Asus UX434FLC-A6227T Intel Core i7 10510U 16GB Ram 512GB SSD MX250 Windows 10 14 inç Laptop - Notebook Yorumları

Asus UX434FLC-A6227T Intel Core i7 10510U 16GB Ram 512GB SSD MX250 Windows 10 14 inç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(157 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ilgili satıcı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu laptopu alalı 1,5 sene kadar oluyor ve her allahın günü kullandım: Çok kaliteli bir cihaz, oyun oynamak gibi bir arayışınız yoksa (onda da basit arada bir çok yeni olmayan oyunları orta ayarda oynayacaksanız yine götürür) her türlü işe muktedir, son derece hafif, estetik ve kaliteli bir parça. Yolda bırakmaz, son derece dayanıklı bir kasa, batarya ömrü da gayet memnun eden bir cihaz. MyAsus özellikleri vs gayet güzel, sessiz fan özelliği, batarya yönetimi gibi mevzular da hoş detaylar. Son derece portatif, estetik ve iyi bir performans sunan bir cihaz. Çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    2 Kere ekran degisti.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Güzel fakat ısınma sorunu var

    Olumlu yönleri: Ürünü bir yıldır kullanıyorum. Harika ve hızlı bir bilgisayar basitçe. Okula da getirebilirim, küçük, ince ve hafif bir bilgisayar diye almıştım. (Fakat okul da yalan oldu tabii) Amacınız hız ise sizi üzmez. Batarya gücü başlangıçta gerçekten iyiydi (min seviyede 9 saat kadar, optimum pil gücünde ise 6 saati buluyordu) fakar sonradan 3-4 saate kadar düştü optimum pil gücü. Bu süreçte derslerim için çok kullandım bilgisayarı ama. yine olsa alır mıydım, muhtemelen alırdım. çünkü hafiflik, hız ve pil gücü en çok istediğim özelliklerdi. ekran kartı zaten yok. alanlar tasarım ve görsel için almaz sanıyorum. pil gücü konusunda emin olamazdım sanırım ama rakipleri de bu konuda bu fiyatta fazlasını vadetmiyor. Olumsuz yönleri: İlk aldığımdan zamandan beri en çok şikayet ettiğim muhtemelen fazla ısınması. bilgisayar 13 inç boyutunda bir ultrabook. küçük. buna rağmen işlemcisi onun için fazla. intel i7 10. gen. bu bilgisayarın birden fazla işlemle uğraştığım sıralarda ısınmasına sebep oluyor. bu anlarda bilgisayar yine süper hızlı, ona diyecek bir şey yok fakat bir gün patlamasından korktuğum için onu rahat bırakıyorum. şarj ederken kullandığımda da ısınıyor. başka bilgisayarlarda olur mu bilmem. havalandırmaları bu nedenle biraz fazla çalışıyor özellikle bir yerden python ile uğraşıp öbür yandan internet+müzik kullandığımda. bir taraftan ekranı, öbür yandan screenpadi kullandığımda da bu meydana geliyor. padi gerçekten hassas bu arada. fakat screenpadi çok fazla kullanamıyorsunuz. çünkü çok fazla güç tüketiyor. pil iki saatte bitebiliyor ikisi de kullanıldığında. maalesef gövdesi ve klavyeleri de biraz plastik hissi veriyor yani kalitesiz. yine de çok zengin olmadığımdan özenle bakıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Aslanlar gibi makine. Beklentimin altına hiç düşmedi hatta üstüne çıktı

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir bilgisayar, hafif, dayanıklı, performansı çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2020

    Ürünün performansı harika o kadar iyi ki aldığınıza asla pişman olmazsınız. İkinci ekranda bir çok özellik mevcut kolaylıklar sağlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum... şimdiye kadar çok memnunum, ben mimarım işimi görüyor ancak 3d max ile ilgilenmediğim için onun konusunda bir şey söyleyemem... Bataryasının uzun sürmesinin ve touch pad screeninin avantajı hissediliyor baya. Ürünün hafif ve şık olması, en başta olmasa da tercih sebeplerimdendir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Kullanışlı küçük hafif, ekran kasa oranı çok iyi ve malzeme kalitesi oldukça iyi ekran elinizde kalacakmış gibi bir his oluşturmuyor. Ekran çözünürlüğü yüksek renkler çanlı, ikinçi ekranı esas ekran gibi kullanabilirsiniz olamazsa olmaz değil fakat kullanışlı, alışınca güzel. Beğenmediğim tarafı Üzerinde mikroSD kart girişi var ilk takarken sorun yaşadım şimdi kullanamıyorum servislerde gönderip bilgisayara müdahale ettirmek istemedim. Bilgisayar oldukça kişisel bilgisayarlara göre oldukça hızlı işinizi çok iyi görüyor oyun oynamakta da sorun yaşatmıyor( çok performans isteyen bir oyun denemedim) yüz tanıma güvenlik oldukça iyi ve hızlı hafıza SSD Hızı iyi. Sonuç olarak evde kişisel kullanım için aldım aile resimleri kendi işlerim için kullanıyorum bazende oğlum ile oyun oynuyorum aldığım için pişman olmadım ve severek kullanıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Bu cihazı Hepsiburada üzerinden satın aldım. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Tek kelimeyle “muhteşem” bir cihaz.

  • Media Markt aracılığıyla, 04.10.2020
    Güzel ürün

    Ürün ekranı olsun, performansı olsun çok güzel. Pil ömrü gayet uzun. Kargoda herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Kaliteli bir ultrabook.

  • Media Markt aracılığıyla, 15.08.2020
    Mükemmel

    Yorumlara bakarak aldım online madiamarktan ve gerçekten harika bir bilgisayar. Çok hızlı kaliteli ve ASUS

  • Trendyol aracılığıyla, 12.08.2020
    (Ürünü satın aldı)

    cok şık pc

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2020

    Ürünü yaklaşık bir ay önce aldım. Daha önce MacBook Pro kullanıcısıydım. Bilgisayarla çok üst düzey işler yapmayan biriyim. Uzun araştırmalar sonucunda MacBook almaktan vazgeçip bu ürünü aldım. Öncelikle ürün çok zarif bit görünüme sahip. Gerçekten kendini belli ediyor ve ekran gövde oranıyla 14” bir laptop değilde 13” bir laptop görünümünde. Ekran parlaklığı ve renkler çok iyi. MacBook tercih etmemin en büyük nedeni kullandığım diğer ürünler(telefon, saat, kulaklık, tablet) Apple olmasıydı. Ve MacBook’ların çok seri bir şekilde açılıp kapanmasıydı. Ancak bu ürün MacBook’tan çok daha önce açılıp kapanıyor. İş yerinde kullanılan bilgisayarların Windows tabanlı olması MacBook kullananlar için hep bir sıkıntı teşkil ediyor. Wordte yaz bir yazı ve sonra onu paces olarak dönüştür. Pageste yazarsanda tam tersi. Hep bi uğraş. Sizi bunlardan da kurtarmış oluyor bence. Dediğim gibi ben üst düzey işlemler yapmayan, yazı yazan, internette dolaşan, küçük çaplı işlemler gerçekleştiren ve boş zamanlarında oyun oynayan biriyim. Benim aradığım özellikler fazlasıyla mevcut bu üründe. Oyun konusuna gelince 2 oyun denedim(ki bunları MacBook’ta zorla oynuyordum) birisi fm 2019 biri de rome total war 2. İkisinide grafik kaliteleri en üst seviyedeyken takılmadan oynadım... yani bir oyun bilgisayarı değil elbette ama bazende boş zamanda insan oyun oynayayım diyor. Bence bu konuda da başarılı bir ürün. Isınma sorunu hiç yaşamadım bu 1 aylık dönemde. Tabi bilgisayara çok yüklenmediğim içinde olabilir. Ses konusuna gelince ben çok tatmin edici bulmadım açıkçası. Ses bence çok düşük. Daha iyi olmalıydı diye düşünüyorum. Screen pad çok değişik ve güzel bir detay aslında. Önümüzde 2 ekran var artık. Aşağıya tüm programlar açılıyor. Mesela üst ekranda oyun oynarken alt ekranda whatsappta yazışabiliyor yada orada açtığınız videoyu izleyebiliyor yada internet tarayıcısını açıp internette dolaşabiliyorsunuz.Yazı yazarkende kullanım kolaylıkları sunuyor.Screenpad bence devrim niteliğinde bir yenilik

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo şirketi geç getirse de , laptop çok kullanışlı ve çok estetik

  • Media Markt aracılığıyla, 22.06.2020
    Ürün Değerlendirmesi

    Yaklaşık 6 ay önce bu ürünün 256 GB hafızalı modelini Kentpark mağazasından almıştım. Performansı düşünüldüğünde gerçekten çok başarılı bir bilgisayar, her türlü teknik çizim programını zorlanmadan çalıştırıyor. Pil performansı da çok başarılı. Ancak üçüncü ayından beri bilgisayarın klavyesindeki bazı tuşlar (", J ve Ğ gibi) yerinden çıkıyor. Alalı 6 ay olmasına rağmen bilgisayarı servise vermek zorunda kaldım. Bu seviyede bir bilgisayarda karşılaşmayı beklediğiniz bir durum değil açıkçası. Üründe kullanılan malzeme kalitesi maalesef çok başarılı değil.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.06.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün bu yoğunluğa rağmen 5 iş günü içinde ulaştı. Kullanmaya başlayalı birkaç gün oldu. Toucped çok işlevsel kullanımı aşırı rahat. Şıklığı zaten göz kamaştııyor. Hızlı ve sessiz çalışıyor. Lüx segment harman kardon hoparlör sistemine sahip. Zeminden kaldırınca aynı performans yok ama. 15.6 inç laptoptan geçtiğim için alışmaya çalışıyorum. Ekran gövde oranı yüksek bu gayet iyi. Satıcı ile irtibata geçtiğimde de sorularımı saygı çerçevesinde cevapladı ayrıca. Çok teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2020
    MEMNUNUM

    Olumlu yönleri: İş dünyasının en yeni nesil şaheserlerinden bencd bu bilgisayar. Gerçekten de mükemmel. Performansı efsane. Gördüğüm en incce en hafif ve en tasarım ve performans harikası npoteebook. Yeni akıllı dokunmatik yüzey muhteşem. Olmuş. Şimdiye kadar ki en kompkat tasarım keisnlikle. Almayı düşünen herkese kesinlikle tavsiye ederim. Emin olun çok memnun kalacağınız bir bilgisayar. Bence mutlaka deneyimlemelisiniz. Bence prestijiniz ve sağ kolunuz olacak.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ateş ediyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus UX434FLC-A6227T Intel Core i7 10510U 16GB Ram 512GB SSD MX250 Windows 10 14 inç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus UX434FLC-A6227T Intel Core i7 10510U 16GB Ram 512GB SSD MX250 Windows 10 14 inç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat