Urbanears Plattan-2 Siyah Kulaklık Yorumları

Urbanears Plattan-2 Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(158 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans ve şıklık

    kulaklığı dün 16:50’de sipariş ettim bugün 11:20’de teslim aldım.. satıcı hızlı ve güvenli bir şekilde gönderiyor.. kulaklık fiyat performans açısından bence gayet iyi çok daha teknik analizler yapan arkadaşlar olabilir ama sesi gayet temiz ulaştırıyor kulaklara basslar hissediliyor.. tasarım olarak da çok güzel bir görüntüsü var katlandığında ufacık olması da ayrı güzel.. ilk etapta kulakları sıkması normal uzun kullanımda gevşeyecektir ki kulak koruyucuları da epey iş görüyor.. netice-i kelam güzel ürün..

  • HepsiB. aracılığıyla
    BLACK Friday

    Ürün mük3mmel kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Biraz sıkması dışında gerçekten kaliteli ve mükemmel bir kulaklık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harikulade

    cok rahat kulağı agritmiyor ve ses harikulade

  • HepsiB. aracılığıyla
    EFSANE

    BAKIN HEPSİBURADADAN ALMADIM GİDİP KENDİM ELİMLE ALDIM ( D&R dan ) ÜRÜN GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ 2 3 Kere Düşürdüm 1 i sertti HİÇBİR ŞEY OLMADI BAZILARI DEMİŞ İŞTE İPHONE 7 ÇEKMİYOR YA DA BATARYA AZALDIĞINDA DÜŞÜYOR DİYE KESİNLİKLE YALAN YA DA TELEFONUNDA SIKINTI VAR ÇÜNKÜ GERÇEKTEN 30 SAAT GİBİ BİR DAYANMA GÜCÜ VAR SON 2 SAATE KADAR SÜPER ONDAN SONRA ARADA SIRADA SIKINTI OLUYOR DÜĞMESİ FALAN TAM ÇALIŞIYOR 2. BİR KİŞİ KABLOSUNU GETİRSE ÇOK GÜZEL ÇALIŞIYOR DİĞER TAKILAN KULAKLIKTA ASLA BİR SES KESİLMESİ OLMUYOR SON SESDEN BİR TIK AŞAĞIDAKİ SESE KADAR DIŞARIYA 0 SES VERİYOR SON SES DEDE ÇOK AZ VERİYOR FAKAT ŞU VAR 2. BİR KULAKLIK TAKILINCA SES YÜKSEKSE KENDİSİNDEN SES ÇIKMIYOR AMA DİĞERİNDEN EĞER SES KORUMASI YOKSA SES ÇIKIYOR ÜRÜN ANCAK 5 SAAT FALAN KULLANIMDA TERLETİYIR KAFA BANDI VE KULAKTA Kİ YUMUŞAK YERLER HİÇBİR ŞEKİLDE RAHATSIZ ETMİYOR TEK SIKINTISI VAR O DA TAKILINCA EĞER YOLCULUK EDİYORSANIZ TÜMSEKLERDE YA DA GERİYE DOĞRU KAFANIZI YASLADIĞINIZDA HAFİF SAÇINIZI İTEREK RAHATSIZ EDİYOR AMA NE SAÇA ZARAR VERİYOR YA DA ŞEKLİNŞ BOZUYIR YA DA SIKINTI ÇIKIYOR GERİ TAKINCA HERŞEY HAY HALİNDE ÇALIŞIYOR :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Gerçekten çok memnun kaldım. 1 haftadır kullanıyorum, çok konforlu, kullanışlı, ses kalitesi üst düzey. Petrol rengi de muhteşem görünüyor. Sadece biraz ufak ama çok da önemli değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Orijinal Ürün

    Mükemmel paketleme. Kutu kocaman geldi bi baktım o kadar çok sarmışlar ki imkansız bir şey gelmez başına. Garanti belgesi her şeyi tam. Aldığımdan bir iki saat sonra kargoya verildi ertesi gün sabah elimdeydi. Ürünün kalitesine diyecek söz zaten yok fiyat performans 10/10

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok iyi bir kulaklık

  • HepsiB. aracılığıyla
    MÜKEMMEL

    Rengi fotoğraftakinden daha güzel, kulaklik kısmı çok rahat. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli Kulaklık Tavsiye Ederim

    Öncelikle ürün beklediğimden daha küçüktü. Ses olarak bas ağırlıklı bir ses var ancak diğer tonlarda herhangi bir eksiklik hissedilmiyor. Almadan önce deneme şansım olmadığı için spl değeriyle ilgili kuşkularım vardı ancak herhangi bir sorun yok bu konuda da. Önceki versiyona göre konfor ve ses anlamında önemli gelişmeler var ve aradaki farka kesinlikle değer. Kullanılan malzeme kaliteli. Ses yalıtımı her iki yönde de gerçekten başarılı. Ürün fiyatını hakeden bir ürün.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.10.2021

    Aldığımız kulaklık ürününde çıkan deri soyulmaları sonucu @aztekteknoloji iletişime geçtik ilgileri ve ürünün arkasında duran yaklaşımları için teşekkür ederiz

  • Trendyol aracılığıyla, 16.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ses kalitesi çok iyi. Kullanımı da çok rahat . Bu fiyata en iyisi

  • Trendyol aracılığıyla, 20.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Guzel bir kulaklık rahat ve kullanışlı ses kalitesi fiyatina gore epey iyi.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    bu satıcıdan almanızı tavsiye etmem, kulaklık güzel o ayrı

  • Trendyol aracılığıyla, 16.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Alalı 2 ay olmasına rağmen iç deri kısmının dikişleri açıldığı için süngerleri görünmeye başladı, işçilik ve kalite çok kötü

  • Trendyol aracılığıyla, 28.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzle kulaklık

  • Trendyol aracılığıyla, 12.03.2021

    kalitesi sorgulanamaz zaten harika

  • Trendyol aracılığıyla, 12.02.2021

    İkinci kez bu kulaklıktan alıyorum ürün harika.ses kalitesi oldukça başarılı.uzun süre (yaklaşık 2,5 yıl) kullanıp çok memnun kalmıştım.gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.01.2021

    beklentimi karşıladı, hızlı kargo için desibela ekibine teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 09.01.2021

    Kızıma aldım çok beğendi. Severek kullanıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Urbanears Plattan-2 Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Urbanears Plattan-2 Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat