Simfer CS2160 A ++ Sınıfı 138 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz Yorumları

Simfer CS2160 A ++ Sınıfı 138 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.07.2019
    .

    Olumlu yönleri: Tam da benım ıhtıyacıma uygun ebatlarda bır derın dondurucu cok buyuk degıl. Sandık tıpınde yanı cekmecesı falan yok. Bu anlamda ıstıfleyerek yyeceklerı saklıyorum. A++ enerjı tasarrufu ıle calısıyor fautraya cok yuksek etkısı yok. 138 lıtre toplam hacmı var. benım kullanımım ıcın haylı haylı yeterlı oluyor. su damlatma yada karlanma gıbı sıkıntılar da yasatmadı. begendım ben.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.07.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) kalite ekonemik

    Olumlu yönleri: kullanışlı ekonomik ve güzel bir ürün. tedarikçi firma zamanında ve eve teslim kurulum servis aynı gün ... Olumsuz yönleri: dış boyası paket izi var silmeme rağmen toz izi boyaya nüksettiğinden çıkmıyor. Nazaarlık olsun !

  • Media Markt aracılığıyla, 16.11.2017
    Güzel

    Fiyatı gayet uygun her eve lazım bir dolap gayet güzel sade yer kaplamayan hızlı kargo için teşekkürler mediamarkt

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Simfer CS2160 A ++ Sınıfı 138 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Simfer CS2160 A ++ Sınıfı 138 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat