Huawei Y9 Prime 2019 128GB 4GB Ram 6.59 inç 16MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Huawei Y9 Prime 2019 128GB 4GB Ram 6.59 inç 16MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(837 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Fiyatı ve performansı bakımından harika bir telefon. Rahat kullanımı ve ergonomik yapısı gayet güzel. Sadelik sevenler için çok da şık. İşlemci hızı da mükemmel. Şarjı uzun gidiyor. Gün sonundaki şarjı 60lardaydı.

  • Ürün çok geç geldi. Telefon şimdilik güzel.


  • Fiyat ve performans

    Fiyat ve performans açısından gayet güzel bir cihaz.Kullanımı ve ergonomik yapısı mükemmel.Farklı kamera özelliğiyle şaşırtıyor.Doğal ve kusursuz fotoğraflar yakalıyor.Tereddüt etmeden alabilirsiniz.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    olumsuz almayın

    y9 prime 2019 şekli itibariyle güzel gibi ama görüntü kalitesi kötü camera iyi


  • Lise öğrencisi için ideal

    Lise son sınıfa giden kızıma doğum günü hediyesi olarak aldım. Ekran boyutu ve kamera özellikleri ile yeterli hafızası uzun soluklu bir kullanım sağlar

  • En çok performansından ve depolama alanından memnun kaldım ancak tasarımı da oldukça başarılı hem ince hem de arka kasa renkleri ışıklı gibi. 128 GB hafızası sayesinde neredeyse artık hiçbir fotoğrafımı silmiyorum ya da aralarından seçim yapmak zorunda kalmıyorum. özellikle bu kadar aktif kamera kullanımıma rağmen şarjı da bir günden fazla gidiyor oyun oynadığımda da herhangi bir yavaşlama ya da takılma olmuyor

  • 128 gb olması gerçekten çok iyi telefonu kullanırken bir sıkıntı çıkmıyor şarjı uzun süre gidiyor ve kamerası gayet iyi bir telefon

  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet başarılı

    1 günde elime saglam şekilde ulaştı vetwlefon oldukça güzel bşarıkı mutlaka alın

  • hafızası bence yanında harddisk gezdirmek gibi, eski telefonumun hafızası 32GB kadardı. hiç bir şey indirip kayıt edemiyordum. bunda ise 128 GB hafıza sayesinde neredeyse internet 5 filmi aynı anda indirip iki gün internet kullanmadan izliyorum. üstelik şarjının uzun gitmesini sağlayan 4000 mah batarya sayesinde 2. günde şarj ediyorum. hem ön hem arka kamerasında da odaklama yüksek olduğundan normal çekimlerde öz çekimlerde çok net v canlı çıkıyor.

  • ekran da ve hafıza da başarılı olmuş. eşime doğum günü hediyesi aldım ve kendi çok fazla araştırarak satın aldığı için beğenmesi de 2 hafta aldı. özellikle ilk beğendiği tasarımı oldu. ben yeşili tavsiye ederim. aydınlatma var gibi güzel olmuş. hafıza 128 GB ve uzun yıllar yetecek kadar alana sahip. pop-up açılıp kapanan kamerada güvenli geldi bize ve beğendik.


  • Harika bir telefon.

    Rengi çok hoşuma gitti öncelikle. Arka kapağın tasarımı çok hoş. Kameraları da çok şık duruyor. Diğer özellikleri çok anlamasam da ekran kalitesini ve tasarımını beğendiğimi söyleyebilirim. 128gb bellek ise uzun süre fotoğraflarımı ve çekimlerimi telefonda tutabilirim demek. Ben beğendim birçok kişi de beğeneceğini tahmin ediyorum.


  • Huawei Kalitesi

    2000₺ bandında alınabilecek fiyat performans telefonlarından birisi bence. Daha düşük özellikte olup bu fiyata yaklaşanlar da var bununla aynı olup iki katı fiyatı olanlar da mevcut. 4gb ram ve 128gb hafıza bu iş için yeterli. Uzun süredir 3gb ram ve 16gb hafızalı eski bir huawei modeli g7 kullanıyordum. Onun bile performansından hala memnunum. Onu Babama verdim bunu ise kendime aldım. Tam ekran olması da benim gibi genellikle metin okuma ve iş amaçlı olarak kullanmam için iyi. Tavsiye ederim. Kullanım anlamında memnun edecektir

  • HepsiB. aracılığıyla
    kesinlikle tavsiye ederim

    Bu fiyat seviyesinde alınabilecek en iyi telefonlardan biri bence. Şarjı oldukça iyi normal kullanımda en az iki gün gidiyor. Ses kalitesi yüksek, kamerası tatmin edici daha üstünü isteyenler profesyonel kamera alsınlar. Çözünürlüğü de iyi, 6-7 bin lira bir telefona vermek istemem diyenlerin gönül rahatlığı ile alabileceği bir telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla
    GÜZEL AMMA

    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ EMSALLERİNE GÖRE ÇOK DÜŞÜK.


  • (Ürünü satın aldı)

    TELEFON MUHTEŞEM. 2430 TL ALDIGIM TELEFONU BU FİYATA GÖRMEK ÜZDÜ..


  • (Ürünü satın aldı)

    Urunu 6 ay once almistim. Bu zamana kadar hicbir sorun yasamadim. Sadece kamerasi muhtesem degil o kadar, bir puani da oradan kirdim. :)


  • (Ürünü satın aldı)

    Hiçbir sorun yaşamadım.Sapasağlam geldi.Telefon da gayet güzel ve hafif.


  • (Ürünü satın aldı)

    2500 aldım şuanda fiyat biraz yüksek ama çok güzel tlfn paketleme güzel memnunum


  • (Ürünü satın aldı)

    çok memnunuz. hızlı geldi.ambalaj iyi.


  • (Ürünü satın aldı)

    10 numara beş yıldız bir telefon

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Huawei Y9 Prime 2019 128GB 4GB Ram 6.59 inç 16MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Huawei Y9 Prime 2019 128GB 4GB Ram 6.59 inç 16MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat