Electrolux EUF2702DOX A + Sınıfı 400 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu Inox Yorumları

Electrolux EUF2702DOX A + Sınıfı 400 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu Inox yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Cihaz harika görünüm harika şoğutma 10 numara hepsiburadaya teşekkür ederim piyasadaki diğer firmalardan kat kat iyi derin dondurucuyu aynı fiyata bizlere sunuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Guzel bir urun

    Urun guzel . Yalniz alacaka kisiler sunu bilsin. Nofrost degil oyuzden hem garantisi uzatilmiyor hemde karlanma yapiyor. Urune gelince sesi umdugumdam birazcik fazla. Ama gayet sik bi urun bekonun arceligin fiyatiyla ayni nereyse kesinlikle bu derim alana hayirli olsun gayet gizel

  • NI1 aracılığıyla, 03.06.2018
    Maalesef eski çağa dönmüş gibi hissettim

    No-Frost’dan sonra, yanılıp bu ürünü aldım. Çok pişman oldum. Kesinlikle eski buzluklar gibi ayda bir temizlemek gerekecek. Dolabın içinde açıkta Demir borular var. İç hacmi bu kadar büyük bir derin dondurucuyu boşaltıp buzunu temizlemek akıl dışı

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    Beş Yıldız

    Kesinlikle tavsiye ediyorum çok sessiz arada bir gidip kontrol ediyorum çalışıp çalışmadığını Electrolux kalitesi kendisini belli ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2016
    ürün kalite

    ürün zamanında geldi paketleme harika fakat servis agi yok ürünü açmak için gelen olmadı mecbur açtık ayarli ayak biri yok hafifdende deforme var ama ürün 10 numara

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    Dört Yıldız

    Ürünü markasına güvendiğim için aldım. Nette okuduğum yorumlarda bunda oldukça etkili oldu. İnox olarak aldığım ürünün sadece öndeki gözüken kapağı hariç diğer kısımları gri boyalı (görüntü bozuk değil ancak o kısımlar ileriki yıllarda pasa maruz kalıcaktır) Ürün beklentilerimi karşılaşlasada malzeme kalitesi (motor vs bölümünden bahsetmiyorum) kasa olarak daha iyi olabilirdi.. Bu fiyata alınabilecek bence en güzel ürün..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2016
    Üç Yıldız

    Ürünü kullanmaya başlayalı 2 hafta oluyor. Derin dondurucu baya geniş hacimli ve bizim için fazlası ile yeterli. Bir iki tane kafama takılan husus ise içerisinde ışık yok ve dondurucunun içinden sanki su akıyormuş gibi ses geliyor sebebini anlayamadım.

  • NI1 aracılığıyla, 25.09.2016
    Yurtiçikargo rezil

    Ürün güzel Kullanışlı Şık

  • NI1 aracılığıyla, 01.09.2016
    Görünümü şık

    İç hacmi 251lt net olması iyi dış görünümü şık inox olması güzel leke bırakmıyor (ama arçelik inox leke bırakıyor buzdolabı varda) sesi az çekmeceleri kullanışlı eksilerine gelince kapağı zor açılıyor iç aydınlatma yok kaç derece olduğu digital değil manüel 1den 6 ya kadar değer var kaç derecede olduğunu bilemiyorsunuz birde buzlanma çok oluyor diye yorum okumuştum onu daha gözlemleyemedik.Fiyat ve performans olarak iyi tavsiye ederim.Ha şunu da söyleyeyim gelen servisçi önceden Arçelikte çalışmış ve kendi arçelik almış bunu görünce çok beğendi ve keşke bende bundan alsaydım dedi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2016
    Electrolux EUF2702DOX A+ 251 Lt 7

    şahane güzel bir ürün ve güzel bir servis ve zamanında gelen bir ürün daha ne olsun ben beğendim

  • NI1 aracılığıyla, 09.08.2016
    güzel ürün

    epey araştırıp aldık, güzel ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 21.01.2016
    ürün

    ürün kaliteli ve kullanışı

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2015
    çok memnunuz

    bir süre araştıdıktan sonra karar vererek Hepsiburadadan aldığım ürün siirtte olmamıza rağmen hızlı birşekilde elimize ulaştı. kullanırkende çok memnun kaldık. dış görünüşüde gayet şık. tek eksiği iç ısı derecesini gösteren bir panelin olmaması bence...

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2015
    Güzel

    Zamanında geldi iç hacmi iyi rengi güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2015
    iyi ama karlanma sorunu var

    Dış görünüşü güzel, kaliteli ancak içi karlanma yapıyor. Hacmi 4 kişilik bir aile için fazlasıyla yeterli. Gürültü seviyesi de gayet makul.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2015
    KALİTELİ ÜRÜN

    Ürünü alalı henüz bir hafta oldu. Teslimat + kurulum 2 gün içinde gerçekleşti. Ürün malzeme olarak kaliteli ve ağır duruyor. Kullanışlı olduğunu kapağını açar açmaz anlayabiliyorsunuz. Diğer özellikleri hakkında yorum yapmak için erken.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2015
    Guzel

    Gercekten buyuk ve sessiz guzel makime

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EUF2702DOX A + Sınıfı 400 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EUF2702DOX A + Sınıfı 400 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat