Philips SHB5850WT Beyaz Kulaklık Yorumları

Philips SHB5850WT Beyaz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    ses kalitesi yeterli

    standart bir kullanıcı için ses kalitesi ve seviyesi yeterli

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2019
    Tavsiye edilir.

    Kulaklık çok iyi sıkıntısız ve temiz bir şekilde bass ve tiz sesleri çalışıyor. Kargo da hızlı geldi. Daha ne istersin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2019
    boyu kısa sesi kaliteli

    ses olarak güzel fakat bana biraz kısa geldi boyu ve sağa sola kayma olabiliyor , 8 saatlik bisiklet sürüşünde ses sonuna kadar açık değilken (yarıdan üstteydi ses seviyesi) bütün turu tamamladı

  • Amazzon aracılığıyla, 09.03.2019
    Hızlı Kargo

    Hızlı kargo Türkiyenin bir ucu Hakkariye 4 günde geldi. Denedim güzel ses kalitesi var. Spor için almıştım kulakta güzel duruyor düşme gibi bir durum olmadı kulağa uygun 3 boyutu var ben büyük boyutta kullanıyorum çok hareket ettiğim için kulaktan düşmemesi için, Daha önce airpods almıştım fakat arızalandığı için geri iade ettim tekrardan bunu aldım iş görüyor sıkıntı yok. Spor için alacak varsa hem spor hem pc hem dışarda yürüyüşte kullanılacak güzel bir kulaklık renk olarak beyaz tercih ettim fazla göze çarpmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2019
    Ses kalitesi iyi

    Ürünün ses kalitesi çok iyi. Bluetooth bağlantı problemi yok. Ürün hakkında yabancı sitelerde yapılan yorumlarda birkaç ay içinde bozulduğu ifade edilmiş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2019
    kablosu aşırı kısa

    ses kalitesi çok güzel çok net, bass'lar harika fakat tek sıkıntısı kablo çok kısa olmuş, gömleğin yakasının altından kesinlikle kullanılmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2018
    Üç Yıldız

    müzik kalitesi iyi hoşta mikrofonu çok yukarıdan yapmışlar, konuşurken karşı tarafa ses gitmesi için mikrofonu biraz daha ağzınıza yakın getirmeniz gerekiyor bu da mikrofonun olduğu taraftaki kulaklığı kullanmanızı zorlaştırıyor. bilsem almazdım yani

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2018
    10 numara 5 yıldız

    Daha önce 5900 modelini kullaniyodum çalınmıştı ben de bulamayınca bi alt modelini aldım kulaklık 2 kulaklığın tek farkı 5900 ün milim farkla ses daha iyi ama bunun telefonla konuşma özelliği 5900 den kat kat daha iyi almak isteyenlere tavsiye ederim bu fiyata daha iyi bir kulaklık göremezsiniz.Ayrıca tüm özelliğini bilemezseniz sesi begenmezsiniz :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2018
    Ses Kalitesi Kötü - Ergonomi Berbat

    Sürekli kulağınızdan çıkıyor ve tekrar yerine yerleştirmek zorunda kalıyorsunuz. Kulağınıza tam oturtsanız da zengin bir ses deneyimi sunmuyor. Telefonda konuşacaklar için uygun ama müzik dinlemek için alanlar kesinlikle uzak dursunlar. Sol tarafta yer alan kumanda düğmeleri de sol tarafı aşağı çekiyor ve sol kulaklık kulağınızdan çıkıyor. Simetrik değil tasarımı. Bence başka bir modele yönelin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2018
    Gayet Başarılı

    Bu fiyata göre hayet kaliteli, bas tiz sesi gayet iyi, kolay kullanım fiyatıda uygun, daha önce almadığıma pişmanım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2018
    Fiyat/Performans

    Bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklik olabilir. JBL’ in E25BT’ si ile kıyaslanabilir fakat JBL’ in teknik özellikleri belirtilmediği ve iki ürünü deneyerek karşılaştıramadığım için bunu tercih ettim. Ses izolasyonu gayet iyi, muzik yokken bile çevre seslerini oldukça az duyuyorsunuz. Şu an Sennheiser CX 3.00 kullaniyorum, onunla karşılaştırdığımda ses kalitesi fiyat seviyesine gore oldukça iyi. Ses seviyesi de cok basarili, sesi sonuna kadar açmadan izole bir şekilde müzik dinleyebiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2018
    Cok memnunum.

    Urunu pazar gecesi siparis verdim, pazartesi sabahi kapima kadar getirdiler.Urunu 7 gundur kullaniyorum.Ses kalitesi oldukca guzel.Baslari ve tizleri duzgun sekilde aliyorum.Ses ile ilgili hicbir sorunum bulunmuyor. Telefon konusmalari icin de oldukca fazla kullaniyorum.Surekli boynumda takili.Telefon konusmalarinda karsi taraf bir kere bile sesimin gelmedigini soylemedi.Disarida ruzgarli havada da cok kullandim ve karsi taraf sesimi cok net duyabiliyor. Pili bahsedildigi gibi 7 saate yakin gidiyor ve 2 saat gecmeden doluyor.Pil bitmeden once 5-6 kez pil bitiyor diye kulaginiza sesli olarak uyari yapiyor.Telefona baglanmasi icin 2 saniye basi tutmaniz, tamamen kapatmak icin ise 6 saniye basili tutmaniz yeterli. Telefona baglandigi zaman "device connected" diye sesli uyari veriyor size. Ek olarak, diyelim ki baglantiyi yaptiniz ve muzik dinlemiyorsunuz, bu durumda pil koruma standby durumuna geciyor. Oldukca hafif, boynunuzda takili olup olmadigini anlayamiyorsunuz. Acikcasi ben urunden cok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2018
    phılıps

    Arkadaşlar ürünü akşam 22:30 civarı sipariş verdim ertesi gün kargodan kendim aldım ikamet istanbul bu arada kötü değildi teslimat ürünü biraz inceleme fırsatım oldu kulak slikonları çok uykun değil toplam üç çeşit ama birbirine çok yakınlar ürün çok hafif ama aynı anda iki ürün ile eşleşmiyor samsun levelde böyle sorun yaşamadım bu parayı bence etmez iade etmeyi düşünyorum fikrim değişirse yada artı bişeyler olursa bilgi vereceğim iyi alışverişler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2017
    Kullanışlı

    Birkaç saat kullanma imkanım oldu şarj süresi hakkında bişey diyemem ama iyi gibi. Sesi başarılı mikrofon gayet net. ama fiyatına göre biraz daha kaliteli, taşıma çantası olsun isterdim. ama isteklerinizi karsilayacaktir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHB5850WT Beyaz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHB5850WT Beyaz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat