Sony WHCH500B.CE7 Siyah Bluetooth Kulaklık Yorumları

Sony WHCH500B.CE7 Siyah Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(237 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Koca kafalılar için üretilmemiş ??

    Ürünü kutusundan çıkaralı 10 dakika oldu. Kafami baya sıkıyor inşallah kullandıkça açılır. Spotify üzerinden 1-2 şarkı dinledim ses kalitesi gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Siparişim tam zamanında geldi. Ürün ise tam da beklediğim gibi mükemmel . Eğer alacaksanız tavsiye ediyorum. Ses kalitesi de süper . Pc ye bağlarken hiç sıkıntı çekmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans Ürünü !!

    Fiyat performans ürünü diyebiliriz. Bu fiyata alınacak en iyi ürün. Şarj süresi, ağırlık, tasarım ve kulak kısmındaki deri kalitesi ile bu ürün seviyesindeki JBL i geri de bırakıyor. Ses kalitesi de gayet tatmin edici. Tavsiye edebileceğim bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P

    2 hafta önce aldım, ses kalitesi cidden iyi. Ben etrafımdaki sesleri duymayıp sadece müziğe yöneliyim diye aldım ki gerçekten işe yarıyor. Fakat fazla kullanımda kulak ağrısı yaşıyorum, bağlama sorunu vs yaşamadım. Fiyat performans bakımından gerçekten iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Jbl 450 mi yoksa bu mu?

    Birini kesinlikle alacağım karar veremedim yardımcı olursanıs sevinirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ses

    Dışarıya ses veriyor bunu beklemiyordum Ürün güzele benziyor şarj adaptörü yok sadece kablo gönderiyorlar. Bence siyah renk olanı almayın yinede sizin zevkiniz ama görseldeki gibi şık gelmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    T450BT vs WH-CH500B

    Ürün tam olarak bir fiyat performans kulaklığı. JBL T450 ile kıyaslandığında izolasyon iyi değil ama ses kalitesi vs kesinlikle JBL den kötü değil. JBL katlanabildiğinden dolayı taşımada çok daha rahat oluyorsunuz, mental olarakta. Sırt çantasına koymam gerektiğinden dolayı kullanımda katlanmasının büyük avantaj olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Sağlamlık ve kullanılan parçaların kalitesi hemen hemen aynı. Sony'nin daha şık durduğunu es geçmemekte fayda var. 20 saatlik kullanım abartı, yalan zannedenler için rahatlıkla abartı veya yalan olmadığını söyleyebilirim. Ürünü gerçekten ne zaman şarj ettiğinizi unutacaksınız. Ürün 2 iş gününde elime ulaştı, teşekkürler Meber Bilişim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün çok güzel fiyatına göre beklentiyi karşılıyor :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üst düzey ses kalitesi, uzun pil ömrü

    Cihaz 1 günde elime ulaştı, paketleme gayet özenliydi, bu konuda Nethouse firmasına teşekkür ediyorum. Kulaklığın pil ömrü ve ses kalitesi açıkçası beni çok şaşırttı, üst düzeyde bir ses kalitesi ve çok uzun bir pil ömrü ile karşılaştım, saatlerce müzik dinlememe rağmen kulaklığın pilini bitiremedim. Bu kulaklık müzikseverleri ve dizi izleyenleri oldukça memnun edecek bir kulaklık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Başlangıç seviyesinde bir ürün.Şarjı gayet iyi gidiyor.Diğer ürünlere kıyasla sony farkını ortaya koyuyor.Fiyatını hakediyor 7/10

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sony kalitesine güvenin

    Güzel kulaklık , sesi güzel malzeme kalitesi iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    parasını hak ediyor ses kalitesi zaten güzel gayet iyi de izole edilmiş ıkisi bir arada harika bir performans sağlıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sony Farkı

    Ürün paketlemesi cok iyiydi. Kargo hizi mukemmeldi. Dun siparis ettim bugun ogleden sonra elime ulasti. Kisa bir surede olsa bass yogunlugu hosuma gitti. En yuksek seste bile insana rahatsizlik veren gurultu kirliligi hissetmedim. Kisacasi fiyat performans urunu diyebilirim. Malzeme kaliteli plastikten ve kulaklik pedleri kulagi rahatsiz etmiyor. Ses kalitesi olarak 5 uzerinden 4.5 diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Marka sony teknoloji kardeşler kundura.

    Marka sony teknoloji kardeşler kundura. Bilgisayarlar daha esnek cihazlar fakat ürün bilgisayarda mono ses ve mikrofondan ibaret ses açma kapama tuşu ve kapama tuşundaki ekstra özellikler çalışmıyor bilgisayar üzerinde. Telefon üzerinde üründe bir sorun göremedim ama ana kullanım amacım bilgisayardı. Vestelin 80 liralık kulaklığında mikrofon kötüydü ama en azından bütün multi medialar ve üstüne mono/stereo geçişleri çalışıyordu. Keşke buna bu kadar para verene kadar vestelin yanına ucuz bir mikrofon alsaydım...

  • HepsiB. aracılığıyla
    bluetooth bağlantı

    telefon olarak xiaomi mi 6, tablet olarak ipad kullanıyom bağlantı berbat kafayı yedircek seviyeye geliyom bluetooth tarıyo tarıyo görmüyo en az 20 kere aç kapa yapıyon ancak görüyo onun dışında diğer özellikleri iyi ama aldığıma pişmanım

  • HepsiB. aracılığıyla
    JBL den iyi.

    kargom hemen geldi gibi saçma bir yorumla baslamicam. kulakligin mavi olanini aldim rengi parlak değil gayet koyu mat güzel bir mavi. baglanti cok kolay ozellikle nfc varsa aninda bir tikla baglaniyor sonrasinda sadece telefonun btsini acmaniz yeterli. aninda baglaniyor. simdiye kadar hic kopma yasamadim. win7 de ilk basta baglanti kurmadi surucuyu guncelledim o sorun da kalmadi yani win7de gayet stabil çalışıyor. oyun icin kullanmıyorum ama muzik icin sorunsuz calisiyor. ses kalitesine gelince ben mağazada jbl ile ayni muzikle deneme yaptım bariz sony daha iyi. jblde bir yankı var ve ses cikisi daha dusuk. ayrica kulaklığı aldiktan sonra kesinlikle telefonunuza bass booster kurun ve eko ayari yapin. kulakligin kaderi değişiyor basslar cok daha iyi hale geldi inanilmaz fark etti kulakligin gerçek gücü ortaya çıkıyor. kulaklik pedi de jbl gibi ince narin degil kalin bir deriden yapilma ve saglam ama bu da biraz kulağı yakma ve terletme yapabiliyor. sıkma yasamadim pek, agri vs yaratmadi. cok iyi bir kulakici kulakligim vardi ondan sonra buna gecmek istemedim basslari yetersiz gelir diye ama kesinlikle onu aratmadi ozellikle eko ayari yaptiktan sonra. tek kotu diyebileceğim yani tuslarin yeri biraz tuhaf geldi her seferinde bulmakta zorlanıyorum pratik değil pek hangisi kisma hangisi acma yoklamadan bulamiyorsunuz. bu da buyuk bi dert degil. kisacasi ben cok memnun kaldim bt kulaklık icin nfc li olmasi ve basslarinin kulakicini aratmamasi gerçekten harika. ayrıca son seste kafadayken biraz dışarı ses veriyor ama ben sorun etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Dün teslim aldım. Gerek ses kalitesi gerek telefona bağlanması gayet kolay ve mükemmel. Yalnızca kulağa baskı yapmasından ve (sanırım) elektriksel alanı yüzünden biraz baş ağrısı yapıyor. Onun dışında aşkla kullanacağım bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    dedikleri gibi hızlı gönderim

    2 günde elime ulaştı. ürün ses kalitesi çok iyi. tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper kalite süper bass ve tiz

    Mükemmel ürün tizleri ve basları çok iyi batarya süresi 20 saate kadar olduğu yazıyor por yaparken kullanıyorum çok rahat herkese tavsiye derim. Daha önce jblt450bt kullandım kesinlikle sony whch500 modeli çok daha iyi bass ve tiz veren bir kulaklık

  • HepsiB. aracılığıyla
    Oku

    Ses kalitesi ve kulağa oturuşu çok güzel ama plastik malzemesi biraz dandik ve güven vermiyor.f/p olarak alinabilecek bir ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony WHCH500B.CE7 Siyah Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony WHCH500B.CE7 Siyah Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat