Logitech M560 910-003882 Siyah Mouse Yorumları

Logitech M560 910-003882 Siyah Mouse yorum ve tavsiyeleri

(78 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün bir günde elime ulaştı. Paketleme biraz korunaksız görünüyor ama zarar ziyan olacak kadar da basit değil idi. farenin tekeri sekme kapatma olarak alıştım bastım kapanmadı ama sonrasında şunu fark ettim. bir kez basınca normal aşama aşama sayfayı aşağı yukarı çıkarıyor, bir kez daha basınca diğer moda geçiyor yani telefonda hızlıca yukarı veya aşağı inmek için yaptığımız hareketin benzerini yapıyoruz ve farenin tekerleği kendi kendine bir süre dönüyor. Sekme kapatmanın kolay yolu yok mu diyeceksiniz var tabiki. Logitech SetPoint programını indirdim kurdum ve farenin tuşlarını özelleştirdim ortadaki ekstra tuşu fare tekerleğindeki orta tuş özelliği olarak atadım dahası fare tekerleğini sola sağa kaydırarak iki ekstra tuşa daha sahip oluyorsunuz ona da programdan istediğinizi ayarlayabilirsiniz. Program İngilizce ama basit Google çeviri ile halledebilirsiniz. onun dışında fare tekerleğini sola sağa kaydırıp kullandığım tuşlar çok hassasmış hissi veriyor umarım çabuk eskimez.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tasarım Hatası

    İlk defa bir mouse sıkıntısı yaşadım. sağ ve sol tıklama yeri bitişik olduğu için sürekli yanlış tıklama yaşıyorum. Markasına güvenerek almıştım. Tasarım hatası var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bana göre değil

    Ürünü hepsiburadadan aldım. Açıkcası ergonomik olarak beğenmedim. Sağ ve yan tuşlara istemsizce basılıyor ve orta tekerlek programını kursanız da orta tuş görevini görmüyor. Yan tuşlara masa üstüne dön özelliği olmasından dolayı sürekli istemsizce masa üstüne dönüyorsunuz. Aynı mouseu kardeşimde kullanıyor ancak o memnun

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    şık ergonomik büyük eller için ideal

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    +Kargo hızlı +ürün kaliteli hissi veriyor. Ele oturuyor. +fonksiyonel olması çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye etmiyorum.

    Uzak durmanızı tavsiye ederim ürünü alalı 25 ay olmuş garantiye gönderemiyorum sağ düğme bozuldu üstelik sürekli masada ve hiç bir darbe olmamasına rağmen. 2006 dan bu yana hep logitech markasını tercih edip kullanmışımdır ama bu ürünleri gördüğüm en başarısızları olmuş özellikle scroll yani tekerlek berbat ötesi bir bakıma bozulmasına sevindim malesef. Pil ömrü iyi ama gerisi o kadar da iyi değil hele fiyatı bu kadar uçmuşken size tavsiyem başka bir ürüne bakın 25 ay sonra şu anda benim baktığım gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gayet iyi bir performansa sahip. Kullanımı rahat. Özellikle rulosunu 2 farklı türde kullanabildiğim için almıştım. Uzun listelerle çalışırken kolaylık sağlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2018
    Kullanışlı.

    Başarılı bir mouse logitech programı aracılığıyla fonksiyon tuşlarını atamalar yapılabiliyor.Oyuncu mouse gibi olmasada günlük kullanım ve ofis kullanımına uygun bir ürün.Tercihleri oyun olmayanlara önerilir.

  • NI1 aracılığıyla, 19.12.2018
    Logitech maus

    Ürün elin içinde küçük kalıyor biraz daha büyük olabilirdi uzun kullanımlarda bilekde ağrı yapabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2018
    Berbat

    4.5 ayda bozuldu. Beyaz renk aldım siyahlamaya başladı. Başta leke sandım sonrada renginin attığını farkettim, başka bir arkadaşım da almıştı onda da renk atması oldu ve benim mouse 4.5 ay sonunda bozuldu .bir daha logitec almam.

  • Media Markt aracılığıyla, 24.11.2018
    güzel fare

    çok tuşlu güzel ve logi kalitesiyle çok iyi bir kullanım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2018
    oyun için sakın almayın

    sağ ve sol aynı anda basıyor sadece ofis işleri için kullanılabilir. aldığım gibi kenara koydum

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2018
    Logitech unifying mouse

    Tek kusuru yandaki tuşlarından birinin çalışmaması aynısından sipariş ettim ve tuş çalışmadığı için iade ettim tekrar sipariş verdim ve yeni gelen ürününde aynı kusuru olduğunu gördüm herhalde üretim hatası diye düşünüyorum o yüzden artık kullanmaya karar verdim. Onun haricinde güzel bir fare optik ama kırmızı ışık yaymıyor bütün özelliklerinden memnun kaldım zaten yıllardır logitech kullanıcısıyım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2018
    Fiyat Performans ilk bakışta yok gibi ama var.

    Ürünün kaliteli olduğu her halinden belli. Elinize aldığınızda çok ergonomik ve hassas çalışmaya belli düzeyde imkan tanıyor. Profesyonellerin ihtiyacını karşılamaz ama orta sınıf içinde ilk sıralara oynar. Sağ ve Sol tuşun bitişik olması dezavantaj, ancak o da muhtemelen dayanıklılık sıkıntısı yüzünden öyle düşünülmüş çünkü tıklar için çok yumuşak bir hareket yeterli, uzun kullanımda hem bilek hem de parmak çok ciddi yorulmuyor. Birleşik tuşa da en geç 2 ayda az kullanan bir kişi alışır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2018
    İdare ediyor

    Bir önceki mx seri faremde klasik sol tuş çift tıklama sorunu çıktı, güncel fiyatı görünce tilt teker en uygun bu fareyi gördüm, tek pil çalışıyor, mx seriden biraz büyük ve hafif , kasa mat, estetik ve ergonomi 1-2 sınıf aşağıda haliyle ama idare ediyor. Çift tık sorununu bile bile aldım, 2-3 sene götürsün yetiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2018
    Kötü, Tavsiye Etmiyorum

    Yaklaşık 1.5 yıl önce aldım ve aldığımdan beri toplamda 2 gün ya kullandım ya kullanmadım, dolapta yatıyor. Logitech in bütün ürünlerini (klavye, mouse, hoparlör) memnuniyetle kullanan biri olarak ilk defa bir ürününden nefret ettim. Tekerleğin dönüş sıkıntısı, sağ sol tıklama hatası, bir de bunların üzerine bütün zeminlerde küçük hareketleri algılamayarak atlamalar, takılmalar yapması kendisinden nefret ettirdi. Takılmalarla ilgili garantiye göndermeme rağmen sorun yoktur diyerek geri gönderildi. Muhtemelen Logitech in en berbat ürünü. (Başka bir kötü ürününe denk gelmedim, bütün ürünleri 5 yıldızken buna 1 yıldız bile fazla)

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2018
    tek kelime ile tavsiye etmem oyunda kullanamadım.

    bu ürünü aldım.logitech normalde çok kaliteli oyun için almıştım. kesinlikle tavsiye etmiyorum, ortası birleşik olduğundan sağ tıklayınca solda aktif tıklyor. sola tıklayınca sağ tuşda tıklıyor. ayrıca paketi açtım baktım kullanamıyorum. hemen iade etmek istedim yolladım. paketi açıldı diye iadem reddedildi. sizlerinde mağdur olmaması için bu ürünü kesinlikle tavsiye etmiyorum. logitech harika bir marka devamlı kullanırım. ama bunu değil. saygılarımla.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2018
    Kesinlikle tavsiye etmiyorum

    Bilgisayar çevre ürünleri için Logitech takıntım vardır ve genelde başka marka almam. Ancak bu fareyi almaz olaydım. Farenin en kötü tarafı scroll tekerleği hassasiyeti berbat. Web sayfasını aşağıya doğru kaydırdığınızda son harekette sayfa yukarı doğru kayabiliyor. Bu olay tersi durumlarda da olabiliyor. Uzun bir sayfada dolaştığınızda sayfayı istediğiniz yerde durdurmanız mümkün değil. Kaldı ki bu üründen 2 tane aldım ikisi de aynı. Marketlerde satılan fareler bile bundan iyidir. Tipine bakıp aldanmayın. Sonuç olarak gerek hassas ve yoğun çalışma yapanlar için gerekse sırf web de dolaşanlar için kullanışsız bir fare.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2018
    kötü

    m525 bozuldu dolar malum aldı başını gitti :) bunu en fazla 2sene kullanmak için idarelikten aldım sağ sol tuşlar birleşik olduğundan birine tıklayınca öbür taraf parmağınıza çarpıyor sinir bozucu ayrıca tıklama yerleri okadar hassaski parmağınızın ağırlığından tuşlara istem dışı basılıyo buda sinir bozucu.tekerlek normal olarak ve Scroll-Tilt olarak kullandığınızda işlevi çok çok kötü ve fena gürültülü buda sinir bozucu.parmak ucu kullananlar için boyutu büyük.idarelikten ucuz diye aldım ama okadar çok sıkıntılı tarafları varki o paraya bile deymezmiş.allahtan masada kanepede cekyyatta takılma yapmıyor çalışıyo :) harbiden idare edicez sanırım

  • NI1 aracılığıyla, 15.03.2018

    İşe yarar vesselâm. Kablolardan kurtuldum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Logitech M560 910-003882 Siyah Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Logitech M560 910-003882 Siyah Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat