Epson L5190 Wifi Tarayıcı A4 Renkli Fotokopi Fax Tanklı Yazıcı  Yorumları

Epson L5190 Wifi Tarayıcı A4 Renkli Fotokopi Fax Tanklı Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(29 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.05.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) F/P Ürünü

    Olumlu yönleri: Başarılı yazıcı ekonomik ve sağlam

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.02.2022
    kötü

    Olumsuz yönleri: Kartuşsuz baskı özelliğinden ötürü tercih ettik. Mürekkepli olması çok fazla kolaylık sağlıyor. Ekonomik bir ürün. Çok fazla çıktı alan bir aile değiliz o yüzden mürekkebi baya uzun süre gideccek gibi duruyor. Ev kullanımı içinn yeterli biz memnun kaldık. Çift taraflı baskı özelliği de otomatik olsaydı çok iyi olurdu ama dünyanın sonu değil yani o da rahat bir şekilde kullanıyoruz yine.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.02.2022
    kötü

    Olumsuz yönleri: Evde eşimle işimizi görsün diye aldığımız bir yazıcıydı ama fotoğraf baskısı yaptığını görünce onu da denemek istedik. Biraz uğraşla oldukça kaliteli fotoğraf baskıları verdi fotoğrafçıya gitme maaliyetimizi de ortadan kaldırmış oldu mutluyuz. Çok ekonomik bir ürün mürekkebini idareli kullanıyor. Çift taraflı basma özelliğinin otomatik olmaması bizim için bir eksik keşke o da olsaydı. Biraz uğratırıyor bizi çift taraflı baskı yapacağımız zaman. Yorucu oluyor.

  • NI1 aracılığıyla, 26.09.2021
    yazıcı araştırdığım ve beklediğim gibi.

    yaklaşık 20 saatte elime ulaştı. ürün paketlenmesi çok özenli idi. yazıcı araştırdığım ve beklediğim gibi. teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.07.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Harika bir ürün

    Olumlu yönleri: EPSON L5190 ECO TANK'lı ürün harika. Baskı kalitesi ve Baskı sayısı çok iyi. Fotografları da çok kaliteli basıyor. Bugüne kadar aldığım en iyi ve en kaliteli Printer. En önemlisi baskı kalitenin ve pahalı kartuş alımı olmaması

  • Trendyol aracılığıyla, 27.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok hızlı geldi ve paketleme gayet özenliydi şimdilik bu kadar kullanınca da tekrar yorum yaparım 😊

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Eşimin ofisi için yakın zamanda gitti gidiyor üzerinden edindiğimiz Epson eco tank l5190 isimli ürün çok kaliteli çıktı. Kaliteli yapısı ve zarif duruşu ile bence bu ürün herkesin hakkı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Pandemi döneminde bilgisayardan görülen onlıne eğitime döndüğümüzden beri kızımın ödevleri için satın almıştık, çok memnunuz. Kargo çok hızlı teslim edildi. Siparişten 2 gün sonra bana ulaştırıldı. Çıktı kalitesi performans olarak ta başarılıdır. Gerçekten çok düşük bir mürekkep sarfiyatı var ve orijinal Epson mürekkeplerinin fiyatı bile gayet cüzi bir miktar diyebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.06.2021
    Epson 5190

    Olumlu yönleri: harika yazıcı fotoğraf ve çıktı aldım , kalitesini gösteren bir yazıcı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Malum işimiz gereği bilgisayarın yanında bir de bu yazıcıya çokça ihtiyaç duyuyordum. Bazen bilgisayar üzerinden yaptığım çizimlerin kağıda bir şekilde aktarılması gerekiyordu ki iyi bir şekilde çizimi kontrol edebileyim diye. Bu yüzden bu yazıyı aldım ve ihtiyacım olan belgeyi anında istediğim zaman hem renkli hem de siyah beyaz olmak üzere çıkarma imkanına sahip oluyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2021
    MEMNUNUM

    Olumlu yönleri: Pandemi nedeniyle online eğitime döndüğümüzden beri kızımın ödevlerinde yazacağı makaleler için satın almıştık, çok memnunuz. Hiçbir problemi yok, tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Mürekkep koyulan kısmın kapalı olması büyük bir kolaylık. Çok memnun kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Epson L5190

    Olumlu yönleri: Ürünü alırken araştırararak aldım. Kargo çok hızlı teslim edildi. Siparişten 2 gün sonra ürün elimdeydi. 10 gündür ürünü kullanıyorum. Menüsü, teknik özellikleri açısından gerçekten ücretini karşılayan bir ürün. Çıktı kalitesi performans olarak ise 10 günlük izlenimim gayet iyi. Bence en büyük avantajı gerçekten çok düşük bir mürekkep sarfiyatı var ve orjinal Epson mürekkeplerinin fiyatı bile gayet uygun. Olumsuz yönleri: Gelen CD deki program beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Yazıcının kalitesini ve özelliklerini düşününce daha gelişmiş bir program bekliyordum. Tek bir ara yüzde tüm yazıcı fonksiyonları kolaylıkla kullanabileceğiniz bir yazdırma programı. Fakat gelen CD deki program daha basit bir program. Bence Yazıcının kalitesine yakışmıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.12.2020

    Merhaba Sayın Yetkili, 04.12.2020 tarihinde Trendyol üzerinden Bitmeyenkartuş mağazasından 1 adet Epson marka yazıcı siparişimi asistanlarım tarafından benim talebim üzerine verilmiş olup ilgili 758742759 teslimat numaralı ürün tarafımıza satıcı tarafından ulaştırılmadı. Bu yazıcıya 9 yaşındaki kızım bu zor pandemi sürecinden uzaktan eğitim görüp sınavlar olduğu için acilen ihtiyacımız olduğunu satıcı ile defalarca konuşmuş olmamıza rağmen satıcı tarafından tam olarak 3 kez ürünün ellerine ulaşacağı tarih ile ilgili olarak oyalandık. Dahası, bu süreçte ürün henüz tedarikçiden bile satıcının eline ulaşmamışken Trendyol uygulamasında ürün kargoda olarak işlenmişti. Bildiğimiz kadarıyla Trendyol’un satıcı anlaşma kuralları gereği, fatura düzenlenmesi üzerinden 24 saat içinde ceza yansıtılmaması adına ürünün kargo çıkışı Trendyol üzerinden gösterilmiş olduğunu satıcı tarafımızla paylaştı, başta anlayışla karşılamak durumunda kaldık. Ancak bu sebeple sonrasında takibini yapamıyor olduğumuzdan ısrarla ürünün ne zaman geleceği konusunda bilgi almak adına aramak zorunda kaldık ve her aramamızda teslim tarihi daha da ötelenip tahmini teslimatı geçmiş bulundu. Satış temsilcilerinin üslubu kibar ve yardımcı olmaya yönelik olmuş olsa bile verilen teslim tarihi içinde kargolamanın gerçekleşmemesi tatlı dille de olsa oyalandığımız ve kızımın dersleri konusunda mağdur olduğu gerçeklerini asla değiştirmiyor. Son olarak 17.12.2020 tarihinde ise ürünün tedarikçiden 1 hafta sonra geldiği bilgisini verdiklerinde 2 hafta kadar boşuna beklemiş olduğumuzu anlayıp mecburen iade yapmak zorunda kaldık ancak ürün kargoda göründüğünden dolayı bu iptal/iade işlemini yapmamız da zorlu oldu. Trendyol gibi uygulamalardan alışveriş yapmamızın öncelikli sebebi kolay/güvenli alışverişken ve pandemi döneminde sağlığımız açısından ihtiyaçlarımızı kolayca karşılamakken iptalden sonra ürünü bulabilmek için mağaza mağaza gezmek zorunda kalıp sağlığımızı tehlikeye atmak durumunda kaldık. Durumun böyle olac

  • NI1 aracılığıyla, 18.11.2020
    Epson l5190

    Orjinal mürekkep. Güzel paketleme. Uygun fiyat. herbirivar isimli satıcıya çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏

  • NI1 aracılığıyla, 21.10.2020
    çok iyi ürün çok dürüst satici

    çok iyi ve piyasaya göre çok uygun

  • NI1 aracılığıyla, 19.10.2020
    Ofis için uygun

    Sorunsuz ve hızlı elime ulaştı. Kurulumu çok basit, kalite tatmin edici eğer çok yüksek adette baskı yapmayacaksınız ideal bir cihaz.

  • NI1 aracılığıyla, 19.10.2020
    Düşük maliyetli renkli baskılar için

    Ürün kutusunda deformasyon vardı fakat üründe problem yoktu. Mürekkep dolumu kolay ve baskı maliyetinin düşük olması sebebiyle tercih ettim. Baskı hızı tonerli yazıcılar kadar olmasada tatminkar seviyede.

  • NI1 aracılığıyla, 15.10.2020
    Mr

    evet, ama bir dahaki sefere daha iyisini yapmalılar.

  • NI1 aracılığıyla, 11.10.2020
    Otomatik onlu arkali baski yok. Kagit besleme cekmecesi de yok.

    Kalitesiz bir gorunume de sahip. Ucuz plastik. Degmez bu paraya.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Epson L5190 Wifi Tarayıcı A4 Renkli Fotokopi Fax Tanklı Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Epson L5190 Wifi Tarayıcı A4 Renkli Fotokopi Fax Tanklı Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat