Regal CFR 200 177 Lt A+ Sandık Tipi Derin Dondurucu Yorumları

Regal CFR 200 177 Lt A+ Sandık Tipi Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Sorunsuz ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2012
    ürün kaliteli ve özellikleri cok iyi

    Ürün kullanışlı olmakla birlikte hem uygun fiyat hemde kalitelidir. Diger markalardaki özelliklere sahip ve fiyat konusunda daha hesaplıdır. Derin dondurucu arayana tavsiye ediyorum. iyi günler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2012
    fiyat ve kalite iyi

    derin dondurucu almadan çok araştırdım her ürüünü hem kullanım hem fiyat ve kalite olarak değerlendirdikten sonra karar verdim çokta doğru karar vermişim gayet iyi bir ürün hacim olarakta ne çok küçük ne çok büyük her aile için bence ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2012
    kullanışlı bir ürün

    ürün elime bugün geçti, bölmeleri ve sepeti çok kullanışlı enerji tasarrufu ve elektrik kesintisinde bekleme süresi tercih nedenim oldu tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2012
    bu fiyata 10 numara

    regal magazasından ucuz alıyoruuumm karsılastırma sonucu en ıyı fıyat bu derim.aaaa plus baska yok ara bul en iyii burada inş kaliteli cıkar bakcaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2012
    Bir sıkıntısı yok

    Ürün 2 haftada elime ulaştı. İç kısmında bölme ve sepeti var içi tam kare değil. Motor olan kısmı yüksek diğer taraf alçak yapılmış buda yer kazandırmış. Kilidi var. Kapak açma kolu fazla sağlam gelmedi bana az daha zorlasam kırılacak gibi. Tekerlekeri var yere sabit değil tekerlekleri üzerinde duruyor.Biraz dokununca ileri geri gidebiliyor. Almanızı tavsiye ederim boşa daha fazla paralar vererek pahalı markaları almayın onlarda aynı işi görüyor.3 yıl garantisi mevcut zaten.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Regal CFR 200 177 Lt A+ Sandık Tipi Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Regal CFR 200 177 Lt A+ Sandık Tipi Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat