Apple iPhone 8 Plus 128GB Yorumları

Apple iPhone 8 Plus 128GB yorum ve tavsiyeleri

(887 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Bu telefonun hem şarjı uzun süre gidiyor hemde portre çekimlerinde ciddi anlamda kaliteli bir görüntü alabiliyorsunuz o yüzden çok memnun kaldığımız doğru

  • Son derece başarılı bir telefon ve kesinlikle tavsiye ederim 2-3 sene öncesinin bile olsa hala iş görecek kalitede olduğu aşikar ve bunun yanında kamerasına bayılıyorum ne desem az.

  • Merhaba herkese öncelikle. 128gb hafızası gerçekten iyi oldu. renk olarak iyi bir ürün seçtiğimi düşünüyorum. cam kısmı çok güzel olmuş, ekranı çok büyük olduğundan dolayı rahat bir şekilde kullanım sağlanıyor. Çok teşekkürler Apple garantili ürün yolladığınız için.

  • Neredeyse bir aydır kullanıyorum birçok güncel modele taş çıkartır. özellikle 128gb hafızasını seçtiğime çok memnun oldum. Çünkü güncelleştirmeler ve performans yüksek olduğu için oyunlar indiriliyor. Bu yüzden hafıza çok gerekli. Ekran büyük arka kısmı cam. hem şık hem de tutuşu kolay. özellikle arka kısmının fotoğraf performansını da çok beğendim. odaklama yüksek ve fotoğraflar çok kaliteli

  • Ne zamandır iphone istiyordum ve sonunda kavuştum. Çok güzel bir telefon. Aslında gold rengini alacaktım ama rose gold daha hoşuıma gittiği için aldım. Kameraları çok iyi. Arka kamerası çok iyi fotoğraf çekiyor. Ön kamerası da başarılı.

  • Çok güzel bir telefon ve çok güzel fotoğraf çekiyor. Arkadaşımda görüp beğenmiştim. iphone almalıydım artık ve ilk izlenimim mükemmel olduğu yönünde. Kesinlikle çok güzel bir görünüşü ve fotoğrafları var.

  • Daha önce kullandığım telefonda 8 Plus modeldi kaybettiğim için ve çok memnun kaldığım için yine aynı modeli tercih ettim sadece eski telefonumda depolama alan çok düşüktü ve sürekli yeni şeyler yüklerken eskilerin silmek ya da yedeklemek zorunda kalıyordum özellikle 128gb tercih ettim Böylece rahatlıkla arşiv yapabiliyorum performans yüksek Ekran büyük oyun oynaması Bu yüzden diğerlerine göre daha keyifli sosyal medya kullanımı da öyle arka kamerada iyi

  • Apple kalitesinde bir ürün kesinlikle diyebilirim çünkü mükemmel bir kamera sistemi var ve bunun yanında kullanabileceğiniz özelliklerinden bir tanesi de kablosuz şarj olayı. Şarjının uzun süre gitmesini istediğiniz bir telefon arayışınız varsa bu üründen kesinlikle vazgeçemezsiniz ve 128 gigabyte'ın altında kesinlikle almayın


  • Tavsiye ederim

    Süper bir telefon hayatımı kolaylaştırdı

  • uzun süredir telefonumu değiştirmiyordum. Kullandığım 6s plus modeli de eskidi artık. Onu rafa kaldırdık bununla devam ediyorum. Çok güzel ve sağlam bir telefon. Kullanımının rahat olduğunu zaten biliyorum. Tavsiye ederim.

  • Apple kalitesinde bir ürün kesinlikle diyebilirim çünkü mükemmel bir kamera sistemi var ve bunun yanında kullanabileceğiniz özelliklerinden bir tanesi de kablosuz şarj olayı. Şarjının uzun süre gitmesini istediğiniz bir telefon arayışınız varsa bu üründen kesinlikle vazgeçemezsiniz ve 128 gigabyte'ın altında kesinlikle almayın

  • hem fotoğraf kalitesi hem de cam tasarımı bir numara diyebilirim. odaklaması yüksek fotoğraflar net ve arkasını flu yapmak çok kolay. kalite yüksek oluyor bu yüzden de 128 GB hafıza en iyi seçimim olmuş. tavsiye ederim. cam tasarımı var ama sağlam diyebilirim. hızı çok iyi tüm güncellemeleri aldım bana mısın demedi. çok sevdim.

  • Öncelikle böyle güzel kamerası olan bir telefon istiyorsanız 128gb kesin almanız doğru tercih olacaktır video fotoğraf oyun ve programlardan dolayı telefon çok iyi çalışıyor cam tasarımı güzel parmak okuyucusu çok hızlı bir telefon. portre modu ayrıca keyifli.

  • aldım 2 gün içinde elimde oldu teskkur ederim çok hızlısınız. suan bi sıkıntı yok telefonumda cok güzel çekiyo

  • Hem Ekran büyük hem de 128gb hafıza sayesinde kartta takılamayan bir telefon olduğu için rahatlıkla her şeyi depolayabiliyorum özellikle arka kısmında bulunan sesli kamera sayesinde dedi hem video çözünürlüğü ve kalitesi hem de canlı ve net fotoğrafını çekiyor Hatta düşük ışıkta bile Canlı net fotoğraf çekti için flash patlatmaya gerek kalmıyor batarya kapasitesi de yeterli geldi şarjı 1 günden fazla rahat yetiyor

  • İki aydır çok mutlu şekilde kullanıyorum. Rengi ve arkadaki kısmı çok güzel görünüyor. Kapak olarak şeffaf bir kapak aldım. Telefonun fotoğraf çekmesi çok heyecan verici. Portre fotoğraflarını çok güzel çekiyor. Ön kamerası da selfie için iyi. Ben sevdiğim ve iphone kalitesini bildiğim için aldım. Herkese tavsiye ederim.

  • A 11 işlemci kullanılmış oldukça hızlı aynı anda birçok uygulamayı kullanıyorum ve hızda hiç sorun yaşamıyorum. hafızası 128 GB hem kişisel bilgiler için hem de işle ilgili belgeler için yer var. ekranı büyük şarjı çok fazla kullanmama rağmen bir günden fazla gidiyor.

  • bu çok iyi bir ürün herkese tavsiye ederim rengine ise bayıldım. favori telefonum oldu.

  • Her özelliği ile mükemmel bir telefon diyebilirim. ekranı büyük depolama alanı çok geniş. televizyon izlemeyi sevmiyorum istediğim filmleri yükleyip her ortamda rahatça izliyorum ekran kalitesi çok yüksek bu sayede video ve film izlemek daha keyifli kamera görüntüsüne zaten bayıldım mükemmel netlikte çekimler yapıyor hem de her ışıkta.

  • Gayet şık ve kullanışlı kamera konusunda muhteşem

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple iPhone 8 Plus 128GB kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple iPhone 8 Plus 128GB yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat