Honor Band 4 Kordon Lacivert Akıllı Bileklik Yorumları

Honor Band 4 Kordon Lacivert Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(134 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnunum.

    Oldukça başarılı. 4 ayrı ekran görseli var. Ekrana bir süre parmagınızı basılı tutugunuzda yıne ekranı asagı yada yukarı kaydırarak ekran secımınızı yapabılırsınız. Salonda kullanımlarım oldukca ıyı. Uc asagı bes yukarı salondakı aletlerle fark olabılıyor.Dısarıda henuz denemedım. Ozellıkle bısıklet stndekı perfornasını cok merak edıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hiç düşünmeden alın.

    Samsun dan satın aldım. İnanamadım satın aldıktan 25 saat sonra elimdeydi. Bu ne hız. Alışık değiliz. Ürüne gelince bende başka bir marka ile arasında kaldım ama elime ulaşınca çok doğru bir karar verdiğimi gördüm. Şiddetle tavsiye.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Ürün çok güzel ve kullanışlı. Zamanında teslimat için teşekkür ederim Hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi ürün iyi teslimat

    Bandı araştırarak almıştım beklediğim gibi güzel çıktı, siparişin üzerinden 24 saat geçmeden İzmir'de elime ulaştı. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gerçekten Çok Beğendim. Ekran Parlaklığı Ve Dış Ortamda Ekranın Görünürlüğü Mükemmel. Her Açıdan İyi Ki Almışım Ve Hepsiburada'ya Her Zaman Ki Gibi Teşekkürler. Kutusu Ve Paketlenmeside Zerre Hatasızdı. Adım Sayımı Ve Nabız Ölçümüde Çok Doğru.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün başarılı

    ürün söylediklerinin arkasında. verilerin doğruluğunu tam olarak bilemem ama saglam ve uzun ömürlü gibi duruyor, tabi zaman gösterecek. sadece eleştireceğim konu fiyatı bence 50tl daha ucuz olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tam fiyat performans ürünü...

    Eşime aldım gayet de güzel ancak stabil şekilde çalışması için telinize bagladiktan sonra güncelleyin arka arkaya 3 güncelleme. İyi günler de kullansın eşim 😊

  • HepsiB. aracılığıyla
    kaliteli

    Kaliteli ve bağlantı problemi yaşamadan kullanıyorum. Gerçekçi veriler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün

    Ürün tam anlamıyla muhteşem mate 20 pro ile kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. Yalnız ben buna ekrana koruyucu almak istiyorum da nereden alabilirim bilmiyorum Bi tek o sıkıntısı var. Çizileceğinden demiyorum sadece çok önem veririm de

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ekran kalitesi güzel, telefon bağlantısı kolay. Diğer özellikleri için biraz kullanmak lazım. Nabız sayar doğru hemşire olduğum için diğer bileğimden de ben saydım eş zamanlı. Adım sayar huawei health gibi güvenilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürünü aldım, kaliteli ve orjinal. Hareket etmeye teşvik ediyor. Titreşimle arama, alarm gibi uyarı özelliği, arayanı, watsapp veya diğer uygulama bildirimlerini görebiliyorsunuz. Düşünmeden alınabilir. Tek sıkıntım aras kargoydu. Her zamanki gibi, ürünü teslimat zamanında ulaştırmadılar. Aras kargo harici bir kargo seçeneğiniz varsa onu değerlendirin derim. Tek sıkıntısı türkçe karakter desteği var fakat, dili ingilizce. Umarım Türkiye pazarına girmiş huawei bu konuda sorumlu davranır ve Türkçe arayüz güncellemesi yapar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet başarılı

    Ürünü farklı bir kanaldan aldım. Genel görüşüm tam bir fiyat performans ürünü, mi band 3 ve bunun arasında kalarak bu bandı seçtim. mi band 3'e göre ekranın daha büyük olması ve renkli ekran ekstra güzel. Ayrıca su geçirmez bu da önemli. 1,45 saatte şarj oluyor ve sürekli bluetooth bağlı halde tam bir hafta gidiyor. Kalp ve antreman özellikleri güzel çalışıyor. Özellikle uyku kalitesi özelliğinde verdiği detaylar ve öneriler çok hoşuma gitti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Samsung Note 4 ile beraber kullanıyorum. Telefonunuzun bluetooth'unu açıp, Huawei Health programını indirip programın içindeki cihaz ekleden (+) bilekliği eşleştirme yapıyorsunuz. 70-80 m2lik bir alanda diğer odalarda bulunsam bile bağlantı kopması yaşamıyorum. Çekim sınırlarına yaklaşırsanız kısa süreli kopmalarda sinyali bulunca kendiliğinden bağlanıyor. Uzun süreli kopmalarda Huawei Health programını çalıştırınca otomatik bağlanıyor. Ben spor fonksyonlarını kullanmıyorum. Sadece adım sayar açık. 2 gündür kullandığım için şarj ne kadar gidecek tahmin edemiyorum. Huawei Sağlık programının içinden şarj seviyesini rakam olarak görebiliyorsunuz. Gelen aramayı reddetme ve sessize alma seçeneği var. Reddetme seçeneği çalışıyor fakat ekrana bir kere dokunduğunuzda sessize alma özelliği şu an benim telefonumda çalışmıyor. Saati sessize alıyor fakat telefon çalmaya devam ediyor. Yazılım güncellemesiyle düzeltileceğini ümit ediyorum. Hangi programlardan bildirim alabileceğinizi seçebiliyorsunuz. Gelen mesajların, örneğin WhatsApp ekranına göre 5-6 satırlık bir kısmını okuyabiliyorsunuz. Bana göre yeterli. Mesajları saatten okumaya çalışmak gerçekten işkence. Mesajı telefondan okursanız aynı anda saatte de okundu olarak güncelliyor. Türkçe karakterler gözüküyor. Parlaklığı 2. seviyede kullandığım halde güneşin altında bile ekran çok net görünüyor. 'Kolumu kaldırdığımda saati göster' özelliği mükemmel çalışıyor. Titreşim şiddeti benim için biraz sınırda. Ayarı yok. Biraz daha şiddetli olabilirdi. Plastik ve silikonu oldukça kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    beklentilerimi fazlasıyla karşıladı , spor yürüyüş ve uyku takibi çok güzel. çok da kaliteli bir duruşu var kolda. almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Nabız takibi

    Kargo hızı, ürün paketlemesi tam puan. Ürün şık ve kullanışlı. Yalnız sürekli nabız takibi çalışmıyor. Bu özellik aktif hale gelmiyor. Forumlardan öğrendiğime göre uygulama yazılım hatası. Daha sonra güncelleme ile giderileceğini umuyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Cihaz Türkçe Arayüze Sahip Değil

    Merhaba, Alacak olan arkadaşlar şunu dikkate alsınlar, cihazım arayüzü Türkçe değil ve Türkçe yapamıyorsun ama bu kullanıma engel değil. İngilizce bilmeni gerektirecek bir durum olmuyor yani. iPhone X ile kullanıyorum gayet güzel çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    kızım için almıştım çok beğendi teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Oğluma doğum günün hediyesi olarak aldım ürün görseldeki gibi ve özellikleri de iyi paketleme de güzeldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli, işlevsel

    Cihaz kaliteli malzemeden ve şık duruyor. Özellikleri de tatmin edici. Türkçe karakter desteklemesi çok iyi. Titreşimi güzel. Oldukça kullanışlı hayati kolaylaştıran bir cihaz. Tema 4 çeşit demişler. Huawei sağlık uygulamasından cihazin güncellemesini yapın. Gelir gelmez peşpese 2 guncelleme aldı. Şuanda 8 tema var umarim daha da arttirilir. Honor band 5 teki tema gelirse güzel olur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    Ürün anlatıldığı bütün özellikleri taşıyor. Ekran amolet istediğiniz güneş ışığında bakın gayet net. Şarj çok iyi inanın en son nezaman takmışdınız unutacaksınız. 7 adet ekran değişikliği varbütün veriler doğru gösterip suya girmekle alakalı hiç bir sıkıntısı yok..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Honor Band 4 Kordon Lacivert Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Honor Band 4 Kordon Lacivert Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat