MSI Optix MAG241CV 144Hz 1ms Curved Gaming Monitör Yorumları

MSI Optix MAG241CV 144Hz 1ms Curved Gaming Monitör yorum ve tavsiyeleri

(74 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    MAG241CV İnceleme

    Ürün fiyatına göre rakipsiz diyebilirim, 1 ms ve 144 hz olması güzel ama daha güzel olan VA panel olması, kontrast değeri ve curved'in sunduğu geniş açı deneyimi. Her oyun için ayrı özel modu var, oyun dışı kullanıcı için göz yormayan modu da mevcut. Gaming OSD Uygulaması direkt monitör ile bağlantılı çalışıyor. FPS oyunlar için ekstra ekranın ortasına crosshair konumlandırabiliyorsunuz. Güç tüketimi gerçekten düşük cebinizi yormayacağınıza emin olabilirsiniz. Kutu içeriğinde 1 tane usb ve 1 adet hdmi kablosu çıkıyor, ne yazık ki display port kablosu çıkmadı tek üzüldüğüm nokta burası, onun haricinde gerçekten aldığıma hiç mi hiç pişman olmadım. Düşünmeden alın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    MSI MAG241C INCELEME

    Ürün tek kelime ile muhteşem diyebilirim. Bu monitörden önce 60 hz bir monitör kullanıyordum ve optix gerçekten beklediğimden iyi çıktı, oyunlar akıyor resmen ve film konusunda çok tatmin edici bir görüntüsü var. Dediğim gibi oyun ve film deneyimim ciddi anlamda iyileşti. Bilgisayarımı toplarken monitörü en sona bırakmıştım şimdi diyorum ki en başta optix alsaymışım. Ürünü diğerlerinden ayıran nokta ise kesinlikle 1ms, 144 hz özelliklerini msi kalitesiyle uygun fiyata almak. Curved deneyimini de unutmamak gerekir. Tasarımı ise gerçekten çok şık. Bütün bunları bu fiyata almak daha şık. Kesinlikle bu monitörü herkese tavsiye ediyorum.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 29.12.2021

    Ürün 2 yıldır kullanıyorum performans olarak çok iyi. Tek pişmanlığım keşke 27inc alsaydım yinede , 24 inç de küçük hissi vermiyor. ????

  • İnce Hesap aracılığıyla, 10.10.2021

    Çok iyi monitör şu anda emsalleri satılıyor ama ölü pixel vs yok. Kendi ayarlarında nişan alma gibi özellikleri ve film için oyun için ayrı kısayol özelliği var

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: Monitörümde eski olduğu için görüntüde gidip gelme vardı. Birçok marka arasında en iyi MSI dediler. Hemen aldım. İhtiyacım vardı. Fakat görüntü kalitesi ve inç olarak birçok bilgisayar monitörüne taş çıkarır. İyi ki almışım. Monitörden memnun kaldım. Süper gerçekten. Uygun fiyatı. Daha önce almış olduğum ürün daha yüksek fiyatta olmasına rağmen bozuldu. Bu sebeple de üründen gayet memnunum

  • Trendyol aracılığıyla, 23.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    uzun zamandır kullanıyorum kötü yönü bence sadece monitörün ekranı çok ince olması onun dışında sıkıntısı yok.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.06.2021
    Fiyat/performans

    İps panele yakın renklere sahip renkler güzel.Çok şık bir monitör ama birazcık ghosting problemi var.Msi yetkilileri hareket bulanıklığı diye bir özellik yapmış ama bu özelliği açtığınızda parlaklık kullanılamayacak hale geliyor hiçbir şey gözükmüyor ? Msi bu özelliği açtığında parlaklıktan ötürü hiçbir şey gözükmüyor neden böyle bir özellik koydun ?

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Ekran büyüklüğü ve tasarımı harika. Gerçekten çok memnun kaldım

  • Amazzon aracılığıyla, 13.04.2021
    MSI

    Ürünü 6 aya yakındır kullanıyorum, içerisinden çıkan kablo 144hz desteklemekte. Herhangi bir sorun yaşamadım, dragon center üzerinden kendi üzerinize tanımladığınızda garanti artışı yapabiliyorsunuz, Gamepower-Jamesdonkey-Rampage gibi markalar yerine monitör için bilindik bir marka tercih etmenizi tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.02.2021

    ürün kısa sürede sorunsuz olarak geldi. MSI kalitesini tartışmaya gerek yok. almak isterseniz kafanızda soru işareti oluşmasın alın gitsin.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 18.01.2021

    1 Yıldır Kullanıyorum Gerçekten Doğru Karar Vermişim Gerçekten Performans Ürünü.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.12.2020
    Hızlı ve sorunsuz kargo

    Arkadaşlar ürünü alalı bayağı bir süre geçti ama hızlı geldi 144hz destekliyor ve aldığım zaman fiyat performans ürünüydü. VA paneller içinde hala öyle olduğunu düşünüyorum

  • Amazzon aracılığıyla, 29.12.2020
    İndirimdeyse kaçırmayın

    Gerekli birkaç ayarı yaptığınızda sizi üzmeyecek bir monitör. amazzon.com.tr satıcısından aldım. Ölü piksel çıkmadı. Teslimat aşırı hızlıydı. Ancak dediğim gibi birkaç ince ayar çekmeniz gerekiyor kendinize göre.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.12.2020
    Harika

    Monitörü 2 haftadır kullanıyorum iyiki almışım, keşke içine DP kablosu olsaydı ne yapmalım onuda kendimiz alacağız artık

  • Amazzon aracılığıyla, 13.12.2020
    Gayet Güzel Kaliteli

    Kim ne derse desin fiat performans resmen 10 numara

  • Amazzon aracılığıyla, 03.12.2020
    Ekran Bulanık

    Arkadaşlar ürünü aldım ama iade edeceğim sebebi ise ne yaparsam yapayım ekrandaki bulanklık gitmiyor. içindeki HDMI kablosu ile bağladığım halde sorunun çözümüne ulaşamadım ve internette arama yaptığımda aynı sorunu bir çok kişinin yaşadığını gördüm. Hatalı üretim sanırım.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.12.2020
    10 Numara Ürün

    0 ölü piksel 0 çizik hızlı ve güvenilir teslimat. Herkese öneririm.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.12.2020
    Mükemmel

    amazzon her zamanki gibi yıldırım hızıyla teslim etti. Ürün için diyecek fazla şey yok zaten MSI’dan beklediğim performans ve kaliteye sahip. Pişman olmayacağınız bir elektronik eşya harcaması olacaktır

  • Amazzon aracılığıyla, 30.11.2020
    kaliteli ürün hızlı kargo

    Kargo sağlam ve hızlı geldi .Monitörü kurduğumda tam ortada 1 adet ölü piksel çıktı değişim ile uğraşacak zamanım olmadığı için olduğu gibi kullanmak zorunda kaldım muhtemelen binde bir bana denk geldi.hdmi çıkıyor, dp kablosu çıkmadı, hdmi ın sürümü belli değil lakin 144hz destekliyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.11.2020
    Fiyatına göre en iyi monitör

    Fiyatına göre en iyi monitör. Teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI Optix MAG241CV 144Hz 1ms Curved Gaming Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI Optix MAG241CV 144Hz 1ms Curved Gaming Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat