Meizu EP52 Bluetooth Kulaklık Yorumları

Meizu EP52 Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(266 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Ben ürünü yaklaşık 3 ay kullandım. Bu sürede karşılaştığım sorunlar şöyle -3 ay sonunda şarj sorunu çıktı. Şarjı en fazla bir saat dayanıyor. -Spor yaparken kullanmak için iyi bir ürün fakat telefonla konuşurken hiç iyi değil. Çok fazla gürültü oluyor. Ses karşı tarafa gitmiyor. -Mesafe açısından 6-7 metreye kadar iyi çekim alanı var ve ses kalitesinde bozulma olmuyor. -Koşarken hiç kulağımdan çıkmıyor ve kulağı ağrıtmıyor. -Bir de tizleri çok yüksek. Benimle beraber alan arkadaşımda şarj problemi olmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün anlatıldığı kadar çok güzel değil

    Ürün elime geçtiğinden beri kullanılıyorum çok kötü değil. Abartılacak kadar güzel değildir

  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P URUNU !!

    Mukemmel ses mukemmel bass mukemmel sarj... Bu fiyata daha iyisi yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre en iyisi

    Fiyatına göre en iyi boyunlu bluetooth kulaklık. ergonomik yapısı çok rahat. elime 1 gün içinde ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Uzun süredir kullanıyorum, fiyatı/performans olarak çok iyi. Ben müzisyen değilim bas ve tiz den anlamam ama bu fiyata bu kadar uzun süre sarjı giden başka bir ürün bulamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Fiyat performans ürünü. Telefonla konuşurken ses %100 pürüzsüz değil. %80 civarlarında. Huwai P Smart 2019 telefonumun mikrofonu sesi karşıya daha temiz ulaştırıyor. Gürültü engellmesi yok zannımca

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper bir ürün

    ses kalitesi ve jarji ideal. 24 saat müzik dinleyenler için değil ama günlük kulanmida cok iyi telefon gelince cevaplayim efen ne söyleyim sonrasinda müzik dinleyim derseniz süper. ama benim gibi tek kulaklik kullanmak istedseniz biraz sıkıntı. çünkü tek kulaklikda üstünüzde durmaya biliyor ama bu pekde kafaya takilack birşeymi bence değil... alin pişman olmassiniz...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Abisi Varmış !

    Bunun küçük kardeşi EP51 var ben de ilk modelde çok güzel ; şöyle ki kendini unutturuyor bir ağırlığa neden olmuyor, ben müzik dinlemeyi severim anlamasam bile dili ritme kaptırırım giderim... Ve denediğim kulaklıkların çoğu kulağımda ağrıya neden oluyor resmen kan akışını kesiyorlar ister istemez bir sızlama oluyor. EP51'de böyle bir duruma asla raslamadım EP51 böyle güzelse Abisi kim bilir nasıldır.. Kıyafetlere uyum sağlaması harika tasarımsal açıdan mükemmel zaten geçmişi müzik olan bir şirketten kulaklık ve ses konusunda harika şeyler beklenir...

  • HepsiB. aracılığıyla
    sağ kulaklık çalşmıyor

    Daha alalı bir ay olmadı ama sağ kulaklık çalışmıyor galiba çıkışta bir sorun var

  • HepsiB. aracılığıyla
    f/p ürünü

    Yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum ve çok memnunum fiyatı değişmiş, dolardan dolayı olsa gerek. Hiç düşünmeden alın tek kusuru 3 metreden sonra bağlantı gidiyor gibi ama benim açımdan sorun yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    10 Numara

    Harika ve çok güzel bi cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Değmez

    Cihazı yorum ve tanıtım videolarına güvenerek satın aldım ama bu fiyata değmez. Ayrıntılar; (+) yönleri: - Elastik yapısı - Kulaklık kulaklara tam oturuyor - Malzeme kalitesi - Müzik dinlemek için oldukça tatmin edici (-) yönleri; - Eğer boynunuz kalınsa sakın almayın çünkü boynu saran bölüm ince boyunlular için yapılmış. Bu da kullanımı rahatsız kılıyor. - Kumanda düğmeleri rahat işlem yapmaya elverişli değil - Müzik dinlemedeki performans ne yazık ki telefon konuşması için geçerli değil. Ses boğuk geliyor. - Devamlı bağlantı kopuyor çok can sıkıcı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyatı tamamen hakediyor

    Açıkçası ben bukadar beklemiyordum ses kalitesi başarılı meizu gene yapmış yapıcağını ;)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kulaklık

    ???? teşekkürler güzel kulaklık beğendiğim

  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet iyi

    ben daha dolgun sesler severim yani bass sesi daha yogun beklerdim ama tizler daha baskın bu kulaklikta. onun haricinde kayisi yumusak plastik oldugundan acitma yapmiyor. bu fiyata alinabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P ürünü.

    Ürünün ses kalitesi gayet yeterli. Ancak spor yaparken kulaktan çıkabiliyor. Telefondan biraz uzaklaşınca bağlantı sorunu çıkabiliyor. Ses yalıtımı orta seviye, dışardan ses alıyor. Netice olarak fiyatına göre yeterli sayılabilecek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    aramalarda ses çok kötü

    ahize sesi inanılmaz cızırtılı ama müzik sesi harika nedenini anlamadım telefon görüşmeleri için kullanılacak bir ürün değil gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Suya dayanıklı olarak aldığım kulaklığın manuelinde suda kullanılırsa garantiye tabi değildir yazıyor???

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ses güzel, boğulma olmuyor, bas-tiz yeterli, fiyat performans için oldukça güzel, ense kablosu esnek olduğu için rahat, kulaklıklar da mıknatıs var yapışıyor. Hızlı teslimat.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    BASLARI TİZLERİ HARİKA FİYATINA GÖRE PERFORMANSI OLAĞAN ÜSTÜ TAVSİYE EDERİM ARKADAŞİLAR

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Meizu EP52 Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Meizu EP52 Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat