Philips SHB3075BK Siyah Kulaklık Yorumları

Philips SHB3075BK Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(848 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürünü atn elektronikten aldım.. philips urunleri seviyorum fiyati en uygun burada buldum. paketlemedi çok beğenmedim ayrıca bir şişme poşete falan konuşabilirdi. kulaklığa gelince ses kalitesi gayet güzel ,bir miktar sesi dışarıya veriyor ama.. bağlantı kalitesi güzel yan odada kopma olmadı. yalnız boyuna taktığınızda çok rahat bir durusunuz olmuyor.. ben ses kalitesi için aldım tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    iiyi

    kulllanisli guzel duruyor tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat / Performans ürünü

    Ürün gayet güzel, muntazam bir ses veriyor. Giriş seviyesi için gayet iyi bir seçim. JBL'in aynı fiyattaki kulaklığına göre, sesi dışarı vermemesi de artı bir özellik. Ürün aras kargo ile ankara içinde 3 şube değiştirdiği için, kutusu biraz ezik geldi fakat üründe herhangi bir sorun olmadığı için kabul ettim. İyi çalışmalar dilerim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gayet güzel bir kulaklık. Kulağa tam oturuyor ve dış ortam sesini duymuyorsunuz. Dinlenilen müziğin sesini pürüzsüz ve tok bir şekilde duyuyorsunuz. Daha önce başka bluetooth kulaklıklar da kullandım. Fiyat performans olarak ideal bir ürün. Kafa bandı bende herhangi bir ağrı yapmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi bir ürün

    Gayet memnun kaldım ürün hızlı geçti elime fiyat/performans üst düzey.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata on numara

    Fiyatina gore muhtesem bir urun. 1 yildir kullaniyorum. Ne sarjinda azalma oldu ne de ses kalitesinde. Test ettirdigim 3-4 arkadasim da aldi. Tavsiye ediyorum kesinlikle.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Fiyat/Performans Ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla
    İdeal

    4 ay boyunca nerdeyse kulağımdan düşmedi hafif yağmurda bile kullandım ses kalitesi olarak benim kulağım biraz hassas olmasına rağmen bas ve tizlerde beni şaşırttı diyebilirim tabiki beats v.b pahalı ürünlerle kıyaslanması doğru deyil ses kalitesi olarak ama mağdur etmez kaliteli sesi var derim. (Not geçeyim hassas bi ürün şuan sol taraftan cızırtı sesi geliyor ama benden kaynaklıdır büyük ihtimal dikkat edilmesi gerekiyor)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Fiyatına göre oldukça iyi bir ürün.Bas ayarı çok yerinde ve rahatsızlık asla vermiyor.Sadece Macbook ve Philips marka Tv ile bir türlü kontak kuramadık.Bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan varsa yorumlarına yer verirse mutlu olurum.Express kargo ile satın ladığım gün teslim almak istedim maalesef adresi karıştırıp başka bir siteye teslim etmeleri haricinde bir sorunla karşılamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi

    Yaklaşık 9 aydır kullanıyorum, rahat kullanışlı, şarjı iyi gidiyor, kafamı sıkmadı ve sesi bence gayet iyi, sadece kalabalıkta mikrofonla ses az gidebiliyor ama onun da normal olduğunu düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    4 aylık kullanım

    Yaklaşık 4 ay önce aldım. Son 1 aydır sol tarafta cızırtı yapıyor. Müziği kapattığınızda da bu cızırtı devam ediyor. Yani yapısal bir problem. Sağ taraftan kulaklığa baskı yaptığınızda cızırtı kesiliyor. Belliki bir temas problemi var. Çok can sıkıcı olabiliyor. Onun dışında ses kalitesi iyi fakat belirttiğim sorunla beraber bunun bir önemi kalmıyor tabi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    İnanılmaz hızlı kargo. Güzel ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    berbat

    Ürün hiçbir şekilde rahat değil 1 yıldır kullanıyorum kulaklarımın canını çok yakıyo üstüne biraz daha ekleyip daha iyi ve daha rahat bişey alabilirsiniz en kolay örnek jbl(yorumu gözüksün diye 5 yıldız verdim)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    fiyat kalite bakımından mükemmel fakat kafa bandından kopabiliyor ben servise gittim garantiye alındı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ortalama

    gürültü önleme konusunda yetersiz, seste açıklık az, equalizer ile düzeltebildim. Fakat hafif, şarjı güzel gidiyor ve şık

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Mükemmel bas ve tiz ,daha önce jbl kullanan birisi olarak aynı kalite de hatta bi tık önde Philips diyebilirim,tek eksi yanı son ses de fazla olmasa da sesi dışarı verebiliyor ama rahatsız edici boyutta değil,müthiş bir cihaz almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim tam bir fiyat performans ürünü ayrıca hızlı Kargo için teşekkürler 🙏

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre performansı ve ses kalitesi son derece iyi.

    Hem müzik merakı olan, hem de enstrüman çalan birisi olarak fiyatına göre çok iyi performans gösteren bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Çok karmaşık ve orta tonlara çok ağırlık veren türler olmadıkça (metal, senfonik metal, ağır rock), kulaklık hem çok net, hem ayrımı yüksek, hem de keyif veren ses üretebiliyor. Bas tepkisi son derece güzel. Bas gitarları ve davulları çok net duyup dinleyebiliyorsunuz üstelik bunu balyoz gibi vurmadan, dengeli şekilde yapabiliyor; başarılı. Tizler de son derece net. Özellikle gitar tonları son derece belirgin. Cızırtıdan bahsedilmiş. Cızırtı var dediğiniz yerde amfi dip gürültüsü duymadığınızdan emin olmak için şarkıyı durdurmanızı öneririm. Ses sahnesi yeterince geniş. Enstrüman yerleşimi de herkesin ayırt edebileceği kadar belirgin.Bu açıdan da fiyatına göre performansı gayet güzel. Çok daha üst seviye sistemleri/kulaklıkları dinlemiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki (bluetooth kablosuz kulak üstü kulaklıklar kategorisinde) kendi fiyat seviyesinin üzerine vuruyor. Kablolu kulaklıklar ile karşılaştırmak anlamsız çünkü; aynı sınıfta değiller. Sonuç olarak keyifle müzik dinleyebileceğiniz, dinlediğiniz müzikten keyif alabileceğiniz bir kulaklık. Son derece hafif ve kompakt olduğu için de yer kaplamıyor. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Kızıma almistim. Gayet iyi ve kullanışlı dedi. Yalnız plastik kalitesinin markaya yakışmadığını düşünüyorum.o yüzden bir yıldızını eksik verdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    malzemesi 3d yazıcıdan basılmış gibi. kulakları tam kapamasını bekleyerek alıyorsanız almayın. kulak üzerine baskı yaparak duruyor. ses kalitesi ortalama.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Geldiği gibi geri gönderdim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHB3075BK Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHB3075BK Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat