Arçelik 2052 DY 210 Lt A+ 5 Çekmeceli Derin Dondurucu Yorumları

Arçelik 2052 DY 210 Lt A+ 5 Çekmeceli Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.02.2020

    8 çekmeceli dondurucu aldım cekmece yakılan duvarda iki yerde kırık çıktı her yere baş vudum dolabı değişmiyor böyle kullan diyorlar neden kullanayım tüketici hakem e baş vurdum hiç sonuç yok sakın kimse Arçelik almasın ürünün arkasında durmuyorlar hep hatalı çıkıyor hiç tavsiye etmem zor durumda kaldım mağdurum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.10.2018

    7 yıl garanti var sözde 2. Yıl bozuldu. Tamir dediler aldılar gittiler geldiler hala bozuk çalışmıyor ne arayan var ne soran. 40 gün geçti yatıyor dolap. Dayanıklı tüketim malı sözde 2 yılda bozuluyor, onu geçtim yapamıyorlar ve ilgilenmiyorlar. Hiçççç tavsiye etmem ürünü de markayı da

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.09.2018
    "güzel ve sessiz"

    Olumlu yönleri: Ürün güzel. kıllanılan malzeme kaliteli. Her ev için ideal. Çekmece sayısı ve hacmi yeterli.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.09.2018
    "super super"

    Olumlu yönleri: Çok beğendim tüm yiyeceklerini aldı Hatta abartıp bu akşam biraz daha barbunya ve fasulye donduracagim😍😍😍

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.09.2018
    "arçelik iyidir"

    Olumlu yönleri: arçelik iyidir Servisi yeter

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.08.2018

    2 yılı bulmadan bozuldu. 7 yıl garantısı var sözde ama Bayram zamanı bozulan ve en çok lazım olan zamanda bakacak bir servisi bile olmayan bir ürün. 5-6 gün beklememizi söylüyorlar. İçindeki herşey bozulduğu yetmez gibi kurbanı koyacak yerimiz de kalmadı bozuk olduğu ve servisi olmadığı için. Uzak durun işe yaramaz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2017
    "Ürün gayet iyi"

    Olumlu yönleri: Sesi yok denecek kadar. Alalı bir hafta oldu doldurdum bile. Buzdolabının buzluğuda rahatladı çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.09.2017
    "Arcelik orjinal ürün"

    Olumlu yönleri: Ürünün kurulumunu yetkili servis yaptı.Çekmeceler sağlam gözüküyor.Performansını kullanınca daha iyi anlayacağız.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2017

    Ben henüz almadım ama kullanan arkadaşlarım çok tavsiye etti. Ayrıca yorumbudur.com dan bak daha iyi karşılaştırırsın diye. Genel olarak özelliklerini beğendim ama belki fiyatı düşer diye beklemeyi düşünüyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 2052 DY 210 Lt A+ 5 Çekmeceli Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 2052 DY 210 Lt A+ 5 Çekmeceli Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat