Hoover WDXOA 595AHC5-S A 9 kg Yıkama 5 kg Kurutma 1500 Devir Çamaşır Makinesi Yorumları

Hoover WDXOA 595AHC5-S A 9 kg Yıkama 5 kg Kurutma 1500 Devir Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(44 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Sessiz Fiyat Performans ürünü

    sessiz inverter motoru teknolojik . çamaşırı tartıp su alması tasarruflu , fiyat performans ürünü ayrıca NFC özelliği aktif edildikten sonra extra 1 yıl daha garanti olayı da güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet güzel

    Baya araştırdım dörtdörtlük kampayla güzel bir indirimle geldi gerçekten 9kg olmasına ragmen boyutu diğer makinelerden küçğk kazan derinliği az ama ağzı geniş ve yukarı aşağı boyutu fazla olduğu için rahat rahat çamaşır konulup alınıyor. 2 haftadır kullanoyoruz sesi çamaşır yıkarken sadece çamaşır düşme sesi geliyor motoru inverter olduğu için sesi yok 1000 devirde sıkarken bile eski makinanın yıkama sesinden az çok rahatsız edici bir sesi yok. Hatta gayet az. Titreşim ve yürüme demişler ama ğzerine biraürü eşya koymama rağmen 1000 devirde bile yürüme ve üzerindekileri sarsmıyor. Eski makineye görede gayet hafif. 59 dakikada yıkama kurutmasıda güzel 1.5 kg altı çamaşırları yıkayıp kuruttu 1 saat sürdü. Ütü kuruluğunda kotun beli cok belli belirsiz nemliydi diğer pamuklu ve çamaşırları tamemen kuruttu. Rahat giyilecek şekildeydi. Şimdilik memnunum. Youtube videoları ve yorumları okuduğumda biraz çekinmiştim çok memenun olanda var hiç memnun olmayanda ama şuana kadar sıkıntı olmadı. Eğer bozulmadan da kullanırsak tam bir fiyat performans ürünü diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Aldığınıza asla pişman olmayacaksınız diyebilirim.Öncelikle kargo firmasına ilgisi için çok teşekkür ederim.Makinem geldikten sonra ayrıca teknik servisin ilgisi alakası çok güzeldi.Gelelim makineye; makineyle deneme yıkaması yaptım sanırım saat ayarlama konusunda biraz araştırmam lazım onun dışında muhteşem yıkama ve kurutma sonrasında mis gibi kokan çamaşırlarınızı içiniz rahat bir şekilde dolabınıza koyabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyiki almışız

    2 günde teslim edildi hemen kurulumu da yaptırdık servisi de iyiydi ve ilgiliydi. Makine bizim eski makine den daha kapasiteli olmasına rağmen daha hafif ve daha küçük ayrıca çok sessiz çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika Bir Ürün

    Ürün çok kullanışlı. Çamaşırlar tertemiz çıkıyor ve sesi hiç rahatsız etmiyor. Kuruluma gelen arkadaşlar her şeyi en ufak ayrıntısına kadar anlattı. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ALDIGIM ÜRÜNDEN ÇOK MEMNUNUM

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Almadan önce tedirgindim nasıl çıkacak bu fiyata diye ama bence başarılı bir makine. Yıkaması kurutması gayet güzel (kitapçıkta yazan sınırlara uyulduğunda). Fiyatının bu kadar düşük olmasının sebebi çok fazla plastik parça kullanılmış olması ama hiçbir sıkıntı çıkartmadı 15 gündür her gün çalışmasına rağmen.

  • HepsiB. aracılığıyla
    koca kapasite küçücük makine

    makine önceki makineme kıyasla çok küçük geldi bana. Derinliği hiç yoksa 15 cm daha az boyuda kısa. Dar banyom için biçilmiş kaftan. Makineyi denemedim ama bu özellik bu fiyata biraz zor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    makine deil robot :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Ürünü pazar günü aldım salı teslim edildi. 5. Kat'a sorunsuz taşıdılar. Servis gelip kurulumu yapacak. İşallah memnun oluruz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Makinaya sesli çalışıyor diyenlere hayret ettim daha ne kadar sessiz olabilirki sadece deterjan bölümünde su verirken ses geliyor oda rahatsız edici bile değil yani servis herşeyi ile anlattı kurulumunu yaptı tek sorun biraz geç gelmesiydi oda yoğunluktan dolayı anlayış gerekir d3ğilse herşeyi ile mükemmel çamaşırlara göre devrini ayarlayın yeter zorlamaya gerek yok makinayı fazla doldurayım derken sadece iyi yıkanmasını engellemeyin.aldığıma pişman değilim

  • Media Markt aracılığıyla, 27.12.2020
    Harika

    Piyasanin en ekonomik makinesi dir kendileri

  • Media Markt aracılığıyla, 25.12.2020
    Hoover wdxoa

    Fiyat/performans açısından oldukça başarılı bir ürün

  • Media Markt aracılığıyla, 27.11.2020
    Harika

    Ürün gerçekten müthiş. Tüm programlarını kullanıyoruz. Kesinlikle tavsiye ederiz. Hayatı gerçekten kolaylaştırıyor. Enerji sarfiyatı neredeyse hiç yok.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.08.2020

    Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum.. Yıkaması güzel ama sürekli arıza veriyor. Her sene bir masraf kapısı açıyor bana. Üçüncü yılında beyni değiştirildi ve iyi bir para verdim . 4 , üncü yılında başka arızasından dolayı servis ücreti dahil tekrar bir masraf ödedim. 5.inci yılındayım sıkmaya geçmiyor. Servisi aradım bakmak için 70 tl ücret istendi. Artık servis gelince hangi parçası değişecek ve kaç tl tutacak allah bilir... Aldığıma pişman oldum diyebilirim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2020
    Hoover

    Ürün belirtilen süre içerisinde geldi ürün gayet güzel şık ama Türkçe kullanma kılavuzu yok resmi siteden indirip bakabildik programların tamamı İngilizce yazılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2020
    Çamaşır makinesi fiyatına kudurmalı çamaşır makinesi

    Çamaşır makinesi fiyatına kurutmalı makine alıyorsunuz ki bence çok uygun. Gürültü yorumları tereddüt yaşamama sebep oldu ama üretici sıkmada 80 db ses bilgisi veriyor ki sıkma da ses seviyesini ölçtüm 80 db. Bu da beni rahatsız etmeyen bir ses. 460 tl fark ödeyerek garantiyi 7 yıla uzatmak mümkün. Elbette daha iyi makineler mevcuttur. Ama uygun fiyata kudurmalı makine isteyenler için kaçırılmayacak fırsat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2020
    Beş Yıldız

    3 Günde Geldi İndirimli Fiyattan Aldım Tşkr Ederim Faturası ve Seffaf Paketlenmiş bir Şekilde Geldi Tavsiye Ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2020
    Düşünmeyin bu fiyata kaçırmayın

    Ürün, özellikle kurıtma da harika. Dolap kuruluğu dediğinizde direk makineden dolaba. Ütü kuruluğu dediğinizde ütü masasına koy ütüle. Aynı indirimdeyken kıstırıp almıştım bu fiyat çok iyi. Ayrıca ürün eski 5kg makinem ile aynı boyda. Ses konusunsa gayet başarılı 1500devirde çalıştırırsanız elbette ses olucak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2020
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre çok güzel bir ürün tek eksi tarafı ürünün kurutma yaparken çamaşırları biraz fazla karıştırması Bu da sadece kazaklarda biraz problem yapıyor bunun haricinde tavsiye edebilirim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hoover WDXOA 595AHC5-S A 9 kg Yıkama 5 kg Kurutma 1500 Devir Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hoover WDXOA 595AHC5-S A 9 kg Yıkama 5 kg Kurutma 1500 Devir Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat