Samsung Galaxy Tab S6 SM-T860 128GB 10.5 inç Wi-Fi Tablet PC Duman Grisi Yorumları

Samsung Galaxy Tab S6 SM-T860 128GB 10.5 inç Wi-Fi Tablet PC Duman Grisi yorum ve tavsiyeleri

(122 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    klavyeli kılıf

    ürün açıklamaların fiyata klavyeli türkçe kılıf dahil mi görünmüyor. Samsung kendi internet satış mağazasında aynı fiyata klavye dahil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsung Versus Apple

    İnsanlar Samsung varken neden Apple alıyor anlamıyorum. Kazıklanmak güzel bir duygu olsa gerek. Samsung Galaxy Tab S6 Wifi T860 128GB 10.6" Tableti Apple iPad Pro Wi-Fi 256GB 11" Tablet ile karşılaştırınca Apple da her şey daha geri sadece fiyat daha ileri, aynı şey telefonlarda da aynı. Bu ürünü 1 haftadır kullanıyorum çok güzel tavsiye ederim. Hantal windows'u sevmeyip hafif ve pratik bir bilgisayarım olsun istiyorsanız, android Samsung tab, işte aradığınız bu.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.11.2021
    Tesekkurler ...

    Orjinal urun , guvenilir satici , tesekkurler ...

  • Amazzon aracılığıyla, 30.11.2021
    Mükemmel Ürün

    1 günde teslim edildi. Ekstra kulaklık olmasıda çok güzel. S Pen kullanımı gerçekten harika. Yazarken çıkardığı ses kağıda yazma hissi veriyor. Teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Cok guzel bi tablet paketleme cok iyiydi hizli kargo tsk👍

  • Trendyol aracılığıyla, 24.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün güzel hizmet 0 son teslim tarihi 16 si diyordu elimize 23 ünde ulaştı. defalarca aramama ve mesaj atmama rağmen karşımda herhangi bir şekilde muhattap bulamadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.06.2021
    Çoık memnunum

    Olumlu yönleri: Boyutu oldukça güzel ve kullanışlı. asla ısınma yapmıyor. Hızlı şarj oluyor ve şarjı uzun süre dayanıyor. Çözünürlük kalitesi çok iyi. her alanda rahatlıklana kullanabilirsiniz. Tşınabilir boyuyla istediğiniz her yere rahatlıkla götürebilirsiniz.Ekran kalitesi çok iyi görüntüler canlı ve gerçekçi. Fiyatı da kullanımı da aşırı iyi ve güzel.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün ve kargo.10 numara 5 yıldız

  • Trendyol aracılığıyla, 17.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün çok güzel , özellkleri gayet iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 07.01.2021
    Samsung Tab S7 yerine bunu aldım. Mutluyum

    Tab S7 nin OLED ekran olmaması ve S7+ ile aralarında 3000 lira fark olması beni S6 ya itti. 2020 yılında hala muhteşem bir tablet oldugunu düşünüyorum. S7 kalemi aldım harici, harika oldu. Bulabilirseniz klavyesiz bookcover almanızı tavsiye ederim. biraz pahalı ama gerçekten b u tableti tamamlamak için şart oldugunu düşünüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.12.2020
    harika

    Olumlu yönleri: Samsunugun bir çok ürünün de oldğu gibi bu ürünündede kalite kokusu insanın burnuna geliyo

  • Amazzon aracılığıyla, 10.12.2020
    Güzel

    artik telefona bakmiyorum herseyimi tabletimle yapiyorum. basarili bir urun. teslimat, ucret vs. gayet sorunsuz oldu.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.12.2020
    Genel olarak gayet hoş

    Tableti 1 Temmuz 2020'den beri kullanıyorum. Pros: Depolama alanı ve işlemcisi zaten günlük kullanımda mükemmel. Şarj kapasitesi de gayet yeterli, 100% şarjla bir günü geçirebiliyorsunuz. Yanında hızlı şarj etme aleti geliyor ve bu gerçekten büyük bi avantaj. 1 saatte %60 kadar şarj ediyor! Bluetooth, internet bağl. vs. son teknoloji halinden olduğu için zaten hiç sorun olmuyor.Bir de çok hafif ve ince bir tablet! 420 gram falandı, inceliğini hatırlamıyorum... Cons: Kulaklık jackı yok. Ama kutuda type-c şarj aleti ve kulaklıkla geliyo bence alırsanız dert etmenize gerek olmaz? Dex modu. Bende Dex modu sorunlu sanırım. Kullanmaya başladığımda ilk olarak bayılmıştım. Daha sonra bir gün yine normal şekilde kullanırken, Tablet Dex modundayken tablet açılmadı, ya da ana sayfa açılsa da kullanamadım falan. Bir süre öyle durdu anca düzeldi. Şimdi de Dex modu açmaya korkuyorum arada glitch'leniyo :D Şimdiiiiii... tab S7 çıktı, ve tabS6'yla aralarında sadece 500 tl fark var... Bence eccük daha para harcayıp Tab S7'yi alın, kendisi çok daha güzel gözüküyor. Ben tabletimi indirimle almıştım, 4100 Tl'ye. Belki S7'ye de bi indirim gelir. Ki parasının karşılığını gayet iyi veren bir tablete benziyo S7. Keşke biraz daha bekleseydim diyorum Tab S7 alırdım :') Ama sadece tab S6'ya baktığımızda gayet hoş bir tablet! Siz bilirsiniz valla istediğinizi alın susgshsgxnsbx

  • Trendyol aracılığıyla, 01.11.2020

    ürün guzel

  • Media Markt aracılığıyla, 28.10.2020
    Güzel ama Rush yok

    Tablet kesinlikle kötü değil ama yanındaki klavyesi berbat ve video edit için aldığım tabletten yukarda da reklamı yapılan Adobe Rush for Samsung uygulaması kaldırıldı sadece ipad de var artık bu uygulama ve bazı android telefonlarda ama hiç bir android tablette yok. Avantajlar : Hafif, Dahili hoparlörler Dezavantajlar : hd değil

  • Trendyol aracılığıyla, 28.10.2020

    Ürün çok iyi kalem ile kolay yazılabiliyor. Kargolanması çok güzeldi.

  • Media Markt aracılığıyla, 28.10.2020
    Güzel ama Rush yok

    Tablet kesinlikle kötü değil ama yanındaki klavyesi berbat ve video edit için aldığım tabletten yukarda da reklamı yapılan Adobe Rush for Samsung uygulaması kaldırıldı sadece ipad de var artık bu uygulama ve bazı android telefonlarda ama hiç bir android tablette yok.

    Avantajlar : Hafif, Dahili hoparlörler

    Dezavantajlar : hd değil

  • Trendyol aracılığıyla, 22.10.2020

    ürün de satıcı da, ambalaj da süper. 5 yıldız verdim .

  • Media Markt aracılığıyla, 14.10.2020
    ipad den s6 tab'a geçiş yaptım

    tableti aldım ve hiçbir zamanyanı çevirici olmuyor ben sürekli online oyun oynayan birisiyim bu tablet için daha dogrusu bu model altı ve üstü olmak üzere dönüştürücü şart çünkü streo çıkısı yok şarj da typ c den ses de typ c den aynı anda hem kulaklık hem şarja takamıyoruz veya bunun için dönüşütürücü varsa yardımcı olursanız satın almak istiyorum memnun kalmamazlık yaşamadım çok iyi bir tablet tek kötü

  • Trendyol aracılığıyla, 12.10.2020

    harikaa eğer paranız varsa alın derim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy Tab S6 SM-T860 128GB 10.5 inç Wi-Fi Tablet PC Duman Grisi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy Tab S6 SM-T860 128GB 10.5 inç Wi-Fi Tablet PC Duman Grisi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat