Xiaomi Redmi Note 8 64GB 4GB Ram 6.3 inç 48MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Xiaomi Redmi Note 8 64GB 4GB Ram 6.3 inç 48MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(12069 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    süper hızlı hepsiburada

    ürün orjinal Xiaomi Türkiye garantili geliyor gece 23 00 da sipariş ettim gündüz 11 00 da elimdeydi ilk açan siz oluyorsunuz piyasaya göre fiyatı çok uygun ben çok araştırdım gönül rahatlığıyla alabilirsiniz teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    HIZLI VE GÜVENLİ KARGO. ÜRÜN HARİKA KUTU İÇERİSİNDEN ORİJİNAL SİLİKON KILIF ÇIKIYOR. MAVİ RENK TELEFONA ÇOK YAKIŞMIŞ TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel Telefon / Kötü Kargo

    Telefon beklediğim gibi oldukça güzel. Hepsiburada düzgün çalışıyor. Fakat teslim almak için Ptt Kargo gibi "gevşek" bir firmanın keyfini beklemek gerekebiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    urun güzel,kargo hızlı.Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kesin okuyun

    Telefon daha bugün geldi herşey iyi hoş fakat sürekli wifi kopuyor(1 dk bile sürmeden defalarca kopuyor) evdeki hiçbir cihazda bu durum yokken yeni alınan cihazda olması..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    hızlı kargo..ürün güzel ama biraz alışmak lazım.. konuşurken sanki ses biraz kısık geldi ayarlardan en üst seviyeye çıkarmama rağmen daha önce kullandığım telefondan düşük gibi... bunun dışında güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    kalite kendini belli ediyor.

    telefon cok iyi. tam anlamiyla fiyat/performans urunu. ekran buyuklugu gayet guzel. kamerasi kotu

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok beğendim

    görseli ve özellikleri çok guzel. yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. şimdilik memnun olmadığım bir özelliği yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok Klas

    telefon gerçekten verilen bedeli hak ediyor görünüş itibariyle çok güzel mavisini aldım renkler çok hoş. arka kamera kılıf takınca hiç abartılı durmuyor . ön ve arka kamera gerçekten tatmin edici.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hızlı ve ucuz 👍başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün güzel, sadece kulaklık eksik :)

    Ürün elime ulaştığı ve gayet güzel görünüyor. Tek sorun kutu içerisinden kulaklığı çıkmadı. Müşteri hizmetlerine bildirdim ve kulaklığı göndereceklerini bildirdiler. Ürünü jet olarak satın aldım dün akşam saat 21:00 civari sipariş verdiğim ürün bugün öğlen geldi. Kargo süreci çok iyiydi. Şuan sadece kulaklığımı bekliyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans Telefonu

    Ürün cidden güzel kameraları için almıştım cidden harika kameralara sahip alışmak biraz zaman alcak menülerine ama ben beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Uygun, hızlı alışveriş.

    Tam not 7 alacakken 8 çıktı ve satın aldım iyi ki almışım.Telefon ilk etapta büyük ve ağır gelse de kısa sürede alışıyor insan pahalı telefonlara on basar.Kullanımı keyifli. Kutunun içinden kulaklık çıkmıyor olsaydı güzel olurdu Sadece şeffaf koruyucu kılıf çıkıyor.Telefon hızlı şarj özelliği olmasına rağmen adaptörü normal keşke hızlı şarjı olsaymış.Kargo normal sürede geldi fakat kargo kolisinin köşesi açık şekildeydi bariz şekilde zorlanmış bakılmış içine .Artık hepsiburada çalışanları mı yaptı yaksa bana getiren dağıtıcı mı açtı anlamadım ama rahatsız oldum.Yani gizlilik sıfır mahremiyet gerektirecek bir ürün alınmaz kesinlikle.Hiç ellemeden eski telefonla hemen fotoğrafını çektim.İsteyen baka bilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün güzel

    Telefon çok hos tek eksigi kamera cıkıntısı ve kargonun işinde durust olmaması

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gayet kullanışlı bir ürün fiyatını sonuna kadar hak ediyor bitti bitiyor saticisina ve hepsi burada ekibine teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Ürün kısa sürede elime ulaştı.Kurulumu yaptım.Herşey yolunda gözüküyor.Cihaz görünüm olarakta performans olarakta gayet güzel,tavsiye ederim.BittiBitiyor satıcısına teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok hızlı kargo & süper ürün

    İzmir'de oturuyorum ve sipariş verdikten sonra henüz 24 saat geçmeden kargo elime ulaştı. Bu konuda satıcı gerçekten çok hızlı. Ürünün paketlemesi yeterli olsa da güvenlik amaçlı biraz daya iyi olabilir. Telefon ise bu rakamlara piyasada bulunan en iyi performans ürünlerinden biri. Özellikle kamerası, donanımı ve kullanımı gerçekten mükemmel. Bütçeniz bu aralıklarda ise Xiaomi Türkiye garantisi ile rahatlıkla tercih edilebilir

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Cihaz güzel mağaza fiyatının çokta altında bir fiyatla aldım ama hala belirtilen sürede ulaşmadı kargo sıkıntılı sanırım cihazı kullanınca daha detaylı yorum yapabilirim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Salı günü sipariş verdim Çarşamba günü elime ulaştı kargolama ve cihaz çok güzel teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim

    Ürün çok hızlı bir şekilde ve garantili olarak teslim edildi. Ürüne gelirsek, Kamera çıkıntısı dışında ( o da kılıf ile halledilir) her şeyiyle hızlı ve muhteşem bir telefon.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Redmi Note 8 64GB 4GB Ram 6.3 inç 48MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Redmi Note 8 64GB 4GB Ram 6.3 inç 48MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat