Sony WH-XB900N Kulak Üstü Mikrofonlu Kablosuz Kulaklık Siyah  Yorumları

Sony WH-XB900N Kulak Üstü Mikrofonlu Kablosuz Kulaklık Siyah yorum ve tavsiyeleri

(124 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 01.08.2023
    Muhteşem

    Harika ses kalitesi var, pil ömrü çok uzun, çok rahat ve elit hissiyatı var..

  • Amazzon aracılığıyla, 10.04.2023
    Bass ve Yüksek ses

    Ses kalitesine diyecek birşey yok, bir üstü artık profesyonel kullanıma giriyor. Basslar ise proyu aratmayacak kadar iyi. Kötü 2 özelliği var, şarj olma süresi ve mikrofonları. Mikrofonları çok kaliteli olmayınca tabi gürültü önleme de biraz aşağıda kalıyo ama bu fiyata daha iyi aktif gürültü önleme ben görmedim.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.02.2023
    Fiyat Performans çok iyi.

    Bütçeniz benim gibi orta direk ise fiyat performans olarak çok iyi seçim olacaktır. Ben çok memnunum. Ses kalitesi güzel. Tabiki üst seviye modeller kadar iyi bir gürültü engelleme yok ama 2-3 katı para vermeyede gerek yok bence. Takıp müzik dinlerken ortam sesleri hiç rahatsız etmiyor. Susturma ve ses açıp kapama için dokunmatik olması çok güzel ve pratik. Çok memnunum tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.09.2022
    Sesi gayet basarili. Eski model oldugu icin uygun fiyatliydi

    Agirlik acisindan dengeli, bir ust modeli gereksiz pahaliyken, bu cihaz neredeyse ayni performansi sunabiliyor. App ile ayarlamak mumkun, tavsiye ediyorum. Driverlari alt modellere gore oldukca buyuk ve guzel.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.08.2022
    Kulaklık mikrofonu çok kötü. Normal hali kötü, bilgisayarda berbat ötesi

    Bilgisayarda hiçbir şekilde çalıştıramadım. O kadar program denedim ama olmadı.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.07.2022
    Sizi etraflıca çevreleyen bir müzik deneyimi için

    Daha önce gürültü engelleyici bir kulak üstü kulaklık kullanmadıysanız Sony WH serisinin herhangi bir modeli size çağ atlatacaktır. Sony WH-XB900N modelini 7 aydır kullanıyorum, müzik ve podcast gibi içerikleri daha kaliteli tüketmemi sağlamanın yanı sıra gürültü engelleme özelliği ile dış ortam gürültüsünden size olabildiğince izole ederek sese odaklanmanızı sağlıyor. Tabiki model yükseldikçe bu konu daha gelişmiş seviye de deneyimlenebilir ancak bütçeniz zorlanacak ise bu kulaklığı tercih etmeniz faydanıza olacaktır.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.05.2022
    Ses, Bass, Bağlantı

    Sesi temiz güzel tatmin edici, Bassları güzel fakat dinleyeceğiniz müzik türüne göre kulaklık tercih edilmeli, Bağlantı 8 cihaza kadar yapılıyor fakat aynı anda birden fazla cihaza bağlanmıyor yani hem telefonda hem bilgisayarda bağlı kalsın dediğinizde bağlantıyı kesip diğer cihazda tekrar bağlamanız gerekiyor. F/P ürünü diyebiliriz.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.05.2022
    SONY KALİTESİ

    ANLATMAYA GEREK YOK GORUYORSUNUZ

  • Amazzon aracılığıyla, 17.05.2022
    Telefon ve Boyut

    Büyük ve ortam sesini görüşmelerde karşıya çok fazla iletiyor. Ancak müzik ses kalitesi ve gürültü kesme olarak fena sayılmaz.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.04.2022
    Çok başarılı

    Klasik kulaküstü kulaklıkların yazın kulakları terletmesi dışında herhangi bir sıkıntısı yoktu, ürünü çok uzun zaman oldu alalı

  • Amazzon aracılığıyla, 25.04.2022
    KULAKİÇİ KULLANANLARIN ALIŞMASI ZOR

    Daha önce kulaküstü hiçbir kulaklık kullanmamıştım. Ancak kaybetme sorunum nedeniyle kulaküstü denemek istedim. Hantal duruşu, kabalığı, hareket kabiliyetini kısıtlaması, sesin yüksek olmaması gibi daha önce kulakiçi bluetooth kulaklıklarda yaşamadığım sorunları yaşadım. Ancak kulaküstü kulaklıkların bana göre olmadığı, fikirlerimin sübjektif olma ihtimali nedeniyle ürünün puan ortalamasına yakın bir puanlama yapıyorum. Yoksa benim nazarımda ederi 2 yıldızdır.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.04.2022
    iyi kulaklık

    sag kulaklık üzerindeki kontroller işe yarıyor, ses kalitesi iyi , malzeme kalitesi orta.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.04.2022
    Fiyatına göre iyi

    Sony'nin üst model kulaklıkları ile kıyaslandığında ANC onlar kadar iyi değil. Baslar ve tizler dengeli ve yeterli. Market uygulaması ile eq ayarları yapılabiliyor kulaklığı istediğiniz şekile getirebilirsiniz bu avantaj. Ldac codec ile flac müzik dinlemek çok zevkli. Fiyatı ucuz sayılmaz başka markalarda daha uyguna aynı özellikleri verecek seçenek varsa değerlendirmek lazım.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.03.2022
    F/P

    Sony kaliteli bir marka kendine yakışır bir cihaz

  • Amazzon aracılığıyla, 20.03.2022
    Bass Beklentisi

    Pazar öğleden sonra aldım, 24 saat dolmadan teslim edildi. MDR - XB 450 (2 yıldır) ve MDR - XB 950 (6 yıldır) kullanıcısıyım. Kulaklık geldi. Açtım. Kablosuyla telefona taktım ve her zamanki müzik listemi sıradan dinledim. Yaklaşık 100 parçayı XB 950'den daha öteye taşımadığı gibi bass doygunluğu neredeyse aynı ya da daha kötüydü. İlk amacım müzik dinlerken mümkün olduğu kadar arkadaki, öndeki ve ortadaki enstrumanları ayırt edebilmek, temiz ses almak. Nadiren de film izlerken konuşmaları duyabilmek için kullanırım. MDR - XB 950'den o kadar memnunmuşum ki bu kulaklığı deneyince bunun farkına vardım. Ya da şöyle söylemek lazım belki memnuniyet/beklenti alt ve üst sınırlar içindeymişim zaten 450 ve 950 ile.... Yani daha da ileri gitmemem gerekirmiş. Bu kulaklık 1 adım daha öteye taşımadı beni. Ayrıca müzik listemdeki bazı parçalarda istenmeyen sesler/titreşimler duydum bu kulaklıkta.... Acaba kayıtlar kötüydü de 450 ve 950 ile ben mi bunu anlayamadım ve bu kulaklık çok iyi olduğu için bana kayıtların kötü olduğunu mu gösterdi yoksa kulaklığın sağ tarafı bozuk muydu bilemedim. amazzon.com deneyimin çok iyiydi ama bu kulaklık hiç içime sinmedi. Ucuz olsa bir köşeye bırakırdım belki ama çok pahalı, iade etmek zorunda kaldım. Bunları yazarken 450 ile müzik dinliyorum ve şu an bu kulaklıkla dinliyor olsaydım da çok çok bir fark olmazdı. MDR - XB 950'ye olan aşkımı da burada ilan ediyorum. Zaten 450'yi de 950'yi arada dinlendirmek için aldım bozulmasın/eskimesin diye. Bir dahaki kulaklık macerama kadar 950'yi gözümden değil kendimden sakınırım herhalde. Kutu mu yaptırsam acaba üstüne de tüy diksem falan.. Bunun dışında BT du, yok dokunmatiğiydi, yok efendim kutusu vardı yoktu vs hiçbir fikrim yok, ilgilenmiyorum da.. Ben istiyorum ki gitar telleri titreştiğinde arkadaki kemanın giriş ve çıkış sesleri de ben buradayım desin. Parçayı söyleyenin dizinin dibinde gibi hissedeyim ya da enstrumanlar sıra sıra selam dursunlar bana koştururlarken nota peşinde... Yani bir adım öteye gitmekten kastım buydu ama olmadı yani... Ben de böyle bir değişiğim işte... SONY MDR 7506 aldim, rahata erdim. Meger ben MDR 7506'yi ariyormusum...

  • Amazzon aracılığıyla, 18.03.2022
    Sony kalitesi!

    En son ne zaman şarj ettim hatırlamıyorum bile, bitmek bilmiyor. Bütün özellikleriyle şahane! Ses temiz ve tatmin edici.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.02.2022
    Basslar çok başarılı.

    Kalite olarak diyecek bir şey yok çok güzel ses veriyor. Şarjı uzun süre gidiyor. Kulaklık çok kişisel bir şey, bana uymadı maalesef kullanmaya başladıktan 15 - 20 dk sonra kulaklarımı çok ağrıtıyordu o yüzden iade etmek zorunda kaldım. Zamanla açılacağından emin olamadım. Ama uygun kişiler için güzel bir kulaklık.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.02.2022
    Bass+bass

    Metal/Rock müzik dinleyen biriyim. Böyle bir bass etkisine daha önce konserlerden aşinayım. Pop alanında da gayet başarılıydı.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.01.2022
    Fiyatının hakkını veriyor...

    Anc gayet güzel, kulağa tam oturuyor,baslar,tizler iyi düzeyde, şarj mükemmel tavsiye ederim...

  • Amazzon aracılığıyla, 08.01.2022
    Gürültü engelleme fena değil

    Ürün kafada gayet rahat duruyor. Kafayı ve kulağı sıkmıyor. Ben makine gürültüsünün olduğu bir yerde çalışıyorum. 5-6 saat. Kafamda takabiliyorum rahatça. Gürültü önleme sistemi açık ve kapalı halı çokta fark etmiyor. Kulaklığın pedleri gayet iyi Ses kalitesine diyecek birşey yok zaten. Kaliteli ve sağlam bir ürün. Eksi yönü bulutut bağlantısı iyi hemen bağlanıyor fakat mesafesi çok kısa açık alanda 10 metre falan ama kapı arkasına gecseniz bile bağlantı kopuyor. Şarj süresini pek test edemedim. Çünkü kafamdayken az müzik dinledim. Ama fiyatlar çok pahalı ben 1500 TL ye almıştım. Şimdi 1900 TL olmuş. Bu fiyatları tabiki hak etmiyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony WH-XB900N Kulak Üstü Mikrofonlu Kablosuz Kulaklık Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony WH-XB900N Kulak Üstü Mikrofonlu Kablosuz Kulaklık Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat