Sennheiser HD 4.40 BT Bluetooth Kulaklık Yorumları

Sennheiser HD 4.40 BT Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(100 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kablosuz bir kulaklık olarak ses kalitesi oldukça muazzam. Dışardaki sesi de izole ediyor. Sennheiser bu işin gerçekten ustası. Hızlı teslimat içinde ayrıca teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet iyi

    Gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ses kalitesi eh 3.4/5 bi süre sonra kulağınızı hafif acıtıyor boyum 1.75 ancak kulaküstü bir kulaklık için tabiki iyi, rahatlık 3.6/5 ses seviyesi biraz düşük 40 liralık bluetooth kulaklık bile bundan daha fazla ses veriyor ancak ben poweramp uygulamasından istediğim seviyeye çıkarıyorum 2.8/5 sarjın gitme süresi çok uzun 5/5 izolasyon iyi 3.8/5 ses orta seviyenin üstüne geçince dışarı ses vermeye başlıyor 3/5 cızırtı yok sayılır 4.5/5 dışarıda nadirde olsa ses kesintisi olabiliyor çok kısa aralıklarla nedenini çözemedim ancak çok fazla insan arasına girince oluyor 3.8/5 en iyi özelliği sanırım dışarıda soğuktan korumak olabilir :D 5/5 kulaklığın incelemelerini yabancılardan izlediğimde hepsinin ağzından çıkan laf "ucuz bir kulaklığa göre iyi" gerisi size kalmı$

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı Teslimat, Kaliteli Ürün.

    Gördüğüm en hızlı teslimat oldu. Perşembe akşamı 16.30 gibi verdiğim sipariş Cuma sabahında 09.30 gibi elime geçti. Teşekkürler hepsiburada. Ürüne değinecek olursak gerçekten güzel ve etkileyici ses kalitesi ile kulak konforunu her daim yaşatan bir ürün. Ses seviyesinin sürekli olarak %100 seviyesinde olmamasını öneririm. Bir üst modeli olan noise cancelling özellğine sahip modeli de tercih edilebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Berbat bir kulaklık

    Fiyatına markasına kalitesine aldanmayın, ses kalitesi çok kötü. Sırf pahalı diye kaliteli diye düşünmeyin. Daha önceden Sennheiser kullandım ses kalitesi ne demek biliyorum. Basslar tizler hiçbiri net değil (.flac dinliyorum kalitesiz 96 kbps mp3 değil). Kablosuz bağlantı sadece en ilkel ve ömrünü doldurmuş codecleri destekliyor kayıpsız bağlantıları desteklemiyor. BT 4.0 olmasına bakmayın samsung s7 aac (en kalitesiz bluetooth veri aktarım şekli) olarak bağlanıyor, telefon veya bilgisayar farketmez nereye bağlarsanız bağlayın sürekli bir cızırtı duyacaksınız. Kulağınız benim gibi hassas ise hiç tavsiye etmem. Az kullanılmış 2. el diye satacağım. Phlips marka basit ve standard bir kulaklığım bundan daha kaliteli. Yazıklar olsun Sennheiser'a başka ürün almam bu saçma markadan.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün başarılı

    indirimli fiyatına göre malzeme kalitesi gayet iyi. kulakları acıtmıyor. şarj süresi inanılmaz. bağlantıda problem yaşamadım. ses çok dengeli sizi boğmuyor bas tize. ses seviyesi benim için yeterli ama çok ses isteyenler için belki yetersiz olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    BLACK FRİDAY

    Black friday’de güzel bi indirim bekliyoruz hb :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalite

    Her tür müziği dinleyen birisi olarak ses kalitesinin çok iyi olduğunu söylemeliyim. Bluetooth kulaklıklarda şarj süresi de ses kalitesi kadar önemli. TV izliyorum, telefon konuşması yapıyorum. Haftada bir şarj ediyorum ortalama. Kullanım süresi 25 saati geçiyor. kullanılmadığı zaman bir süre sonra kendini kapatıyor. Ergonomik olarak çok konforlu. Bluetooth kulaklık olarak bundan iyisi Marshall. Ama o da çok pahalı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi ürün, kaliteli hizmt

    17 Eylül günü sipariş verdim, 18 eylül sabahı aldım. Ürün harikulade, hizmet de son derece hızlı ve güzeldi. Çok teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Mükemmel ses kalitesi ve şarj var ben çok begendim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    ses seviyesi daha düşük seviye kulaklıklara göre daha az geliyor bass yetersiz. kulağı çok fazla terletiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    + Fiyat performans açısından sınıfındaki kulaklıklara göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. + Kulak etrafını çevreleyen kısım oldukça geniş, bu da dış ortam sesini oldukça azaltıyor ve keyifli bir dinleme sunuyor. - Önceki özellik uzun süre dinlemede kulağı acıtıyor. + Dışarda kablosuz konuşma sırasında mikrofon oldukça iyi, dış ortam sesini bir miktar içeri vermesi garip bir hissiyat yaratsa da mekan sesinden tamamen kopmama açısından önemli. - İç ortamda ise sesli ve görüntülü konuşmada kişi kendi konuştuğunu duymakta zorlanıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kaliteli ürün

    ürünü başka bir yerden aldım daha uygundu fiyatı ve 2 yıldır kullanıyorum deneyimlerimi aktarayım alacak arkadaşlar için kolaylık olsun +ları +mükemmel ses kalitesi ister oyuncu kulaklığı olarak kullanıp ses kasın 360 derece sesin nerden geldiğini anlıyorsunuz ister film ister müzik dinleyin başarılı iş çıkarıyor +kullanım kolaylığı her tuşu farklı olduğu için elinizi götürdüğünüzde yanlış bir tuşa basma olayı yaşamıyorsunuz hemen alışıyorsunuz tuşlara +katlanabilir olması her yere sığıyor +pedleri çok rahat ve ses kaçırmıyor +başlığındaki kadifemsi doku +2 cihaza aynı anda bağlanabilmesi pc ve telefona bağlandığında çağrı geldiğinde pcdeki müziği durdurup telefondan konuşma yapabiliyorsunuz +uzun pil ömrü ne zaman şarj ettiğinizi unutabilirsiniz +basları çok iyi derin dip basları resmen yaşıyorsunuz +bazı kulaklıklar gibi bas vurduğu esnada kulağınızda titremiyor kulaklık +bluetooth çekim mesafesi gayet yeterli araya duvar girmediği sürece 30 metreye kadar çekiyor +2 sene kullanıma rağmen en ufak deforme yok bu biraz benden kaynaklı temiz tutuyorum ama dayanıklı olmasının da artısı var +sesi biraz az fakat net kaliteli ses veriyor eğer sesi yüksek olsaydı bu netliğe ulaşamazdı diye düşünüyorum -leri -aux kablosu bir garip kulaklık tarafı normal 3,5mm olandan değil 2,5 mm olanlardan ve yerinden çıkmaması için çentikli o yüzden kablolu kullanımda dikkatli olmakta fayda var koparsa kablo bulması zor olur -katlanır yapı içe değilde yanlara doğru olsaydı daha ergonomik olurdu çünkü kulaklığı boynunuza astığınızda boynunuzda bir fazlalık hissediyorsunuz başınızı eğdiğiniz de çenenize çarpıyor -çok ağır olmamasına rağmen uzun kullanımda baş kısmındaki sünger az olduğundan başınızda ağrı yapabiliyor -uzun kullanım da illaki ağrı yapıyor ama çok az ağrıyı en kaliteli kulaklıkta yapar çünkü kulaklarında yorulduğunu unutmayın dinlendirin kulaklarınızı 1 yıldızı bu eksilerden dolayı kırdım bunlar olmasaydı zaten bin tlyi bulurdu bu kulaklığın fiyatı

  • HepsiB. aracılığıyla
    telefon için ideal

    Ses beklediğim kadar yüksek değil. Fakat önceki Sony xb550Ap kulaklığıma göre çok güzel bi özelliği var. Telefonla konuşurken dış sesi kulağa ileten bi teknoloji kullanıyo. Diğer kulaklığımda yalıtımdan dolayı kendi sesimi duyamıyorum. Bunda bu sıkıntıyı yaşamıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ses seviyesi hakkında

    Ses seviyesi düsük diyen arkadaşların bence telefon ses çıkışları yetersiz örneğin htc 10 yada htc u12 ye bağlayıp deneseler bambaşka deneyim yaşayacaklarını düşünüyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok başarılı

    iki haftadır kullanıyorum ürünü burdan almadım ama sitedeki fiyatı benim aldığımın çok altındaymış sonradan gördüm keşke burdan alsaydım. Ses seviyesini yetersiz bulan arkadaşlara tavsiyem kutudan çıkan kilitli jack kablosuyla denesinler kafanız şişecek kadar yükseliyor kablosuz haline baya alışmışım. Ses kalitesi o kadar iyi ki şuan kullandığım telefonu değiştirip hifi destekleyen bişey almayı düşünüyorum. Bu kulaklık bu telefona fazla geldi. Abartmıyorum arkadaşlar gerçekten kullanışlılık dayanıklılık ve ses kalitesi bakımından kalite vaat eden bi ürün çıkarmışlar tebrik etmek lazım. Gerçekten her kuruşunu hakettiğini düşünüyorum kesinlikle tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünün ses kalitesi ve markanın teslimat hızı muazzam.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi değil!

    Daha once yillarca kulakici sennheiser cx-300 kullanmis biri olarak, yine ayni ses kalitesinde bir kulaklik olduguna inanarak -hicbir yerde deneyemeden- hbden kampanyali satin aldim. Tek kelimeyle bu kulakligi sennheiser yapmis olamaz! Parasi bir yana, efsanelesmis markadan soguttu beni. Neyse ki hepsiburada gibi kaliteli, kosulsuz iade garantisiyle hizmet eden bir site var. Kolayca ve zahmetsiz iade ettim. Teknik detay isteyenler icin, iphone 8+ ile bt kullanimda; Tiz iyi sayilir, detay ve mid orta, bass neredeyse yok. İzolasyon aktif degil, pasif olarak iyi ama handikapi uzun kullanimda kulaklariniz kizaracak, aciyacak. Ses yuksekligi yetersiz. Sadece sakin, akustik rock dinleyicilerini biraz memnun edebilir, ama biraz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye Etmiyorum

    Evet güzel fonksiyonları var. Ancak, ses yüksekliği tatminkar değil. Bu da 1 yanlış 4 doğruyu götürür gibi bir şey. Tavsiye etmiyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser HD 4.40 BT Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser HD 4.40 BT Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat