JBL T205 Kulaklık Yorumları

JBL T205 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(887 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    JBL ' in ismini kötüleyen model.

    JBL isminin hakkını veremediği tek ürün bu sanırım. Kulakta durmuyor, ses kalitesi standartın altında. Görsel evet çok iyi ama bu tür kulaklıklarda kulağa iyi tutunması için silikon takılır, o bile yok. Hiç bir artısı yok diyebilirim. Tavsiye etmem.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ürün ama eksikleri var

    Ürünü philips she3205 den çok memnun kaldığım ve bu ürün de ona benzediği için aldım. Philipse çok benziyor fakat kablosu çok kırışık düzelmiyor. Philips de böyle değildi gayet düzgündü. Kulaklığı taktığımız yer de çok dik ve uzun kullanışlı değil ama ses kalitesi güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet başarılı

    Üürn gayet güçlü ses çıkışına sahip bas ve tizler gayet güzel , yorumlarda kulaktan düşme problemi oldugu yazıyordu fakat benim kulagıma tam oturdu. Kulaktan kulaga fark gösterebilir tabiki ama standart boyutlarda. malzeme kalitesi gayet iyi. Hılzı kargo için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    sıradan

    Daha önce kullanmadığım bir markaydı,denemek için aldım. Silikonlu kulaklıkları sevmediğimden hem telefon görüşmelerinde kullanmak hem de müzik dinlemek için bu tipte bir kulaklık arıyordum. Daha önceden ucuz diye aldığım Philips SHE3010WT/00 kulaklıktan hiç farkı yok. Sesi tiz veriyor. Basları biraz daha iyi verir düşünmüştüm. Bu kadar para vermenize değecek bir ürün değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    yeni aldım,ses kalitesi zayıf ve kulaktan düşüyor..Tavsiye etmiyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok Başarılı

    Daha önce yazılan yorumları anlayamadım doğrusu. Gerek ses kalitesi gerekse tasarımı, her şey çok iyi düşünülmüş. Çok uzun süredir kullanıyordum ve maalesef dün bir yerlerde bıraktım ve bulamadım; diğerlerine bakmadan bir tane daha alacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kablosu ince

    ürün güzel sadece kablosu ince. sesler gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İdare eder

    benimde tek tarafı bozuldu

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün güzel

    kulak içim dar olduğu için bu kulaklığı tercih ettim. kulağıma tam oturuyor. ayrıca mikrofonu da epey kolaylık oldu. kabloları ince olduğu için iyi korumak gerekli. bu yüzden özel kutu aldım ve dikkatli kullanıyorum. şimdilik memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    baya iyi

    ben hayatımda bu kadar güzel kulaklık görmedim. alın aldırın

  • Trendyol aracılığıyla, 09.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    inanılmaz derecede kötü . almayın ses kalitesi iyi diyenler var ve hayret ediyorum. yazık günah gerçekten çok kötü. iki kez ilgili firmaya gönderdim iletişime geçtim asla kabul edilmiyor hataları. bas olmadığı gibi cızırtılı kulağı rahatsiz eden tiz bir sese sahip. pişmanım keske almasaydım

  • Trendyol aracılığıyla, 09.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Beş para etmez çakma ürünüm diye bağırıyor birde orjinal yazıyolar utanmadan. böyle rezalet olmaz. Bugün geldi Geri iade edeceğim

  • Trendyol aracılığıyla, 07.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Alırken çok iyi düşünün bu zamana kadar 25 30 TL Lik kulaklıkları kullandım. Trendyol aracılığı ile 1 adet bundan 1 adette Jbl T110 model numaralı kulaklık aldım. Kız arkadaşım ve bende sadece 5 ay kullandık. İkisinde bozuldu neymiş kablosal sıkıntılar halledilmiyormus. Bunu bilmeden garantiye gönderdim Adem bey teslim aldı kulakliginiz tamir oldu deyip kargoladik dedi a kulaklık 15 gündür piyasada bile yok gerçi yapıldığınada inanmıyorum. Kısaca ne mağazayı ne ürünleri TAVSİYE ETMİYORUM...

  • Amazzon aracılığıyla, 05.10.2021
    Teşekkürler amazzon

    Gayet güzel bir ürün ve piyasasına göre inanılmaz ucuza geldi teşekkürler amazzon

  • Trendyol aracılığıyla, 01.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    pubg için alınabilecek bir kulaklık kaliteli

  • Trendyol aracılığıyla, 30.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sahte bu ürün, ses kalitesi berbat cızırtılı geliyor

  • Trendyol aracılığıyla, 28.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    sesi biraz dışarı vermesi dışında güzel ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 26.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Yeniden iphone kulaklıklarıma döndüm. Üzgünüm ses farkı çok net belli oluyor. O kadar para veriyorum yine çöpe gidiyor. JBL ile ilk tanışmam. 2. tanışma olmayacak.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    iyi ama bas iyi değil

  • Trendyol aracılığıyla, 23.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İlk defa JBL kulaklığım olacak diye sevinerek aldığım bir ürün olmasına rağmen performansı o kadar kötü ki hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Ya kulaklık biçiminden ya ses çıkışı yerinden bilmiyorum asla bassları tam anlamıyla duyamıyorsunuz. Bu ürüne JBL diye bu fiyatı vereceğinize gidin çok daha uygun bir fiyatlı ürün alın. Hiç memnun değilim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
JBL T205 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. JBL T205 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat