Samsung UE49N5300 Uydu Alıcılı FHD Smart LED Tv Yorumları

Samsung UE49N5300 Uydu Alıcılı FHD Smart LED Tv yorum ve tavsiyeleri

(144 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.03.2022

    Olumlu yönleri: 2 yil oldu gayet güzel ürün çok menmunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.11.2021
    harika

    Olumlu yönleri: çok memnunum

  • Teknosa aracılığıyla, 23.10.2020
    Kalite

    sinema ve maç keyfi bu televizyonda bir harika

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.09.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün güzel satıcı vasat

    Olumlu yönleri: Ürün güzel. Fiyat performans ürünü. Görüntü kalitesi, kanal geçişi vs. İyi. Olumsuz yönleri: Ama satıcı vasat. İlgi alala yok. Ulaşmak imkansız. Hâlâ faturamı göndermediler!

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.08.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Günlük kullanım için ideal

    Olumlu yönleri: Günlük kullanım dedim çünkü haber,sinema,video izlemek için ideal .Siyah dengesinde bazen kare kare geçişler oluyor.İnternet bağlantı hızı yavaş.Ses sitemi güzel sinema izlerken analayabiliyorsunuz.Tv bir ailenin günlük kullanım ihtiyacını karşılar.ufoteknolojiye teşekkür ederim sorunsuz teslimat.

  • Teknosa aracılığıyla, 20.08.2020
    cok memnunum

    Cok memnun kaldık goruntu kaltesi cok iyi ve teslimat 2 gunde yapildi tesekkurler teknosa

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Bekledigimden hizli geldi urun tam istedigimiz gibi normal kumanda var icinde

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Tam fiyat performans ürünü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) İSTİSNALAR KAİDELERİ BOZMAZ

    Olumlu yönleri: daha öncesinde vestel marka televizyon vardı ama 3 sene içinde led bitmiş led'de bir televizyon parası işte o zaman yemin ettim BİR DAHA YERLİ MALI birşey almam diye .Bu çekik gözlülerin dini imanı yok ama sağlam iş yapıyorlar gerisi tefferaut. Olumsuz yönleri: şu an için yok olunca yazarım sadece servis duvar askısı vidaları uymadığı için 30 tl para talep etti mecbur bir şey diyemedik kabul ettik duvara asacaklar için dikkat edelim vidalar uymuyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün degerlendirmesi

    Olumlu yönleri: harika bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) performans

    Olumlu yönleri: TV cihazlarında adı ve kalitesi zaten bilinen bir ürün aldık..Cihazın devreye alınmasında ilgili servis kısa zamanda yardımcı oldu..Şu an itibariyle yalnızca memnun olduğumuzu söyleyebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: 👍👏👏👏👏

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) hesaplı ve kaliteli

    Olumlu yönleri: gittigidiyordan almak ayrıcalıktır çok güzel ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) harika

    Olumlu yönleri: Harika süper

  • Trendyol aracılığıyla, 18.05.2020

    Giriş seviyesi bir tv, sadece uydu izler bir kaç youtube netflix izlerim derseniz ve uzun yıllar kullanayım derseniz samsung bu tv si yeterli, panel yeterli ama çoook süper beklentiye girmeyin. Ups kargo son zamanlarda gerçekten sıkıntılı olduğu şikayeti çok ama bu sefer hızıyla şaşırttı. Servis çok hızlı geldi gerekli testler yapıldı ışık sızması vs bir durumla karşılaşmadım. Sesi çok mükemmel dolby farkı görülüyor. Kablosuz mouse taktığımızda sadece browser üzerinde çalışıyor smart ve diğer menülerde mouse çalışmıyor, ama kumanda rahat çalışıyor standart ele oturan bir kumanda. Android kumanda uygulaması cep telefonundan kullanılabiliyor ama samsung kendi uygulamasını çalıştıramadım, ancak destek olduğu görülüyor. tivibu, trttv bir kaç iptv uygulaması kendi apps den yükleniyor tüm uygulamalar hızlı stabil çalışıyor. Cep telefonu kablosuz görüntü aktarma var, telefonun iyi olması görüntüyü artı etkiliyor. Usb port 1adet ama gerekirse çoklayıcı kullanılabilir. Genel olarak alınabilir bir tv.

  • Teknosa aracılığıyla, 05.05.2020
    Bazı görüntülerde titreme var gibi

    Merabalar öncelikle televiyzon çok güzel ama bazı sahneler de filan titreme var gibi bu normal birşey mi onu anlamış değilim genel olarak iyi ama

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) HARİKA BİR ÜRÜN

    Olumlu yönleri: SATICI ÇOK HIZLIYDI ÜRÜN SÜPER TAM İSTEDİĞİM GİBİ

  • Teknosa aracılığıyla, 26.04.2020

    eski televizyonumuzda sürekli görüntü atlayarak ilerliyordu ve gözü çok rahatsız ediyordu Bu yüzden değiştirdik çok fazla televizyonda vakit geçirmemize rağmen oldukça Beğendik hem görüntü çok temiz ve net hem de canlı renkler veriyor 123 ekran 3 metreden izlediğimiz koltuk takımı için ideal oldu Sadece full HD çözünürlük tercih etmiştik sonradan 4K çözünürlükleri gördüğümüzde bunun biraz daha düşük olduğunu fark ettik smart internet ekranı var İnternet kullanılabiliyor netflix gibi uygulamalardan kolaylıkla film de edebiliyoruz

  • Teknosa aracılığıyla, 25.04.2020

    televizyon alırken en çok dikkat edilen ekrandaki renkler. canlı mı, parlak mı, çözünürlüğü nasıl bunlara bakarız. samsung bu tv görüntü kalitesi açısından mükemmel. ayrıca oldukça ince bir tasarımı var. 49 inç çok büyük bir ekran değil ancak yakın veya uzak mesafeden görüntü hiç bozulmuyor. tv'nin ses çıkışı oldukça güzel.

  • Teknosa aracılığıyla, 24.04.2020

    Büyüklük 3 metre mesafe için fena sayılmam ama daha büyük bir boyut alınabilirmiş ekran çözünürlüğü full HD Açıkçası yakınlaştığımda da da biraz bozuluyor ve 4K Olmasını tercih ederdim çerçevesi çok ince sayılmaz ancak ses performansını oldukça beğendim ses sistemi var gibi diyebilirim özellikle film seyrederken oldukça yüksek kalite sunuyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE49N5300 Uydu Alıcılı FHD Smart LED Tv kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE49N5300 Uydu Alıcılı FHD Smart LED Tv yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat