TP-LINK Archer VR1200 Dual Band Gigabit VDSL/ADSL Modem Yorumları

TP-LINK Archer VR1200 Dual Band Gigabit VDSL/ADSL Modem yorum ve tavsiyeleri

(148 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet Başarılı Bir Ürün

    Arkadaşlar ürün gayet iyi. Sinyal kalitesi çekim gücü vs. bir evin ihtiyaçlarını karşılamaya yeter. Deneyin pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    archer vr1200

    ürün gayet iyiydi performans mükemmel şidettle tavsiye ederim kolay kurulumu kullanımı çok güzel fakat kargo berbat kendim gidip teslim almak zorunda kaldım kargo hizmeti sıfır

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel görünüyor

    Modem gelir gelmez kurulumu yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım çünkü bütün ayarları doğru yapmama rağmen internete bir türlü bağlanamadım daha sonra modem arayüzü üzerinden fabrika ayarlarına dönüp yeniden denediğimde kurulum başarıyla tamamlandı, benzer sorun sorun yaşarsanız bu yolu deneyebilirsiniz. Modeme gelince gayet güzel görünüyor, internet bağlantısı iyi ve sağlıklı henüz kopma veya başka bir problemle karşılaşmadım. Son olarak tp-link in mobil uygulaması tether bu modemi desteklemiyor tp-link canlı sohbetten görüştüğüm yetkili ilerleyen zamanlarda gelebileceğini söyledi. Bu yüzden ayarları internet tarayıcısı üzerinden yapmalısınız, bilgisayar kullanırsanız daha iyi olacağını düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Düşünmeden alabilirsiniz. Eski modemin yeri televizyon yanında olduğundan diğer odalarda internet çekmiyordu. Artık böyle bir sorun kalmadı. Tüm evde gayet iyi çekiyor. 2 frekansta internet paylaşımı yapması sorunu çözdü .

  • HepsiB. aracılığıyla
    beklentilerinizi karşılayacak

    öncelikle hızlı teslimat için teşekkürler. ürün gayet güzel şık ve stabil, kurulumu da çok rahat. iki bandı açık olarak kullanıyorum ve çekim gücü konusunda da hiç bir sıkıntım yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Hemen aldığım gün kurulumunu yaptım ve bir harika.Sanırım iyi sonuç almayanlar bir yanlışlık yapmış olabilir yada uzak mesafeler için 2,4 ghz bandına geçmeleri gerekir.Tabi hatlardaki kopukluk ve türktelekomdan da kaynaklı olabilir.Bizim 120 m2 dairede kapılar kapalıyken bile full sinyal aldım.Kesinlikle alırken olumsuz yorumlara aldırmayın.Gerçekten kaliteli ve kesintisiz sinyal alıyorum.Herkese kesinlikle tavsiye ediyorum,düşünmeden alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    Kesinlikle çok iyi modem, ev için kullanıyorum 2+1 ve 75 m2 ilk bir ev, genelde askeri bölge olduğu için diğer marka modemlerden sinyal zayıflığı ve kesintisinden çok çektiğim için aldığım bir ürün ancak fiyatına göre hem yeni hem hızlı bir ürün, kurulum kolay ve türkçe, evde farklı fiber modeminiz varsa router olarak da görev görüyor, kötü yorumlar beklentiler yüksek olduğundan yazılmış, altyapı, ihtiyaçınız ve kullanım yerine göre farklılık gösterebilir ama normal bir ev kullanıcısı olarak yorum yaptığımda, başarılı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    modem harica yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. hız düşüklüğü var fakat modem ile alakalı değil İss sağlayıcım her zaman ki gibi uyanıklık peşinde. 16mpbs hız almam gerekirken sürekli 7-8 arası hız alıyorum. Bu daha önceki modemimde aynı hız problemi değil. Eski modemim 7 yıllıktı o yüzden çok internet kesintisi yapıyordu ama bu modem 7/24 açık olmasına rağmen hiç kesinti yapmadı gayette iyi alışıyor. Hem şık hem kaliteli daha ne olsun. Kutusundan çıkarirken ne kadar kaliteli olduğu gözükecektir. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel bir ürün.

    Antenleri dahili olmasına rağmen çekim gücü iyi. Bir önceki modemimden daha iyi çekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Vasat

    Hemen yanibasinda kullanarak fiyat performans olarak cok iyi verim alabilirsiniz ancak 2 oda uzaklastiginizda cekmiyor cektiginde kopuyor. Genisletici ile kullaninca da surekli bir sorun oluyor tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    fiyatına göre rezil bi ürün. bu ürünü beğenenler daha önce nasıl modemler kullandılar cok merak ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Wifi access point sıklıkla düşüyor, sonrasında yeniden bağlanıyor. Ayrıca wifi sinyali çok iyi değil. Kablolu kullandığım masaüstü bilgisayarımda bir kopma yaşamadım, hızlı ve stabil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    FİYAT PERFORMANSTA SINIFTA KALDI

    Dizayn ve kalite olarak güzel modem sadece biraz çekim gücü zayıf geldi. Performansa göre biraz fiyatı yüksek, herhangi bağlantıdan kopma olmuyor. Modem ile aranızda 1 den fazla duvar denk gelmesi performansı aşırı düşüyor. Koyduğunuz yeri çok iyi seçmelisiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    cok iyi

    kötü yorumlara aldanmayin wifi gayet iyi çekiyor 1 aydir kullanıyorum kopma vs sorun yaşamadım tüm odalardan rahat çekiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Aldığımdan beri de bir defa bile kapatmadım. Bağlantıda herhangi bir kopma olmadı. İki farklı hız bağlantısında da çok iyi çekiyor. Sadece modem 2. Odada fakat dipteki odadan(odaların arasında 3 tane oda var) yavaş bağlantı sağlıyor ki bunun da normal olduğunu düşünüyorum. Onun dışında oldukça memnunum herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    HIZLI, SADE VE ŞIK BİR MODEM

    Her modem hakkında onlarca yorum var. Olumlu-olumsuz. Benim gibi modemden sadece hız alayım, geri kalan özellikleriyle işim olmaz, ikide bir hat kopmasın vs. gibi düşünüyorsanız alın. Hattımın desteklediği hız 50 mbs. 40-45 mbs arası hız alıyorum. Çekmiyor diyenler vebale giriyorlar. Dubleks evimde gayet de güzel çekiyor. Modem çift bant yayın yapıyor. Eğer 5 bandında girerseniz evet çekmez bu çok normaldir. Henüz teknoloji o kadar gelişmedi. Normal bantta girmeyi deneyin. Dediğim gibi modem alt katta ve ben üst katta yaklaşık 40 mbs hız alabiliyorum.Modemi kurmak çok kolay. Arayüzü basit. Eğer üst düzey internet kullanıcısı iseniz üst düzey bir modem almanızı tavsiye ederim. Benim günlük rutinim Netflix 4K, Youtube 4K, Cep telefonundan oyun indirme vs. Hepsini gayet hızlı yapabiliyorum. (Tek yıldız kırma sebebim hepsiburadanın bir gün geç göndermesinden kaynaklı.)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Turknet için satın aldım, internet hız ve kesinti ile ilgili herhangi bir problem yaşamadım fakat 2+1 evin arkada bulunan 2 odasında sinyal gücü yok denecek kadar az.

  • HepsiB. aracılığıyla
    modem gayet iyi

    1 aydır kullanıyoruz. 5 GHz bandında wifi kapsamı azalıyor ama 2.5 GHz bandında çekim gücü gayet yeterli. İnternet paketimiz 35 mbps, wifi ile bağlıyken 31-32 Mbps hız alıyorum. bu da çok iyi. şimdiye kadar modemde kilitlenme de olmadı. ayrıca ebeveyn ayarları yapılabilmesi de çok güzel. kısaca ben çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Alırken bu modemle Asus (modeli hatırlamıyorum) arasında kalmıştım. Ethernet portu 4 adet olduğu için TP-Link modemi tercih ettimiştim, fakat wifide 8-10 metrede bile büyük sinyal kaybı var. Hatta hiç çekmiyor. Memnun kalmadım. Aldığımda günlerde kullanma imkanım olsaydı iade ederdim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    cihazı aldım 1 senedirde kullanıyorum cihaz bir efsane çok modem denedim bu bir harika

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
TP-LINK Archer VR1200 Dual Band Gigabit VDSL/ADSL Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. TP-LINK Archer VR1200 Dual Band Gigabit VDSL/ADSL Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat