Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB 6GB Ram 6.53 inç 64MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB 6GB Ram 6.53 inç 64MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(7687 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim.

    6s' den sonra bunu kullanmaya başladım. Hız, kamera, pil ömrü gerçekten harika. Oldukca memnun kalacağınız bir telefon diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    2 hafta olacak ve gayet memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hayal edilen gibi değil

    Ürün reklamlar ile iyice şişirilmiş bende alacaktım mağazada gidip inceledim kamerası sadece sözde güzel benim beklentimi karşılamadı hayal kırıklığına uğradım arayüzünü de biraz geliştirilmeli. Reklamlardan sonra gelen zamlar da iyice caydırdı telefonu almaktan

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika Bir Ürün

    Bu fiyata bu özelliklerin bir araya geldiği başka bir telefon yok galiba. Kamerası, şarj süresi, işlem hızı, her şeyi ile harika bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Aşırı tavsiye

    2019-2020'nin en çok satan telefonu olacağını düşünüyorum. Her anlamda iyi bir telefon. (Batarya,hafıza, işlemci, RAM, kamera) İhtiyaçlarımızı ve bu cihazlarla yaptıklarımızı göz önüne alalım ve ona göre telefon seçimi yapalım. Şu telefonla yapamayacağımız hiç birşey yok. Paranız cebinizde kalsın, yazık etmeyin. Kesinlikle alın, pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatının düşmesi lazım

    Ürünün ücreti gerçekten yüksek düştüğü taktirde almayı düşünüyorum bu fiyatlara alternatif çok telefon var fakat yan ürün olan bir telefonun bu fiyatlara satılması biraz zor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    cok fazla isiniyor tavsiye etmem

    telefomun videolarini izleyerek aldim. isinma sorunundan cok kisi bahsetmis ama.abarttiklarini dusunuyorduma ama gercekten inanilmaz cok isiniyor. bu paralar verilmez bu cihaz icin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika telefon

    hemen sipariş verdim bu fiyata rakiplerinden çok önde. kameresı muazzam

  • HepsiB. aracılığıyla
    Isınma sorunu

    Cihazın inceleme videolarına baktığımda hepsinde ısınma probleminden bahsediyorlardı

  • HepsiB. aracılığıyla
    bakalim

    telofonu araştırdım bu fiyatlara en uygun cihaz. kullandıktan sonra yorum yapacagim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı Kargo

    Sipariş verdikten 1 gün sonra elime ulaştı. Telefon iyi gibi kullandıkça öğreneceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata mükemmel

    Pazar akşam 9 da sipariş verdim salı günü teslim aldım(izmir). Kargo hızlı ve güvenliydi. Cihaz gercekten bu paranın 2 katı performans segiliyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    sipariş verdim

    bu telefonu sipariş ettim bugün.Aynı gün kargoya verildi.Araştırıp buna karar verdim.Hem fiyat hem de performans olarak çok iyi.Bence kaçırılmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper ötesi bir cihaz

    Telefonu 4.11.2019 tarihinde sipariş verdim 6 kasım da elime ulaştı. İlk izlenimlerim çok iyi cihaz çok hızlı kamerası falan süper. İçinden çıkan kılıf güzel eğer kılıf almadıysanız sizi idare edecektir. Alırken tereddütlerim vardı ama elime alınca hepsi yok oldu. almayı düşünüyorsanız kaçırmayın alın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi

    gerçekten iyi.iphondan sonra biraz alışmak gerekiyor.tavsiye ederim.nfc,mi kumanda ve birçok farklı özellikleri de cabası.bu fiyata iPhone 11e kafa tutabilen bı telefon.sarzida çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    xiaomi redmi note 8 pro

    bu fiyata ancak bu telefon alınabilir.şiddetle tavsiye ederim.oyunlarda takılma yok.telefonda ısınma normal derecede şarj olurken bile ısınıyor unutmayın...bence alınacak en iyi telefon

  • Trendyol aracılığıyla, 06.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    harika bı telefon uzun zamandır kullanıyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 25.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün beklediğimden güzel cikti . tüm özellikleri 5 yıldız i hakkediyor. şiddetle tavsiye ediyorum. Bu arada paketleme daha bir özenli olabilirdi ama paketime bir şey olmadan sağ saglim elime ulaştı Tesekkurler TRENYOL ♡

  • Trendyol aracılığıyla, 25.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün sorunsuz elime ulaştı satıcı oldukça ilgili çok memnun kaldım

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2022
    Garanti.

    Öncelikle merhaba. Sizden Xiaomi Redmi note 8 pro telefon (Türkiye garantili) başlığı altında satın almıştım fakat servise gönderecektim ve türkiye garantili olmadığını öğrendim. İnsanları neden kandırıyorsunuz? 25.06.2021 tarihli siparişim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB 6GB Ram 6.53 inç 64MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB 6GB Ram 6.53 inç 64MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat