Arçelik 6354 I A+ 5 Program Bulaşık Makinesi İnox Yorumları

Arçelik 6354 I A+ 5 Program Bulaşık Makinesi İnox yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Ses DB

    Ürün beklenenin çok altında. Almadan tekrar tekrar düşünün desibel yazılan gibi 48 değil 65-70 arasına çıkıyor. Mutfaktan yatak odasına ses geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    HARİKA BİR MAKİNA

    Afaki yorum yapılmış , makineyi aldım kullanıyorum. Mükemmel temizlik , sesi normalin altında, kurutmasi gayet iyi. Bu makinanın bir tık iyisindekj özellik filtrenin kendini temizlemesi ve iyon göndererek kokuyu baskilamasidir. Bu makinada ise üç ayda bir filtreyi elimizle musluğa tutarak temizlememiz gerekiyor olay bu. Almadan önce diğer Alman markalarini bizzat yerinde inceledim. Bu daha sağlamdı , diğerleri oyuncak gibi işçiliği iyi görünmüyordu. Fonksiyonları gayet güzel ve şık. Servis olayı on numara. Gelip iyiden iyiye anlattılar. Diğer markaların saç kalınlığı çok inceydi. Arçelik hakkını vermiş , işçiliği gayet güzel olmuş. Tam Dolu makinayı yarım yükle denenedim gıcır gıcır yıkamış daha ne isteyeyim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.06.2021

    10 mart 2021 de makinanın garantisi bitti.21 mayıs 2021 makine arıza verdi. Çok güzel zekice

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.11.2019

    Bardak koruma programı var deniyor bütün bardaklarimi kireç lekesi yaptı misafire kullanmaya utanıyorum kirli diyecekler diye. Çalışırken çok ses çıkarıyor kulaklarınızı yorarcasina. 21 senelik bulaşık makinemi arar oldum. Servis cagirıyorum. Her eleman ayrı bir bahane uyduruyor. Velhasılı çok pişmanım aldığıma, almayın derim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.11.2018

    Berbat sakın almayın

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.07.2018

    Çok kötü bir makine bu kadar kötü bir makineye rastlamadim 50 yildir ilk defa berbat bir urun denk geldi hele servis makinedende kötü acemi bir tekniker gondermiş sökedeki servus birde ukela arçelik6354I sakın almayin.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.07.2018

    2 yıldır kullanıcıyım Perfonmansı cidden cok kötü durulama suyu bılanık en önemliside zehirlemez sirke kullnmasam bulaşıkları kullanamam makina bittikten sonra extradan sade durulama yapıncada kurutma yapmıyor bulasıkları temiz cıkarmıyo hemde en kıyak bulaşık deterjanları kullnmak ne fayda ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2017
    Eksi ve artıları var.

    Son iki yıl içinde kendim ve ailemden dört farklı marka makine kullandım. Bu da başarısız ürünler arasında. Kurutma performansı iyi değil. Ekstra kurutma seçeneği de yok. Servis, normal daha iyi kurutma için parlatıcı kullanın diyor. Benim gibi parlatıcı kullanımını sağlıklı bulmuyor ve bulaşıklar kuru olsun istiyor iseniz, bu gruba ait marka ve benzer modellerini tercih etmeyin. Yıkama performansına diyecek sözüm yok gayet iyi. Programları fonksiyonel diyemem. Ekstra kurutma, durulama gibi ek programlarda olmalı idi. Program süreleri belirtilenden çok uzun sürüyor. 30dk olması gereken hızlı program bir saat ve kurutmasız. 58 dk programı 1.35 Otomatik program az kirli bulaşıkda bile 3.50nin üzerinde. Diğer program performansları da çok farklı değil. Tabi servis ona da normaldir deyip geçiyor. Servis sıvı deterjan kullanımını önerdi tablet erimiyor diyerek. Ve nerede şu markayı kullanın gerisi bozuyor karışmayız demeye getirdi. Fakat biz tablet deterjan kullandık bir sıkıntı yaşamadık. Makinenin içi çelik pervaneler plastik. Üstü galiba gerçek inox öyle bir iz görmedim. Fakat elin değdiği düğmelerin plastik olduğunu unutmamalı. Kapağa bir temas olmuyor zaten. Gerisi görüntü. Sepet derinliği ve kullanım ergonomisi iyi. Servis yıkamadan sonra kendini kapatmaz demişti. Ama kapatıyor. Not olarak, ürünü tercih etmemizde markanın ve servis destek seçeneklerinin de etkisi oldu. Yabancı menşeili bir ürün kullanırken pahalı tamirat masraflarından çekmiştik. Sonuç olarak birbirine benzer ürünler ve ürün gruplarında yakın sonuçlar olacağını göz önünde bulundurmak lazım. Umarım faydası olur.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 6354 I A+ 5 Program Bulaşık Makinesi İnox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 6354 I A+ 5 Program Bulaşık Makinesi İnox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat