HP Pavilion 14-CE3001NT 8UG86EA Intel Core i5 1035G1 8GB Ram 256GB SSD MX130 Windows 10 Home 14 inç Laptop - Notebook Yorumları

HP Pavilion 14-CE3001NT 8UG86EA Intel Core i5 1035G1 8GB Ram 256GB SSD MX130 Windows 10 Home 14 inç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.09.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Yönetim ekibimize toplantılarımız farklı yerlerde olduğu için kolay taşınabilir olduğu için tecih ettik. Tasarımı çok şık, gittiği her yerde hızı ve görüntüsüyle iltifat alıyor. Kullanım miktarına bağlı olarak çoğu zaman şarj taşımak zorunda kalmıyoruz. Mesai bitiminde hala şarjında ve performansında bir düşüş olmamış oluyor. Tavsiye ederiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.08.2020
    Süper değil ama alınır

    Olumlu yönleri: Ürünün hiç açılmadan orijinal ambalajında, garanti belgesiyle eksiksiz ve sağlam gelmesi son zamanlarda internet alışverişlerinde pek rastlayamadığım, olumlu bir durum. Satıcıya karşı güven verdi açıkçası. Ürün ise bahsedeceğim detaylar haricinde şık ve performansı tatminkar. Söz konusu detaylar ise; wifi bağlantısında bazen nedensiz kopukluklar yaşıyor, ağları göremiyor. Şarj soketi hassas ve dayanıksız, ortasındaki iğne yüzünden bazen jack tam oturmuyor. Bir de ekranın arkaya doğru yatma açısı çok yetersiz, yükseltici üzerine konulduğunda başı öne eğik kalıyor. Bunlar şimdilik beni ürünü aldığıma pişman edecek şeyler değil yalnız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Ben kurumsal bir firmanın muhasebe servisinde çalışıyorum. Şirkette bu biligsayarları kullanıyoruz ve kesinlikle çok memnunum. Geçenler de kardeşim de bilgisayar alacaktı bana abla ne alayım diye sordu ona da bu biligsayarı gözüm kapalı tavsiye ettim. Gerçekten performansı çok iyi, çok hızlı, tasarımı çok şık ve modern, üstelik kalitesine göre fiyatı da gayet makul. almayı düşünenler varsa ben kesinlikle herkese tavsiye ederim bu biligsayarı.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.06.2020
    eksik ürün

    Windows home yüklü olarak gelmedi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.06.2020
    KALİTELİ VE SAĞLAM

    Olumlu yönleri: Malzeme kalitesi baya güzel, klavyesi kasası sağlam ve kaliteli, ince ve hafif ve şık bir tasarımı var, hızlı açılıyor, ekran görüntüsü parlak mat değil, oldukça sessiz çalışıyor, hızlı ve kurulumu ve kullanımı kolay bir cihaz, genel anlamda memnunum ve sorunsuz kullanmaya devam ediyorum, kesinlikle tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.05.2020
    Batarya problemi

    Daha bir ay olmadan ürünün bataryasıyla alakalı sorun olduğu mesajı geldi yangın çıkma durumu varmış bukadar ucuzmu insan hayatı

  • Amazzon aracılığıyla, 18.05.2020
    Ev ve okul kullanımı için ideal.

    Ben cihazı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, detay vermek gerekirse ekranın yansımasız ve fullhd olması, inceliği dolayısı ile taşınabilirliği, kullanılan malzeme kalitesi, aydınlatmalı klavyesi ve tuş takımının kullanımı benim özellikle beğendiğim noktalar. Donanımda eksik olarak parmak izi okuyucusunun olmaması sayılabilir.Elinizde eski hp notebook varsa HP değişim kampanyasından 480 TL iade almanız da mümkün.Alır almaz tüm güncellemeleri yaptım wifi kopma vs bir problem yaşamadım. Bu fiyatlara bulabileceğiniz başka konfigurasyonlar da olacaktır ancak özellikle küçük ve şık olması benim için önemliydi. 15.6 inch plastik bir kasa yerine bunu tercih ettim. Almadan ihtiyacınıza göre değerlendirmenizi tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    TAVSİYE EDERİM

    Olumlu yönleri: Bilgisayar tek kelimeyle muhteşem. 10. Nesil mükemmel bir teknoloji. Öncelikle tasarımı, rengi falan da çok şık. Çok modern ince ve hafif bir bilgisayar. Üstelik bu fiyata bu kalite çok zor gibi. Almayı dşünen herkes kesinlikle tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.05.2020
    Wifi problemi

    Bilgisayarın güncellemelerini yapınca wifi kopmaya başladı. Oda değiştirince internet ya çok az çekiyordu ya da kopuyordu. amazzon iade konusunda çok yardımcı oldu.

  • NI1 aracılığıyla, 29.04.2020
    Harika bir ürün. Daha ne olsun...

    Ben bu ürünü çok araştırarak aldım. İyi ki de almışım. Parasına göre 10 numara 5 yıldız. Herkese tavsiye ederim...Alanlarda güle güle kullansınlar...

  • Amazzon aracılığıyla, 18.04.2020
    Yüksek Kalite Laptop 2020

    Laptop hızlı ve kasası çok kaliteli, HP farkı gözle görülüyor. Batarya ömrü 6 saat gibi. Windows 10 yüklü ve hazırdı hiç bir sorun yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.04.2020
    Kablosuz ag sorunu

    Cihazin kablosuz baglanti ozelligi sorunlu. Ethernet kablo ile kullanmak zorunda kaldim. Hp servisi yardimci olsa da sorun cozulmedi. Ancak amazzon gerek siparis gerekse de iade surecinde cok ilgilendigi icin hic sorun yasamadim. Sonucta teknoloji sans isi. Bendeki cihaz oyle denk gelmis olabilir. Onun disinda fiyatina gore ozellikleri gercekten iyi, cok sik ve kibar cihaz. Intel i5 10. Nesil islemci olmasi buyuk bir arti. Ayrica klavye aydinlatmasi, bo play ses sistemi, usb type c gibi ekstra ozellikleri mevcut.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.04.2020
    "cok ıyı"

    Olumlu yönleri: i5 olma özelliklerinin yanı sıra özellikte dış tasarımına bayıldım bu bilgisayarın piyasadaki diğer ürünlerden çok daha fazla bir al benisi olduğu aşıkar ancak sadece dışına bakıpta almak istemedim iç özelliklerinede bakıyım derken çok çok güzel olması beni yice memnun etti ve fiyatınıda indirimde yakaladığım için çok mutlu oldum.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.04.2020
    HP servise teşekkür

    Cihaz fiyat performans bakımından çok avantajlı idi nisan ayı ilk hafta. Kolay kargo ile 23 saatte geldi. Alıp kurdum hemen. İlk Windows update sonrası Wi-Fi kayboldu. Aygıtlar altında adaptör de görünmüyordu. Kablo ile internete bağlanıp Realtek sürücüyü yeniden kurdum ama yine yoktu ağ aygıtlar listesinde. Sonra HP servis i aradım. Görünüm altından gizli aygıtlar I göster deyip Realtek adaptör ü seçip güncelleme yaptık ve problem çözüldü. Belki ben şanssızım ama bilinmesi için paylaşmakta yarar var.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.04.2020
    Güzel

    Cumartesi gece sipariş verdim pazartesi teslim aldım. Hızlı uygun fiyatlı ve guvenilir bir alışveriş oldu teşekkürler amazzon.com.trHp kalitesini anlatmaya gerek zaten.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.04.2020
    Tavsiye ediyorum, hızlı ve kaliteli

    Cumartesi aldık pazartesi teslim edildi. Ürün gerçekten kaliteli, hızlı bekletilerimizi karşıladı. Tavsiye ediyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.04.2020
    Kullanımı rahat

    Geçen gün aldım, beklentimi fazlasıyla karşıladı hafif tuş takımı çok rahat.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.03.2020
    dolar kuru düştü ama fiyat çıktı

    Olumsuz yönleri: 25 şubat tarihinde 4189 tl iken şimdiki fiyat 4699 tl. Fiyat değişimi bu kadar yapılmaz. Dolar 25 Şubat : 6.15 Dolar 6 Mart. : 6.09

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP Pavilion 14-CE3001NT 8UG86EA Intel Core i5 1035G1 8GB Ram 256GB SSD MX130 Windows 10 Home 14 inç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP Pavilion 14-CE3001NT 8UG86EA Intel Core i5 1035G1 8GB Ram 256GB SSD MX130 Windows 10 Home 14 inç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat