Lenovo IdeaPad S145-15API 81UT001ATX AMD Ryzen 7 3700U 8GB Ram 512GB SSD Freedos 15.6 inç Laptop - Notebook Yorumları

Lenovo IdeaPad S145-15API 81UT001ATX AMD Ryzen 7 3700U 8GB Ram 512GB SSD Freedos 15.6 inç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(110 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans ürünü

    Efsane Cuma indirimlerinden aldığım bir ürün. Günlük kullanım için ideal. Cihaz oldukça hafif. Ekran kalitesi orta üst diyebileceğim bir seviyede. Ekranın mat olması dolayısıyla da yansıma çok düşük seviyelerde. Bu yıl içerisinde tekrar benzer bir fiyata düşerse, düşünülmeden alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hepsiburada Beni reziletti

    fiyat performans ürünüdür ben indirimdeyken aldım. Hep intel işlemci kullandım ryzeni merak ettiğim için aldım. i5 825u üzeri bir işlemci genel olarak iyi güzel laptop. Bana bu ürünü 26 günde ulaştıran Hepsiburada'yı artık bırakıyorum. Efsane cuma yaptılar rezil ettiler milleti. Bunların keyfini beklemektense esnaftan al daha iyi. Bunlar yüzünden işlerim aksadı emanet bilgisayar kullandım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederime

    Efsane cuma indiriminden aldım.Bu Fiyata alınabilecek en iyi bilgisayar ...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Düşünmeden alın

    Efsane cuma indiriminden aldım.Bu fiyata alınabilecek en iyi laptoplardan biri.Ürün bugün elime ulaştı.Baya baya geç gelmesi dışında her şey çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper Firma

    Gönderici firma iyi çok iyi demiyorum harika diyorum gerek hız gerekse kargolama (paketleme) açısından mükemmel. Firma çok ilgili her sorunuza cevap veriyorlar . Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yeterli..

    Cihaz günlük işler ve multimedya işleri için gayet muazzam. Şüphesiz alınıp uzun yıllar kullanılabilir. Ama oyun vs için tercih değiştirilmelidir. Tekstür olarak da fena değil ama bir tık daha kaliteli olabilirdi. Fakat fiyat uygun olunca gönül de katlanıyor. Benzer beklentiler içinde iseniz düşünmeden tercih edebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre iyi bir bilgisayar

    Ben şahane cuma indirimini bekleyerek aldım bunun etkisinden olacak ki bilgisayar elime biraz geç ulaştı. Bilgisayarın kutusunda hiçbir sıkıntı yoktu sorunsuz bir şekilde teslim aldım. Bilgisayar freedos olarak geliyor. Googleye Microsoft media creation tool windows 10 yazarak işletim sistemini kendi sitesinden indirerek kurabilirsiniz. sürücülerini de yüklemeyi unutmayın. Onun dışında bilgisayarın ethernet portu yok o biraz üzdü beni, wifi hızı internetinize bağlı olarak değişiyor, kamerasi var ama olmasaymış daha iyiymiş pikselleri seçebiliyorsunuz, ekranı güzel, laptop hafif olduğu icin tek elle açılmıyor, klavyesinde aydınlatma yok bu büyük bir eksiklik, touchpad'i kapatma ayarı var ama ben beceremedim, fn+f1 diye çalışıyor normalde fn+ ses kısma veya açma gibi değil sesi kismak veya acmak için drekt f2 ye basıyorsunuz, aynı şekilde geri al tuşunu da f5 e koymuşlar yanlışlikla f5 e bastım bütün yaptığım çalışmalar silindi fn kombinasyonuyla olsaydı daha iyi olurdu, hoparlörleri muhteşem değil kötü de değil orta düzeyde. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Gayet güzel şık bir bilgisayar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel laptop

    satıcısı hepsiburada olarak aldım. yaklaşık 7 8 gün içinde ulaştı elime. ürünün hızı, hafifliği çok güzel. 4k videoları takılmadan açıyor. tek problem video, müzik açtığınızda sesinin güzel gelmemesi o da şu fiyat için çok sırıtmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatıana Göre Tatminkar

    Malzeme kalitesi fiyatına göre iyi.Fırçalı metal görünümlü bir kasası var . windowsun son sürümünü kurarsanız gayet hızlı,ve touchpad özelliklerini aktif olarak kullanabilirsiniz. m2 ssd sayesinde gayet hızlı işlem süreleri var oyun için orta ve düşük ayarlarda iyi adobe photoshop, illustrator, gibi grafik programlardada kasma olmadan çalışıyor. Özetle ofis işleri ve günlük kullanım için tatminkar bir ürün. ağırlık ta 2 kg nin altında olduğu için taşıması ve kullanması rahat. Eksileri ise ekran çerçevesi biraz da iyi malzeme olabilirdi. ethernet girişi yok ve sadece 3 usb portu var.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünümü çook beğendim

  • Trendyol aracılığıyla, 10.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün orjinal ve çok kaliteli. Ayrıca hafif bir pc avantajı var

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.06.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Lenovo S145 81UT001ATX üniversitenin ikinci döneminde de uzaktan eğitim göreceğimiz için GittiGidiyor üzerinden bu laptoptan aldım. 16 inch ekrana sahip olan laptop sadece 1.8 gram ağırlığa sahip. Windows 10 işletim sistemi ile gelen cihazı hemen kullanmaya başladım güçlü çözünürlüğü sayesinde ödevleri rahat hazırlayabiliyorum,günlük işlerimide de kullanmayı tercih ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Kendime iş bilgisayarı olarak aldım ve şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım. Ekranının büyüklüğü, duruşu ve kalınlığı tam bana hitap ediyor. Bilgisayarın kibar duruşu ve hafif oluşu benim için çok önemli o yüzden beklentimi karşıladı. Verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor. Şarj ömrü çok uzun ve beni hiç yarı yolda bırakmadı. Lenovo bilgisayarımdan çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    Baya iyi

    Olumlu yönleri: Kızımın ödevlerine yardımcı olsun diye aldım, çok memnun kaldı. Hızlı kargo zamanında teslim ve paketleme iyiydi hasarsız ulaştı elimize. Hızlı çalıyor, ekran kalitesi de iyi 5 yıldız veriyorum. Beklentilerimizi oldukça iyi karşıladı işimizi görüyor. Oldukça hafif ve ince kolaylıkla taşınabiliyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Evde kendim tasarım işleriyle uğraşıyorum bu yüzden kullandığım bir program var onu indirdim ve sürekli kullanıyorum hiç kasma yapmıyor. diğer her işlerimde de kullanıyorum. Uzun makaleler okuyorum, film izliyorum vs çok memnunum görüntüsü olsun sesi olsun hiç sorun yok tavsiye ederim Olumsuz yönleri: uzun süre kullandığım zamanlar haliyle ısınma oluyor soğutucu almayı düşünüyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 17.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    göründüğü gibi kötü ozelligi dediğim gibi pil sorunu ve bilgisayarin özelliğine hep çalışmışlar kasası filan gerçekten kalitesiz malzemeden ordan oraya tasirsaniz sorun yaşatır size satıcı güvenilir bilgisayarda çizik kırık yok

  • Trendyol aracılığıyla, 16.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat performans ürünü, paketlenmesi çok iyidi, teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 07.03.2021

    Ürünü araştırıp aldık fiyat performans olarak yeterli. Hafif ve ince olması güzel

  • Trendyol aracılığıyla, 23.02.2021

    10 üzerinden 10 gerek ekran gerek işlemci gerek RAM her şeyiyle cazip bir laptop.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.01.2021

    Beğendim sorunsuz eğer sorun olursa bu yorumu güncelleyeceğim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo IdeaPad S145-15API 81UT001ATX AMD Ryzen 7 3700U 8GB Ram 512GB SSD Freedos 15.6 inç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo IdeaPad S145-15API 81UT001ATX AMD Ryzen 7 3700U 8GB Ram 512GB SSD Freedos 15.6 inç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat