Uğur UDD 600 BK A + Sınıfı 646 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz Yorumları

Uğur UDD 600 BK A + Sınıfı 646 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(35 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünüm sıkıntısız bi şekilde geldi ,gönderici firmaya da Hepsiburada ya da çok teşekkür ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hepsi burada güvendiğim tek online satış mağazası yıllardır bu böyle tüm çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü geçen yaz annem için almıştık. Uygun fiyat ve sorunsuz teslim edildi. Bir süre kullanıp almak isteyenler için yorum yapmak istedim. Büyük ve hantal değil. İyiki almışız. Teşekkürler hepsiburada.

  • G. Gidiyor aracılığıyla
    "UĞUR-UDD 600 BK-Derin Dondurucu"

    Olumlu yönleri: Satıcı ile iletişim, ambalaj, teslimat hepsi çok iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 06.09.2022
    sogutma cok hizli

    Ürün cok iyi sogutma sagliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 23.06.2022

    Tam istediğim gibi geniş hacimli

  • NI1 aracılığıyla, 27.03.2022

    Ürün aynı şekilde geldi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2022
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: bu sandık tipi Derin Dondurucu Tam istediğim özelliklere sahip olduğu için sipariş etmek istedim. buzdolabının dondurucu noktasında yetersiz kaldığını düşündüğüm için satın almıştım Zeyd çok iyi olduğu nokta 646 lt lik iç hacmi ile tüm Ürünlerimi kolaylıkla sığdırıyorum. enerji sınıfı olarak a enerji sınıfına ait olduğu için inanılmaz bir tasarruf sağlıyor. ürünün hem ebatından hem de performansından çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Uğur derin dondurucu reklamlarını duymayanımız yok. Bu kadar tavsiye edilen bir ürüne biz de göz yumamadıkö. İhtiyacımız olunca hemen bu markanın evimize uygun modelini sipariş verdik. Beklediğimiz gibi geldi. Servis geldiğinde ürün hakkındaki detayları anlattı. Garantili bir ürün ve aşırı buzlama yapmıyor şimdilik. Kargo hızlıydı. Çok övülen ve tavsiyeye ihtiyacı olmayan bir ürün. Onaylandı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.06.2021
    Problemli

    Olumsuz yönleri: Bir derin dondurucu düşünün ürünleri dondurmuyor :D Yani biz mi beceremedik anlamadım ürünler içinde eridi resmen. Hiç soğutmuyor. Bir ayarı var da biz mi görmüyoruz. Buradan yardımcı olabilirse satıcı sevinirim yoksa geri iade etmek durumunda kalacağım. Paketleme, teslimat her şey güzel yapılmıştı halbuki. Keşke böyle bir sorun yaşamasaydık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    Memnunum

    Olumlu yönleri: Kalabalık bir aile olduğumuz için geniş bir derin dondurucuya ihtiyacımız vardı. Kış hazırlıkları içinde bir soğutucuya ihtiyacımız olduğu için internetten Uğur UDD 600 BK modelini aldık. İçyapısı geniş ve derin olması sayesinde ürünleri rahat şekilde yerleştirdik. Aynı zamanda da içindeki sepetlere de daha küçük ürünler koyup saklamasını yapabiliyoruz. Hacim kapasitesi çok yüksek olan bir üründür.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün fiyatı gayet uygun ve kullanışlı ben dükkanıma aldım gayet memnunum.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.06.2020
    (Ürünü satın aldı)

    kesinlikle almayın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    "çok iyi bir ürün "

    Olumlu yönleri: süper

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.03.2020
    "iş yaparmı"

    Olumlu yönleri: kasmadan oyun oynayabilecegim uygun fiyatli bir bilgisayar ariyorum iş yaparmi cs go olabilir veya lol gibi oyunlar???

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet hizli bir şekilde elime ulaştı. Firmanın ilgi ve alakası güzel...

  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2019
    İletişim ve mağaza berbat

    Güzel zamanda geldi fakat getiren kargo şirketi berbat dı getiren adam tek başına getirmiş dolap 2 metre kamyondan tek başına indirmeye çalışıyor sürükleyerek indirdi ambalaja zarar verdi ev için aldık yukarı çıkarmıyorlar kapının önünde bıraktı gitti onun dışında mağaza iletişimi berbat ötesi adamlar ne aradı ne sordu iletişim için no yok msj attım ürün geldikden sonra numara verdiler aradık ulaşamadım sonra dan ulaştık mallarına doğru dürüst sahip çıkmıyorlar ben aradım dedim yukarı biz taşıyoruz herhangi bir hasar sizden veye bizden çıkarsa sahip misin malına evet dedi servis kurmaya geldi binbir zorlukla çnkü mağazanın servis yollaması kazım ilken müşteri temsilcisine yalvar yakar yazdırdım adamlara ulaşılmıyor diye geldi arkada hasar var servis dedi satan yer alması gerek iade veya değişim onları aradım onlarda sahip çıkmadı kısaca en iyisi 500 TL fazla verin mağazasından alın kardeşim böyle risklere girmeyin en iyisi o

  • NI1 aracılığıyla, 27.10.2019
    ürün kaliteli

    ürünü beğendim,kaliteli

  • NI1 aracılığıyla, 30.09.2019
    Sapasağlam geldi

    Evet ürün çok güzel istediğim gibi hem ekonomik hem en büyüğünü aldım resimlerde göründüğü gibi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: eğer yeriniz müsaitse ben sandık tipi donduruculardan yanayım. İçine istediğiniz bütüklükte yiyeceği sığdrabiliyorsunuz çünkü. Ayrıca düzen açısından da daha rahat hareket edebiliyorum. Hızlı dondurma özelliği olmayışı belki bu özelliği kullananlar için sıkıntı olabilir ama eşim için olmazsa olmaz bir özellik olmadığından bu modeli tercih ettim. memlekette yerlerimiz var. aldığımız mahsulleri saklamamızda bize çok lazım oluyor. bu nedenle bu ürünğü seçtik iç derinliği yeterli durumda. ayrıca sessiz çalışıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Uğur UDD 600 BK A + Sınıfı 646 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Uğur UDD 600 BK A + Sınıfı 646 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat