
    efsane bir ürün

    Ürün harika kesinlikle tavsiye ederim, android olması diğer tvler ile arasına ciddi bir fark koyuyor. görüntü kalitesi, yazılımı, hızı, kullanımı, özellikle ses kalitesi gerçekten tv izleme kalitenizi yükseltiyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 14.11.2019
    görüntü

    ürün genel olarak vasatın biraz üstünde.yazılım hataları var.google asistan çoğu zaman asistana ulaşılamıyor hatası veriyor.epg düzgün bilgi vermiyor,x marka tvmde epg sorunsuz aynı kablodan philips tv çoğu kanalda epg çalışmıyor.kanal geçişleri vasat menüler arasında kesinlikle takılma donma yok.ses kalitesi orta segmentte.görüntü kalitesi iyi.youtube sorunsuz çalışıyor dizayn olarak iyi bir görünüşe sahip.yazılımsal olarak eksikleri çok epg olsun google asistan olsun sorunlu.kumanda eski modellerdeki gibi klavyeli değil çok büyük eksik eski modellerde kalvyeli kumanda yeni 2019 model android 9 bir tv de eski tip kumanda hantal bir tv eski modeller daha stabil ve kaliteli hafıza 16 gb lakin 5.2 gb bize kalan.ram 3 gb deniliyor uygulamalarda 2gb olarak bilgi veriyor.philips nl olsun de olsun yurt dışı sitelerde güncel firmware yazılımı temin edebilirken philips tr de yazılım yok.bşz türklere 2 sınıf muamele

    Ürünü önermiyorum

  • Amazzon aracılığıyla, 14.11.2019
    Süper

    Çok memnunum

  • Media Markt aracılığıyla, 31.10.2019
    ALIRKEN DÜŞÜNMEK GEREKİYOR

    eski modellere nazaran kalitede düşüş yaşanmış kumanda eski tip standart kumanda 2016 model tv de klavyeli kumanda varken bu tv de normal kumanda.görüntü kalitesi güzel.goggle asistan özelliği var fakat sorunlu asistana ulaşılamıyor hatası veriyor 2veya 3ncü denemede algılıyor.ses kalitesi güzel.dizayn güzel kanal geçişleri yavaş ayrıca 16 gb hafıza olmasına karşı kullanabilir alan 5,2 gb kalıyor.web browserdan nete girerken klavye sorunlu sayı moduna alıp harfe aldığın zaman kafasına göre harf yazıyor.büyük ihtimalle yazılımla alakalı inşallah bu sorunlar yazılımla ortadan kalkar.şayet kalkarsa yazılımla alınabilecek bir ürün .

    Ürünü önermiyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 30.10.2019
    sorunlar var

    ürün görüntü kalitesi ve ses kalitesi olarak iyi.yazılımsal sorunlar mevcut.ilk kurulumda sorun yoktu.yazılım geldikten sonra kanal geçişleri ağarlaştı,google asistan çoğu zaman google asistana ulaşılamıyor hatası veriyor 2. veya 3. de cevap veriyor.tv min uydu sinyal seviyesi çok düştü.bu sorunlar yazılım sonrası oluştuğunuda belirtmek isterim.genel olarak tv iyi.kumandası klavyesiz kötü.

    Ürünü önermiyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 12.10.2019
    philips kalitesine yakışmadı

    daha önce 6581,7803,7503 ürünlerini kullanan biri olarak aynı kalitede bir cihaz olacağını düşündüm yanıldım.kumanda çok dandik.goıgle asistan çalışmıyor aada çalışıyor sürekli google asistana ulaşılamıyor hatası veriyor.görüntü kalitesi güzel.ses tatminkar.kanal hızı idare eder.16 gb hafıza olara söyleniyor malesef kalan hafıza 5 gb .philips servisi aynı gün kurulum yaptı mükemmel bir servis hizmeti sağladı.düşünen arkadaşlara tavsiye etmem eski modellerden 7803 daha stabil bir ürün .ilk defa pişmn oldum pjilips aldığıma

    Ürünü önermiyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 55PUS7504 55" 139 Ekran 4K UHD Android LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 55PUS7504 55" 139 Ekran 4K UHD Android LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat