Philips 55PUS8804 55" 139 Ekran Ultra HD 4K Android LED TV Yorumları

Philips 55PUS8804 55" 139 Ekran Ultra HD 4K Android LED TV yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok Güzel

    Fiyatı biraz yüksek ama beklentileri fazlası ile karşılayan güzel bir tv.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.04.2020
    mükemmel tv arayanlara

    harika bir görüntü kalitesi. Ses muazzam. kesinlikle tavsiye edilir.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.03.2020

    Alb elekronikten aldım. Çok iyi iletişimleri var. Hızlıca kargo yaptılar. Horoz lojistik sağ salim bana ulaştırdı. Tv ye gelecek olursak. Android uyumu çok başarılı. Ekran çok net. Hangi açıdan bakarsanız bakın renk görüntü kaybı yok. Ses sistemi ise çok temiz ve net. Kısık seste bile detaylar başarılı. Kanal geçişleri 2,5- 3sn gibi gayet yeterli. Google asistan konuşma ile tv yi yönetmede başarılı. Google home uygulaması sayesinde telefon tv ekranına kolayca aktarılıyor. Telefona yüklenen pihilips uygulaması sayesinde bir çok ayarı cepten halledebiliyorsubuz. Ambiyas ışık konusuna hoş bir ortam sunuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2020
    Harika

    Ürünü buradan sipariş verdim daha ucuzu bulunca iade etmek zorunda kaldım öncelikle hepsi burada ya iade sürecindeki ilgisinden dolayı teşekkürler horoz lojistik firması yalnız bu dönemde sınıfta kaldılar bir ayda TV İst. gidemedi gitti HB 2 gğnde paramı iade etti tekrar teşekkürler ürüne gelince 10 numara 5 yıldız ürün mevcut fiyat biraz daha düşerse BW ses özellik kendini hissettiriyor kesinlikle pişman olmazsınız. Android bir o kadar harşka birde kablosuz mouse tak yeme yanında yat

  • Amazzon aracılığıyla, 21.12.2019
    Ayıplı ve özürlü mal

    Sakın ola philips almayın. Aldım 1 ay geçmeden indirim yaptılar 600tl kazıklanmış hissetmiştim. Ama bu bir başlangıç... Aradan 3 ay geçmeden televizyon pert ses var görüntü yok.. 2 haftadir panel değişimi için bekletiliyorum. Özürsüz ve ayıpsız malları var mi bilemiyorum. Philips pişmanlıktır...

  • Amazzon aracılığıyla, 16.12.2019
    Sen neymişsin!

    Umduğumdan çok iyi buldum. Şimdilik google girişlerinde manuel yazı yazmada zorlanıyorum. Öğrenirim zamanla.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.12.2019
    Makul Fiyata Mükemmel Bir Televizyon

    Görüntü kalitesi mükemmel, kişiselleştirme seçeneklerinin çeşitli olması da alınan zevki daha yukarı taşıyor. Bir de üzerine Ambilight özelliği eklenince yayınlar iyice gerçekçi hale geliyor. Ses sistemi de Bowers&Wilkins tarafından tasarlanmış, hardcore müziksever olanlar markayı yakından bilir. Hi-Fi müzik dinlemek için ayrı bir ses sistemine gerek olmadan bu TV'yi kullanabilirsiniz. İşletim sistemi son sürüm Android TV 9 olarak geliyor, uygulama çeşitliliği de fazlasıyla tatmin edici. Google Asistan yardımıyla TV'yi sesinizle kontrol etmeniz mümkün. Uzaktan kumandanın arkasındaki klavyeye alışması biraz zaman alıyor ancak alışıldığında kullanım kolaylığı sağlayacağı kesin. Özetle Philips fiyat/performans olarak dört dörtlük bir TV yapmış. Ayrıca amazzon'a ve kargo şirketi Kolay Gelsin'e de ayrı ayrı şapka çıkarmak lazım, Black Friday demeden 24 saatten kısa sürede TV'yi teslim ettiler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2019
    BEKLEMEDEYIM..

    Türkiye standartlarina göre fiyat olarak çok yukarda 4-5 bin bandinda olmasi gereken bir ürün güzel kampanyalar gelene kadar bekleyin.. +Ambligth büyülü renkler (tabi duvara monte edilmezse) + ses kalitesi - bu fiyat bandinda 50 hz - android sistem bir yerden sonra agirlasiyor.. - panel ips veya va oldugu konusunda bilgi yok. Gecikme suresi yok - p5 yazilim motoruna cok güvenilmesi yazilimda olusacak hatalardab dolayi.. ekraniniz tam performansinda calismamasi anlamina geliyor.. FIYAT DUSURULUP INSANLARIN DENEYIMLEMESINE IMKAN TANIMAK GEREKIYOR.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 55PUS8804 55" 139 Ekran Ultra HD 4K Android LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 55PUS8804 55" 139 Ekran Ultra HD 4K Android LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat